- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Отличная. Рекомендую
- Продавец Join Point
Добрий день! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Бажаємо приємного користування! З повагою команда JOIN POINT
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Якісний товар. Все працює.
- Продавец Join Point
Добрий день! Дякуємо за замовлення та 5 зірочок. Бажаємо приємного користування! З повагою команда JOIN POINT
- Христина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
за 15 днів відламався тримач для світла (
- Продавец Join Point
Добрий день! Нам шкода, що Ви не в повній мірі задоволені покупкою. Товар гарної якості за бюджетною ціною. Сподіваємось наступні покупки принесуть тільки приємні враження. З повагою, команда Join Point.
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Купував для доньки, вона використовує для запису своїх відео.
Штатив регулюється по висоті- Достоинства:
- Живлення через usb
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец Join Point
Добрий день! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Будемо раді новим замовленням! З повагою команда JOIN POINT.
- Вероніка І***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Залишила дуже хороший відгук на цю лампу і була неправа, лампа просто жахлива, на неї по дуєш вона вже впаде, добре думала я хай так адже ціна дуже низька. Але другий раз як закріпила телефон, який менше 200 г до речі, вона впала і кріплення поламалось. Нікому не раджу скупий платить двічі. Не ведіться на хороші коментарі краще закажіть собі трошки дорожче бо будете як я.
- Достоинства:
- Низька ціна
- Недостатки:
- Одноразова
- Продавец Join Point
- Вероніка І***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Отличная лампа за свои деньги вообще ТОП!
Телефон держит отлично, кто говорит что подставка не выдерживает, вы что там кирпичи цепляете?
Начиталась много отзывов и всё-таки рискнула заказать и не пожалела. Конечно могла бы быть немного ярче, но понимаю, что за эти деньги лампа стоит каждой гривны. Надеюсь прослужит долгие месяцы.- Достоинства:
- Цена, простота эксплуатации, быстрая доставка
- Недостатки:
- Могла бы быть чуть ярче
- Продавец Join Point
Добрий день! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Бажаємо приємного користування! Будемо раді новим замовленням! З повагою команда JOIN POINT.
- Мирослава К***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Все добре. Сподіваюсь хоч рік служитиме) ціна дуже лайтова
- гарно світить
- високій штатив
- все було в комплекті
- світить від павербанку
Дуже сподобалась) брала для макіяжу, але в коментах побачила що і для блеауту норм ( дякую за ідею)- Недостатки:
- Продавец Join Point
Доброго дня, Мирослава! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Приємного користування! З повагою команда JOIN POINT.
- Аріна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Користуюсь вже рік.. не світить, і кільце ламається. Спочатку було все добре але потім вона зламалася
- Продавец Join Point
Доброго дня, Аріна! Дані механічні пошкодження скоріш за все виникли при неправильній експлуатації лампи. Нам шкода, що Ви не в повній мірі задоволені покупкою. Сподіваємось наступні замовлення залишать тільки приємні враження. З повагою команда. З повагою команда JOIN POINT
- Євген В***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Не погана річ але вважав, що буде яскравіша.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Все нормально
- Продавец Join Point
Доброго дня, Євген! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Користуйтесь із задоволенням! З повагою команда JOIN POINT.
- Дмитрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Хороший товар
- Достоинства:
- Отлично
- Продавец Join Point
Доброго дня, Дмитро! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Будемо раді новим замовленням! З повагою команда JOIN POINТ
- Вiталiй Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Штатив, гарний, ціна також.
З недоліків - слабо освітлюе , мала кількість світлодіодів , діодна стрічка.- Достоинства:
- Недостатки:
- Слабо освітлюе
- Продавец Join Point
Доброго дня, Віталій! Нам шкода, що Ви не в повній мірі задоволені покупкою. Звертаємо Вашу увагу, що діаметр лампи 30 см, тому для потужного освітлення потрібні лампи з великим діаметром: 45+ см. Також рекомендуємо підключити лампу через блок живлення : Usb 5V, 2A, щоб вона отримувала достатньо енергії для хорошого освітлення. З повагою команда JOIN POINТ
- Назар К***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Чудова лампа. Проблема з лампою була через мій павербанк. Менеджер магазину допоміг розібратися та виправити проблему. Рекомендую як сам товар так і магазин.
- Достоинства:
- Швидка доставка, низька ціна
- Продавец Join Point
Доброго дня, Назар! Дякуємо за високу оцінку. Будемо раді новим замовленням! З повагою команда JOIN POINT.
