Отзывы покупателей о Окуляри для плавання Arena AIR-BOLD SWIPE 004714-100

Код:  373019451
  • Іван
    Отзыв от покупателя. Продавец: Swimming & Run. Цвет: Transparent-Black-White

Чудові окуляри за вигідну ціну.

Достоинства:
    Надійно прилягають, ідеальні для плавання в критих басейнах зі слабким освітленням
  • Алла Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WORO. Цвет: Black-Blue

Швидко відправив замовлення. Проконсультував по усім питанням. Дуже задоволена співпрацею, буду звертатися ще.

Достоинства:
    Якісний товар, швідкість реакції.
  • Рудольф И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Smoke

Чудові.

Достоинства:
    Не пропускають воду. Добре бачити в них під водою.
    Недостатки:
    Поки немає.
  • Дмитро С***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black-White

Попередньо купляв собі Speedo Aquapulse Pro Goggles. Окуляри Speedo класні, але можливості заїхати поміряти в магазині, не мав. Чесно кажучі, експулатація окулярів Speedo ВИКЛЮЧНО ДЛЯ МЕНЕ за півтора роки використовування були муками. Як я їх не затягував, постійно в середину потрапляла вода. Не пішійшли мені, хоча зроблені вони класно, і в них кофорнртно доки не пірнеш. Тобто моя помилка в їх купівлі була в тому, що я їх обрав не правильно, без примірки. З окулярами від Arena історія інша. Була можливість заїхати в магазин, поміряти на собі. І одразу усе стало на свії місця. Одразу сіли ідеально не відліпаючи від очей. У вечорі плавав в басейні і у використанні - небо і земля (виключно для мене). В порівнянні із топовими Speedo ще й ціна приємніша. Сподобались, якщо підійдуть "брать і бежать". А ще, рекомендую купити оригінальний чохол для окурярів. Він классний, і коштує кожної потраченої на нього гривні.

Достоинства:
    Відмінно сіли. Не пропаскають воду. Як за топові окуляри гарна ціна.
    Недостатки:
    Відсутні.