Отзывы покупателей о Коврик для пикника водонепроницаемый покрывало 145х150см плед на природу подстилка непромокаемая для пляжа

Оценка пользователей 2.75/5
  • Julia S***
    Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет: Разноцветный

Запах действительно кошмарный, сутки за окном выветрили его где-то на 60%, я надеюсь если забыть его на улице на неделю это возможно поможет)))
    Но проблема даже не в запахе, а в том что качество полная ерунда. Он просто висел сутки за окном, а уже видно места где появились заломы – дырки. Я взяла для детей на улицу, чтобы они устраивали пикник, да так, чтобы не жалко было выкинуть потом. По цене и размеру - отлично, но в итоге, я понимаю, что лучше бы доложить и купить что-то надежнее, а не эту брезентовую клеенку)

Достоинства:
    Цена, возможность сложить в виде сумки.
    Недостатки:
    Все остальное недостатки
    • Продавец  IVS market

Добрий день. Нам шкода, що ви не в повній мірі задоволені якістю товару. Проте заявлений вами запах товару характерний для цього виду матеріалу і з часом вивітриться; зараз більш насичений, бо товар новий і не був у використанні. Завжди просимо обов'язково оглядати товар при отримані і відмовлятись, якщо не підходить

• Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет: Разноцветный

Гарний та практичний килимок! Надійний продавець!

Достоинства:
    Практичність
    Недостатки:
    Спочатку їдкий запах але за декілька днів вивітрився повністю
    • Продавец  IVS market

Доброго дня, Олена! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Бажаємо приємного користування! З повагою команда IVS market

• Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет: Разноцветный

Дійсно спочатку є різкий запах. Дуже швидко зникає. У користуванні на відпочинку дуже зручний . Дякую менеджерам за співпрацю

Достоинства:
    Зручність
    Недостатки:
    Спочатку різкий запах
    • Продавец  IVS market

Доброго дня, Олено! Дякуємо за високу оцінку та фото. Чекаємо на нові замовлення! З повагою команда IVS market.

• Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет: Разноцветный

Дуже їдкий запах від неї, аж голова болить. Не знаю чи вивітриться.

Достоинства:
    На вигляд дуже гарний килимок
    Недостатки:
    Поганий запах якоїсь хімії від нього.
    • Продавец  IVS market

Доброго дня Ірино! Килимки недавно заїхали в Україну, тому там ще присутній запах з заводу. Тому не хвилюйтесь, він достатньо швидко вивітрюється!