- Анастасія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Немає утримувача для телефона
- Недостатки:
- Немає в комплекті утримувача для телефону
- Продавец Join Point
Доброго дня, Анастасія! Перед відправкою товар перевірявся, тому вся комплектація на місці. Менеджер з вами зв'яжеться та допоможе зібрати все.
- Дарина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Штатив приїхав знизу тріснутий
- Достоинства:
- Недостатки:
- пошкоджений штатив
- Продавец Join Point
Доброго дня, Дарино! Ви забрали з відділеня посилку не оглянувши штатив, пошкодження виникло при транспортуванні, якщо товар пошкоджений, то потрібно відмовитись від посилки і ми відправили б інший. А так як, вже забрано з відділеня ми не зможемо уточнити чи при транспортуванні виникло пошкодження чи вже після. Забираючи посилку з відділення покупець автоматично погоджується з виглядом та комплектацією товару який замовляв.
- Неля С***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Прийщла лампа без утримувача для телефону(як можно подивитися комплектацію на пункті видачі,коли нема ніяких позначень на коробці тільки на сайті)Продавці на розетці взагалі недолугі і не можуть нічим порадити
- Недостатки:
- нема утримувача для телефону(заявленого на сайті продавця у описі
- Продавец Join Point
Доброго дня, Неля! З вами вже зв'язався менеджер для уточнення інформації та вирішення питання!
- Неля С***
Дякую за миттєву реакцію продавця.З'вязались,оперативно надіслали штатив.Продавець працює професіонально.Рекомендую
- Маргарита С***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Прийшло добре запакована, лампа гарно світить.
- Продавец Join Point
Доброго дня, Маргарита! Дякуємо за високу оцінку та фото. Користуйтесь з радістю! З повагою команда JOIN POINT.
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Чудовий варіант, коли вимикають світло.
- Достоинства:
- Регульований штатив.
- Недостатки:
- Не має.
- Продавец Join Point
Доброго дня, Сергій! Дякуємо за високу оцінку. Користуйтесь з радістю! З повагою команда JOIN POINT.
- Дар'я М***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Дуже задоволена покупкою. Комплектація як на фото.
Лампа яскраво світить, працює від павербанку, що дуже круто в разі вимкнення світла.
Штатив теж непоганий, висота регулюється, можна прикріпити телефон.
За ці гроші все більш, ніж чудово) Дякую.- Достоинства:
- Чудова лампа за свою ціну
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец Join Point
Доброго дня, Дар'я! Дякуємо за високу оцінку та чудовий коментар. Користуйтесь з радістю! З повагою команда JOIN POINT.
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Якість погана ( тонкий пластик
- Достоинства:
- Не знаю
- Недостатки:
- Якість погана
Провод короткий
Нестійкий
- Продавец Join Point
Доброго дня, Анастасіє! Ви придбали лампу 30 см, яка працює від юсб. Характеристики актуальні вказані в описі. Ви хотіли професійну, для потужного додаткового освітлення, тому замовте більший розмір , і звісно там ціна буде набагато вища. Так, як товар вам не підійшов, зробили повернення. Перевіряйте характеристики товару перед оформленням замовлення щоб вам все підходило!
- Дмитрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Покупал на случай блекаутов, классная вещь, когда отключают свет, использовать с павербанком, хорошо светит, недорогая альтернатива, когда нужен свет
- Достоинства:
- Цена/качество
- Продавец Join Point
Доброго дня, Дмитро! Дякуємо за високу оцінку та чудове фото . Користуйтесь з радістю! З повагою команда JOIN POINT.
- Аріна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Лампа успер
Не погана
Замовляйте- Достоинства:
- Норм ціна
- Продавец Join Point
Доброго дня, Аріна! Дякуємо за високу оцінку! Приємного користування! З повагою команда JOIN POINT.
- Рудий А***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Чудова лампа для майбутніх вимкнень світла.
- Достоинства:
- Чудова лампа за свою ціну, є декілька різноманітних режимів яскравості, все інтуїтивно зрозуміло. Дуже мало споживає заряду Powerbank'у, що означає що її вистачить на довше.
- Недостатки:
- Мене трішки здивував режим мінімальної яскравості, при ньому лампа після декількох хвилин роботи повністю вимикається і перестає брати заряд з Powerbank'у, і зовсім трішечки шумить при інших яскравостях (можна почути лише при абсолютній тиші у кімнаті)
- Продавец Join Point
Доброго дня, Андрій ! Дякуємо за відгук. Користуйтесь з радістю! З повагою команда JOIN POINT.
