- Марина Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Базальт
Три года и помер. Висел на стене и при работе стал выдавать красивую картинку. Читаем внимательно - висел на стене, так что не падал, даже пыль с него стирали последний раз месяца два назад. Перепадов напруги нет, в доме стоит хороший стабилизатор.
Три года такой себе срок.- Достоинства:
- Был хорошим.
- Недостатки:
- Помер, в один момент.
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Базальт
Пройшло менше 4 років і матриці на телевізорі прийшов кінець! Доречі користувались ним дуже мало! Не падав.
- Достоинства:
- Вже нема ніяких
- Недостатки:
- Пропрацював менше 4 років(
- Михайло Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Базальт
Телевізор багато функціональний, можна грати у різні ігри, дивитись улюблені телепередачі, канали, кіно ютубі. Великий, тонкий.
- Достоинства:
- Грати в ігри, підключати різні пристрої типу ноутбука.
- Недостатки:
- Принаймні я незнайшов
Телевізор класний. Користуюсь пів року то нарікань нема
- Достоинства:
- Велика діагональ екрану
- Недостатки:
- Поки що незнайшов
Представник брендуДобрий день, Михайле!
Дякуємо за відгук. Ми раді знати, що Ви залишилися задоволені покупкою.
З повагою - компанія KIVI.
- Алексей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 65". Цвет рамки: Базальт
Купив два роки тому. Все гарно працює, без дефектів.
- Недостатки:
- Хотілося би більше озу)))
- Олег Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Базальт
Телевізору 2 роки. За цей час все було добре
- Дмитро З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Базальт
Як екран для PS5 служить чудово.
- Достоинства:
Представник брендуДобрий день, Дмитре!
З повагою, компанія KIVI.
- Константин С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Базальт
Работает с четверга,как бы всё норм... Вот только почему то пульт не хочет сопрягаться и быть указкой? Все манипуляции с подключением пульта делались согласно подсказкам,но увы...
- Достоинства:
- Гигант
- Недостатки:
- Пульт отказывается сопрягаться и быть указкой...
Представник брендуВітаємо, Костянтин!
Дякуємо за відгук. Раді знати, що Вам сподобався телевізор.
Для вирішення питання, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
Telegram: tg://resolve?domain=HelperKIVI_bot
Фахівці дадуть відповіді на запитання та допоможуть у налаштуванні.
З повагою KIVI.
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Базальт
Працює класно, нарікань поки що не має, легкий в налаштуванні. Раджу
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки не має
Представник брендуДобрий день, Оксано!
З повагою KIVI.
- Андрей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Базальт
Відмінний телевізор, користуюсь трохи більше місяця, нарікань немає, не поганий вбудований звук, видно засліпив при чорному зображенні, але за ці гроші гріх предʼявляти!
- Достоинства:
- Хорошее изображение
- Недостатки:
- Пока не нашел
Представник брендуДобрий день!
З повагою KIVI.
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Базальт
Чому представник Ківі написав у "Питаннях" що є (MEMC) не зрозуміло, але це є умисна омана користувача на яку я повівся. Ніякої уплавнялки немає. Відео 4к з 24 кадри/сек це біль для зору у детальних сценах. Суцільне мерехтіння. Ніякі налаштування на це не впливають. Скоріш за все буду повертати, та увагу на цей "бренд" не звертатиму у подальшому. Чого і Вам раджу.
- Достоинства:
- Ціна. Великий. Андроід ТВ
- Недостатки:
- Нема ніякої уплавнялки (MEMC)
Представник брендуДоброго дня, Олександр! Матриця цієї моделі телевізора працює з частотою 60 Гц, функція MEMC також є. Також все залежить від самого відеоконтенту який ви переглядаєте та швидкості вашого інтернет з'єднання. Можемо при вашому бажанні надати максимально детальну інформацію по цій матриці. Для цього можете звернутись за наступними каналами зв'язку: E-mail: [email protected] FB: ссылка
Viber: ссылка
При зверненні вкажіть, модель ТВ, серійний номер і детально опишіть ситуацію. Технічні консультанти дадуть відповіді на питання і допоможуть у їх вирішенні.
