Отзывы покупателей о Беспроводные наушники Redmi Buds Essential BHR6606GL Black

Оценка пользователей 2.62/5
  • Отзывы про товар продавца SIMo4ka
  • Светлана Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SIMo4ka. Цвет: Blue

Как можно их проверить если они полностью разряжены и нет кабеля в комплекте? Почему сразу продавец не говорит об этом?

• Лілія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: Blue

Дуже дякую)

• Продавец  anytech

Доброго дня! Дякуємо за відгук.

• Продавец  anytech

Доброго дня! Дякуємо за відгук.

• Anastasiia K***

покупала 4 июня 2023 г.
    семья почти год пишу отзыв. хорошие наушники на самом деле. если сравнить цену/качество, то это очень клёвые наушники.

Достоинства:
    звук в них хороший, спустя год они всё ещё работают, приятная доступная стоимость. заряд держат долго.
    Недостатки:
    один раз наушники отсоединились друг от друга. но с помощью Ютуба проблема решилась за 5 минут (такое может быть со всеми беспроводными наушниками). немного кейс повредился спустя год.
    • Продавец  WOWS

Анастасія, вітаємо! Ми вдячні вам за розгонутий відгук.
      Бажаємо приємного користування!

• Серж К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: rodolmoll. Цвет: Black

Дякую продавцю, поміняні на працюючі, цього разу все добре.

• Продавец  rodolmoll

Дякуємо за відгук і ще раз перепрошуємо за незручності.

• Серж К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: rodolmoll. Цвет: Black

лівий навушник вдвічі тихіший, фізична кнопка на правому навушнику має зазор міліметра два

Достоинства:
    повинні бути фізичні кнопки, але якість паршива
    Недостатки:
    лівий навушник вдвічі тихіший, фізична кнопка на правому навушнику зазор кнопки
    • Сазип

Скорее всего в настройках на моно звуке стоит не 50 на 50 а 30 на 70 если поставить 50 на 50 все норм будет

• Саша К***

не рекомендую
    відправив їх декілька днів назад функцією "Легке повернення" а ні коштів ні яких пояснень з боку продавця нема

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    дуже тихо працює лівий наушник
    • Максим В***

У мене таке ж саме

• Євгеній
    Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Цвет: Black

Безкорисна покупка гроші на вітер звук шлак

Достоинства:
    Ціна тільки
    Недостатки:
    Звук шлак
  • Серёга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Цвет: Blue

Буває коли телефонують й ти піднімаєш слухавку вони відходять, й немає звуку ні з телефону ні з навушників, звук інколи не характерний, погане сопражение.

• Максим В***

І у мене таке буває

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: WOWS

Купил две пары.Себе и сыну.Мои работают.Сын сегодня только начал пользоваться.Пару часов и один наушник перестал работать.Постоянно светится.Не реагирует вообще.К сожалению чек у него не сохранился.

• Продавец  WOWS

Сергій, доброго дня! Ми вже зв'язались з вами для вирішення цього питання та раді, що складнощі були усунені, як тільки ви підзарядили навушники. Користуйтесь із задоволенням!

• Ольга Ш***

немає зарядки

Недостатки:
    не положили зарядний пристрій
    • Продавец  MGBT

Вони не комплектуються зарядним пристроєм

• Виталий Д***

Сервіс спрацював на 10балів

Достоинства:
    Миттево
    • Продавец  WOWS

Віталій, доброго дня! Дякуємо вам за коментар. Ми будемо раді вам допомогти у вирішення будь-яких питань в наступному. Чекаємо на нові замовлення!

• Іван І*** Огородний
    Отзыв от покупателя. Продавец: WOWS

Все добре працює дуже задоволений покупкою

• Продавец  WOWS

Іван, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.

• Виталий Д***

Нема качества...Китай

Достоинства:
    Недостатки:
    Відпрацювало добу і все...кейс постійно горить,один з навуш.перестав робити''другий -10%-недозарядка,чи що.
    • Продавец  WOWS

Віталій, доброго дня! Ми вже зв'язались з вами для вирішення цього питання та вдячні вам за розуміння.

• Матвєй П***
    Продавец: WOWS

Добрий день, купляв такі навушники, і виникла проблема, коли говорю з людьми в телеграмі і ще щось роблю в інтернеті то пропадає зв'язок з інтернетом, скажіть будь ласка від чого це залежить.

• Продавец  WOWS

Доброго дня! Навушники Redmi Buds Essential Black (BHR6606GL) EU не впливає на якість роботи мережі зв'язку, тому рекомендуємо звернутись напряму до провайдера для вирішення цього питання. Вдячні вам за розуміння.

• Влад Р***
    Продавец: WOWS

Наушники один не работает

• Продавец  WOWS

Владислав, доброго дня! Для вирішення цього питання рекомендуємо звернутись напряму до нашого магазину. Будемо раді вам допомогти!