- Олександр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Гарна лампа за свою ціну
- Продавец Join Point
Доброго дня, Олександр! Дякуємо за відгук . Очікуємо на нові замовлення! З повагою команда JOIN POINT.
- Марьяна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Отримала лампу, нажаль, одразу не перевірила. Пульта в наявності не було. Світить погано. Я розумію, що лампа дешева, але якість освітлення лампи на 1 з 10
- Достоинства:
- Нормальний штатив
- Недостатки:
- Не було пульта, лампа погано світить
- Продавец Join Point
Доброго дня, Мар'яно! Штатив вам одразу не видали на точці видачі, потім ви його забрали. Лампа не дуже потужна, так як там ЮСБ вихід. Зазвичай, потужніші лампи, які від мережі тільки працюють! З повагою команда JOIN POINT
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
За свої гоші дуже непогана. Не дуже потужна, світить не дуже яскраво. Але для домашнього користування підійде. Для фото з близкої відстані добре
- Достоинства:
- Легко збирається, легка в експлуатації
- Недостатки:
- Є дефект на тримачі для телефона. Закручується не до кінця, та по діагоналі. Погана різба. Та хліпкий пластин на лампі
- Продавец Join Point
Доброго дня, Яно! Дякуємо за відгук. Лампа не дуже потужна, так як там ЮСБ вихід. Зазвичай, потужніші лампи, які від мережі тільки працюють! З повагою команда JOIN POINT
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Дуже погано світить. Ще й немає затискача для тримача мобільного телефона
- Недостатки:
- Погано світить. Неповна комплектація
- Продавец Join Point
Доброго дня Оксано! З Вами вже зв'язався менеджер. Тримач для телефону є у вас, він на фото яке ви прикріпили. Нам дуже шкода, що по яскравості не підійшло Вам! Всі характеристики вказані в карточці вірно, і повністю відповідають дійсності!
- Оксана С***
Лампа без дефектів, все працює, яскравість та колір переключаються без зауважень. Напевно моя вина в тому, що я не звернула увагу і не поцікавилась потужністю лампи. Комплектація повна, я так зрозуміла, вона залежить від виробника. Всі кріплення на місці. Дякую
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Лампа добре світить,штатив добротний,але в комплекті немає затискувача до кріплення мобільного телефону,прикро
- Достоинства:
- Ціна,якість
- Недостатки:
- Неповний комплект
- Продавец Join Point
Доброго дня, Людмило! Нам дуже шкода, що виникла така ситуація. Менеджер вже зв'язався з Вами для уточнення деталей. Надішлемо Вам кріплення, доставка за наш рахунок. Сподіваємось наступні покупки залишать тільки приємні враження! З повагою команда JOIN POINT
- Юрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
За таку ціну дуже прикольний набір, світе чудово
- Продавец Join Point
Доброго дня, Юрій! Дякуємо за відгук та 5 зірок! Користуйтесь із задоволенням! З повагою команда JOIN POINT
- Таїсія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Дуже гарне освітлення в лампи, думала прийде гірший товар, але ні все чудово!)
- Достоинства:
- За свою ціну супер
- Продавец Join Point
Доброго дня, Таїсія! Дякуємо Вам за замовлення та високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням! З повагою команда JOIN POINT.
- Ольга И***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Все класс, светит и работает)) доставили в розетку. Упаковано серьёзно)) Спасибо.
- Продавец Join Point
Доброго дня, Ольга! Дякуємо за відгук та 5 зірок! Приємного користування! З повагою команда JOIN POINT.
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Хороша лампа,все працює і переключається,рекомендую)
- Продавец Join Point
Доброго дня, Оксана! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Приємного користування! З повагою команда JOIN POINT.
- Василь Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Посилку швидко відправили але лампа працює з перебоями
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Через раз вмикається
- Продавец Join Point
Добрий день ! Спробуйте підключити лампу через блок живлення : Usb 5V, 2A. Якщо і далі буде працювати через раз зв'яжіться з нами на перевірку товару в сервісний центр.
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Лампа повність відповідає опису. Доставка зайняла всього один день, все заявлене було в комплекті. Поки в користуванні всього один день але нарікань нема.
Гарне співвідношення ціна-якість.- Достоинства:
- Ціна, швидка доставка
- Недостатки:
- поки не знайшла
- Продавец Join Point
Доброго дня, Олена ! Дякуємо за високу оцінку та коментар! Користуйтесь з задоволенням. З повагою команда JOIN POINT.