З повагою, компанія KIVI.- Александр К***
Добрий день, Представник! Дякую за швидку відповідь! З'єднанння ТВ з мережею Інтернет за допомогою патч-корду. Швидкість 100 Мбит/сек. Вбудований тест швидкості інтернету на ТВ видає стабільні 70 Мбит/сек. Так що питань до з'єднання ніякіх.
Нижче приведу посилання на відео які демонструють відсутність (або неспроможність) уплавнялки в даної моделі. Може це стане в нагоді потенційним покупцям даного ТВ.
ссылкаРивки картинки так саме як на моєму фулл ашді моніторі дванадцятирічної давнини.
ссылкаЦе відео покаже які стробоскопи будете періодично бачити передивляючись фільми у 4К.
Можу привести ще багато прикладів якщо треба.
Представник брендуШановний Олександр.
Для того щоб ми могли розібратися в питанні і допомогти у його вирішенні, будь ласка, зверніться до нас на пошту [email protected], укажіть модель, серійний номер ТВ, версію ПЗ і детально опишіть ситуацію.
З повагою, компанія KIVI.
Телевізор дуже класний всім рекомендую
- Недостатки:
- Недоліків поки шо непобачив
Представник брендуДоброго дня, Михайло!
Дякуємо за відгук. Раді дізнатися, що Вам сподобався телевізор.
З повагою, компанія KIVI.
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Базальт
Хороша якісна картинка за адекватний прайс. Ще й доставка безкоштовна :)
Представник брендуДоброго дня, Євген!
Вдячні Вам за відгук.
Сподіваємося, Ви отримаєте багато приємних емоцій від телевізору.
З повагою, компанія KIVI.
- Виталий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Базальт
Все супер
Представник брендуДорого дня, Віталій! Дякуємо Вам за відгук!
З повагою, KIVI!
Користуюсь більше року, ніяких нарікань не маю... Все влаштовує!!! Покупкою задоволений!!!
- Достоинства:
- Працює
Представник брендуШановний Андрій.
Вдячні Вам за відгук.
Сподіваємося, Ви отримаєте купу приємних емоцій від телевізору.
З повагою, компанія KIVI.- Андрій Л***
Вже відпрацював....! (((
- Алена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Базальт
Крутой телек! Можно было и больше диагональ брать!
- Достоинства:
- Изображение, голосовой набор, безрамочный кроме нижней части
- Недостатки:
- Изначально пульт не настроен на голосовой набор, пришлось помучиться с настройкой через блютуз.
- Вера Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Базальт
Один телевизор у меня, и один точно такой же у родителей. Пользуемся уже почти год. Нареканий нет. Однозначно рекомендую
- Достоинства:
- Картинка, звук, функционал, всё отлично.
- Недостатки:
- Любовь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Базальт
Вполне достойное качество! Картинка сочная,в HD вообще супер показывает. Пульт смешной белый!) Все устраивает,аналоги типа Самсунг,LG намного дороже. Рекомендую.
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 65". Цвет рамки: Базальт
Вчера получил сие чудо. Да, большой. И на этом все плюсы закончились.
Интерфейс работает в режиме FHD на экране 65 дюймов это выглядит отвратно. При подключении компьютера единственный режим отображения который поддерживает телевизор это FHD.
НО это всё мелочи самое проблемно место это неравномерность подсвет, а именно дикие засветы по всему экрану. Чёрным цветом тут и не пахло никогда. Буду задавать обратно немогу на это смотреть.- Достоинства:
- Большой. Красивый.
- Недостатки:
- До момента включения и исполнения основной функции.
Представник брендуДоброго дня, Сергію.
