Отзывы покупателей о Аккумуляторная лампа аварийного освещения 10 Вт с солнечной панелью Vkstar Cl-028max

Оценка пользователей 4.25/5
  • Ирина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Airway-noun

Отримала замовлення. В опису товару зазначено, про можливість заряджання лампи від USB, від мережі 220 В, від сонячної енергії, але наявна тільки сонячна батарея з шнуром для зарядки. Кабель для мережі чи USB відсутній. Спосіб є можливості немає...

Достоинства:
    Лампа світить добре. Але заряд тільки від сонячної батареї
    Недостатки:
    Обмежене заряджання. Важко тепер підібрати кабель для зарядки від мережі чі від USB.
  • Алєксєєва К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: zakupu

Користуюсь лампою як нічником у квартирі. Заряду вистачає. У мене сонце після обіду. Яскраво. Можливо якби використовувала як верхнє світло, то потрібно було б довше заряджати. Працює на мінімальній позначці

Достоинства:
    Кріпиться гачком. Легка вага. Заряд від сонячної панелі.
    Недостатки:
    Не виявила.
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: zakupu

Заряджаю вже три дні з 7 ранку до 17.30 годин. Скільки зарядила, сказати не можу, горить червона лампочка, значить ще не 100% заряд.

• Владислав О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vegaz. Цвет корпуса: Белый

Прийшла посилка досить швидко. Сама упаковка трохи була зім'ятою, а з товаром все гаразд.
    Якщо брати до уваги те, що лампа дійсно заряджається від денного світла за допомогою сонячної панелі, тобто за день сонячне світло акумулюється і лампа світить близько 3-4 годин (мається на увазі так, що більш менш видно у кімнаті, приміщенні чи гаражі), то це просто прекрасно. Особливо для туристів ідеальний варіант.
    Але ж в комплекті у мене йшла лише сонячна панель, хоча на сайті вказано, що в комплект також входить і USB-переходник USB-A – DC 5,5mm.
    Звичайно ж з таким перехідником було б набагато зручніше, тому що якщо недостатньо в день було сонячного світла, або ж акумулятор вже підсів, то можна б було підзарядити лампу від павербанка.
    Та тут трохи незрозуміло, бо на сайті такий перехідник згадується, але на упаковці товару я не бачу його.
    А так я лампою повністю задоволений.
    Десь з пів години лампа дійсно світить дуже добре холодним світлом, тобто яскраво на 100% в режимі "High", а потім на 50% в режимі "Low" ще години 4.
    Та перед купівлею подібної лампи треба зрозуміти, що така лампа не замінить звичайну, але ж при відсутності електрики (в поході) вона буде майже незамінною.

Достоинства:
    Сонячна панель добре ловить світло. Світить лампа до 5 годин.
    Недостатки:
    Немає USB-перехідника в комплекті.