- Julia S***Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет: Разноцветный
Запах действительно кошмарный, сутки за окном выветрили его где-то на 60%, я надеюсь если забыть его на улице на неделю это возможно поможет)))
Но проблема даже не в запахе, а в том что качество полная ерунда. Он просто висел сутки за окном, а уже видно места где появились заломы – дырки. Я взяла для детей на улицу, чтобы они устраивали пикник, да так, чтобы не жалко было выкинуть потом. По цене и размеру - отлично, но в итоге, я понимаю, что лучше бы доложить и купить что-то надежнее, а не эту брезентовую клеенку)- Достоинства:
- Цена, возможность сложить в виде сумки.
- Недостатки:
- Все остальное недостатки
- Продавец IVS market
Добрий день. Нам шкода, що ви не в повній мірі задоволені якістю товару. Проте заявлений вами запах товару характерний для цього виду матеріалу і з часом вивітриться; зараз більш насичений, бо товар новий і не був у використанні. Завжди просимо обов'язково оглядати товар при отримані і відмовлятись, якщо не підходить
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет: Разноцветный
Гарний та практичний килимок! Надійний продавець!
- Достоинства:
- Практичність
- Недостатки:
- Спочатку їдкий запах але за декілька днів вивітрився повністю
- Продавец IVS market
Доброго дня, Олена! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Бажаємо приємного користування! З повагою команда IVS market
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет: Разноцветный
Дійсно спочатку є різкий запах. Дуже швидко зникає. У користуванні на відпочинку дуже зручний . Дякую менеджерам за співпрацю
- Достоинства:
- Зручність
- Недостатки:
- Спочатку різкий запах
- Продавец IVS market
Доброго дня, Олено! Дякуємо за високу оцінку та фото. Чекаємо на нові замовлення! З повагою команда IVS market.
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет: Разноцветный
Дуже їдкий запах від неї, аж голова болить. Не знаю чи вивітриться.
- Достоинства:
- На вигляд дуже гарний килимок
- Недостатки:
- Поганий запах якоїсь хімії від нього.
- Продавец IVS market
Доброго дня Ірино! Килимки недавно заїхали в Україну, тому там ще присутній запах з заводу. Тому не хвилюйтесь, він достатньо швидко вивітрюється!