Нам шкода, що у Вас склалось таке враження. Відносно нерівномірного підсвічування: діагностувати по фото, тим паче низької якості, неможливо. Як правило, будь-які, навіть незначні зони підвищеної або зниженої яскравості, на фотографіях будь-яким пристроєм (телефон, фотоапарат) будуть в кілька разів сильніше, ніж в реальності неозброєним поглядом. Особливість рідкокристалічних ТВ передбачає наявність світлодіодного підсвічування за матрицею ТВ, внаслідок чого виробником допускається нерівномірність підсвічування. Також нерівномірність підсвічування визначається при експлуатації тв, не на однорідному фоні. Якщо у Вас залишились питання, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
Viber: ссылка
Технічні консультанти в онлайн-режимі дадуть відповіді на питання.
З повагою, компанія KIVI.- Иван З***
Получилось сдать? С интерфейсом я думаю. это спецом сделано для быстрой работы меню, пока не прочитал то и не замечал что там фул хд а не 4к. Пересмотрел телик на наличие засетов, то подсветка равномерная. Может вам брак попался.
- Алла В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Базальт
Очень довольна телеком! Размер, цвет, звук!
- Дмитрий О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Базальт
За свои деньги хороший вариант.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Есть подвисания при просмотре через браузер
Представник брендуШановний Дмитро.
Дякуємо за відгук.
Веб-браузер в ТВ відрізняється за своїми характеристиками і призначенням від веб-браузера в ПК. Перегляд відеоматеріалів може призвести до перевантаження пам'яті телевізора, що призведе до закриття веб-браузера. Для комфортного перегляду відео ми рекомендуємо використовувати легальні онлайн кінотеатри або трансляцію екрану, а браузер застосовувати для пошуку інформації.
Якщо у Вас залишилися питання, будь ласка, зверніться в службу технічної підтримки, для цього скористайтеся наступними каналами:
Telegram: tg://resolve? Domain = HelperKIVI_bot
Хороший телек!!!
- СержОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Базальт
Драсте. Тв реально не дотягивает. Торенты в 4к не тянет. Упловнялки Реально нет. Даже с жесткого не тянет 4к большие файлы. Смарт работает очень хорошо. Обычный смарт. Про 4к забудьте.
- Достоинства:
- Недостатки:
- 4к не тянет. 24 кадра нет.
Представник брендуШановний Сергій.
Нам шкода, що у Вас склалося таке враження про роботу ТВ. Дана модель має UHD матрицю. Для комфортного перегляду відео високої якості швидкість інтернет з’єднання в середньому повинна бути не менше 50 Мбіт\с. Для високої швидкості передачі рекомендуємо перевірити налаштування роутеру і вибрати менш завантажений канал або під'єднати інтернет через кабель.
Телевізори KIVI мають технології, що дозволяють покращувати якість зображення і робити картинку плавною.
Ви можете під'єднати флеш-накопичувач до 128 Гб і зовнішній HDD об'ємом до 1 Тб із додатковим живленням. Рекомендовано використовувати файлову систему FAT32 або NTFS.
Також звертаємо Вашу увагу, що коректну роботу сторонніх додатків ми гарантувати не можемо.
Telegram: tg://resolve? Domain = HelperKIVI_bot
З повагою, компанія KIVI.- Андрей К***
24 кадра и правда нет, но торенты через торсерв на 50 гигов аж летают, круче чем на приставке 4 гб ОЗУ, ты доволен на 100%, картинка сочная, когда покупал юзал флеш с видео от технозона, хотя от них отзыв никакой а по правде тв огонь,я доволен, свои функции выполняет, смарт на удивление неплох
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Базальт
Тв крутой Самсунг 7100 курит вместе с технозоном или как его там.
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Базальт
Телевізор забрали сьогодні з магазину з явними ознаками того, що ми не перші покупці (Переклеєна коробка), але наважились. Зображення телевізійних каналів сильно гірше ніж зображення з інтернету. Велике розчарування і телевізором і Розеткою (припускаю, що нам продали очевидно несправний пристрій).
- Достоинства:
- Прикольний пульт
- Недостатки:
- Зображення нечітке, розмазане, низької якості
- Богдан С***
Люди, ну ви б хоч поцікавились сигнал з якою роздільною здатністю транслюється по ефірномму телебаченню в Україні! Ну як діти ті... Купили 4к телевізор і дивляться т2 в SD якості і винуватий телевізор? Пояснюю для вас - т2 не означає якість сигналу HD! Скачайте фільм в 1080р що важить хоча б 8-9 Гб і побачите картинку.
Представник брендуДоброго дня, Анно!
Нам шкода, що у Вас склалося таке враження про телевізор.
Якість зображення та звуку також залежить від джерела. Також в телевізорі є декілька режимів зображення і можливість налаштувати параметри вручну, обравши «Користувацький».
Якщо у Вас залишилися питання про наш продукт, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
З повагою, компанія KIVI.
- Богдан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Базальт
Отличный китаец за свою цену. Достаточно шустрый, не плохая матрица, контраста хватает. Звук тоже на уровне как для этой техники. К сети цепляется без проблем, соединение стабильное. 8к 60 фпс ютуб идёт без лагов, поскольку операционка android можно ставить приложения, даже с флешки. Винт на 1Тб видит без проблем. Пока я всем доволен. До этого был LG 32", не проработал и 4 лет, жутко лагал, особенно в ютуб., больше не возьму LG. Сколько этот протянет покажет время.
- Достоинства:
- Андроид, шустрый, яркий, звук не плохой.
- Недостатки:
- Пришлось расстаться с деньгами
- Володимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Базальт
В користуванні тиждень. В цілому, виправдав очікування. Зручний пульт, добре працює по wi-fi 5 Гц (за тиждень жодного разу не переривався зв'язок, не було підвисань). Завантажував, для проби, перший-ліпший браузер, то без проблем відтворював відео із сайтів. Зображення пристойне, як на мене, може і не топ але значно краще п'ятирічного Sharp, що був до нього, а більше порівнювати ні з чим. Звук, як для телевізора, доволі якісний, навіть не підключаю поки свою акустику. Про недоліки говорити рано, явних косяків я ще не помітив. Подивимось як він себе поводитиме з часом.
Якщо хто може, порадьте недорогий геймпад, хочу спробувати цей boosteroid, бо решта безкоштовного контенту не актуальна для мене.- Достоинства:
- Голосове управління, пульт-вказівка, ціна, дизайн, звук
- Недостатки:
- Безкоштовний контент так собі, мені не зайшов
- Александр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Базальт
за свои деньги телек пушка, получил именно то что хотел, звук хороший, конечно если поставить нормальную систему, даже бюджетную он будет в разы круче, но а так того что есть в нем уже с головой как для телика. Картинка хорошая, смотрю все в 4 к. и получаю удовольствие, работает быстро, есть конечно черная рамка по периметру но я ее не замечаю, да и вообще это норма для любого телеки, пользуюсь пока меньше недели,посмотрим как будет дальше, но пока все отлично.
- Достоинства:
- Цена и рама, качество картинки, скорость работы, звук
- Недостатки:
- не нашел
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Базальт
Телевізор чудовий. Явно перевершив очікування.
Картинка і звук супер. Підключив і налаштував швидко. Тільки запах горілого пластику вже 3 дні від нього йде. Телефонував в підтримку ківі, сказали шо пройде, будемо сподіватись- Достоинства:
- Картинка, звук, пульт, голосовий пошук
- Недостатки:
- Запах горілого пластику.
Представник брендуШановний Ігор.
Дякуємо за відгук. Раді знати, що Вам сподобався наш продукт. Запах пластику може бути присутнім деякий час, але швидко проходить.
Якщо Ви відчуваєте запах пластику і він приносить дискомфорт, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
- Андрей А***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Базальт
В первый же год перестал работать Bluetooth на пульте, потом начались проблемы с самой системой и интерфейсом. Сразу стало понятно, что это низкосортный продукт. В итоге спустя 4 года появились полосы на экране, хотя никаких падений, ударов или стрессовых ситуаций для телевизора не было!
Не рекомендую к покупке. К тому же этот бренд активно продаётся в стране-агрессоре россии и в Беларуси.»- Недостатки:
- Та Сплошной недолiк
- АртурПродавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Базальт
Купил 2 года назад эту 740-ю серию (55U740LB), не тут покупал, на старте продаж, в рекламе обещали обновление до 11 андроида, и до сих пор нету, и врядли будет уже...
Некрасиво поступили с клиентами
А так да, ТВ в общем неплохой.- Достоинства:
- За свои деньги неплохой
- Недостатки:
- Производитель не выполнил свои обещания.
Представник брендуШановний Артур.
Дякуємо за відгук.
Частина ТВ вже отримала оновлення, невдовзі і ваша модель оновиться.
- Євген Ч***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Базальт
Придбав рік тому телевізор KIVI 43 дюйма, виробник обіцяв що буде оновлення на Android 11 але так і не оновили. Ніколи більше не куплю телевізор цієї брехливої контори
- Достоинства:
- Недостатки:
- Виробник випускає телевізор, обіцяє оновлення, не оновлює, на наступний рік випускає нові моделі вже з Android 11 а потойрічні моделі так і залишаються з Android 9
Представник брендуШановний Євген.
Підтримка ТВ з ОС Google Android TV 9 здійснюється і на поточний час, незабаром всі моделі з даною ОС отримають оновлення.
- Виталий П***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Базальт
Год-два и начинает глючить
Представник брендуДобро дня, Віталій! Дуже мало інформації! Радимо звернутись на нашу технічну підтримку для вирішення цього питання.
E-mail: [email protected] FB: ссылка
Viber: ссылка
При зверненні вкажіть, будь ласка, дані телевізора і детально опишіть ситуацію.
- КлимПродавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Базальт
Хорошая матрица. Не первый мой киви и разница модели 2017 года и этой колоссальная. Очень впечатлен эволюцией телевизоров, теперь уже они на оф. андроиде, система стабильна, баги фиксят, приложения работают. В комплекте крутой пульт. Очень доволен приобретением.
- Достоинства:
- Матрица, поддержка
- Недостатки:
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за dsluer!
З повагою, компанія KIVI!
- АлексейПродавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Базальт
Тв покупал не тут, хотел пощупать, как и первый тв. Тв хорош, картинка огонь!! 4к - картинка бомбезная!!
Это второй тв Киви, первый 43 - всё устраивает. 3.5мм джек есть, подключил свой кинотеатр 5.1
Успел пр акционной цене ухватить.- Достоинства:
- 50, Киви, картинка, звук встроенной аккустики, андроид, пульт с голос.управлением,
- Павел М***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Базальт
Проснёшься утром с хорошим настроением, сделаешь кофеёк, а дальше получасовой квест чтоб просто зайти в ютуб. По 10 раз приходиться выключать с розетки, чтоб перезагрузить телевизор. С вай фай тоже есть проблемы, конекта часто нет по необъяснимым причинам. Браузер чисто для красоты, воспользоваться им нереально.
Чисто посмотреть фильмы с флешки, или подключить игровую приставку. Как Смарт тв одна большая морока- Достоинства:
- Большой, качество картинки
- Недостатки:
- Много неполадок
- Павел М***
Предвкушая ответ производителя, скажу сразу. Нет смыла обращаться в сервис, телевизор изначально так сделан, и по другому работать он не умеет. Хотите безотказную работу, копите на Самсунг или ЛГ. У этого телевизора проблем нет только с игровой консолью
Представник брендуШановний, Павло.
Нам шкода, що у Вас склалося таке враження про роботу телевізору.
Виробництво ТВ KIVI ведеться на високотехнологічних заводах з міжнародною системою контролю якості. В телевізорі встановлена ОС Google Android TV 9.
Для оптимізації роботи системи рекомендовано регулярно оновлювати ПЗ та системні додатки.
Доброго дня!
Браузер в Smart TV за характеристиками і призначенням відрізняється від браузеру в ПК або смартфоні.
Перегляд відео в браузері може призвести до перевантаження пам'яті телевізору. Рекомендовано використовувати легальні онлайн кінотеатри для перегляду відеоконтенту або трансляцію екрану, а браузер застосовувати для пошуку інформації.
Для вирішення питання, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв’язку зі службою технічної підтримки: