- Мосійчук О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rif-Time. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: Black
Все подобається, військовий в захваті.
- Достоинства:
- Тримають заряд мін 10днів, ....
- Недостатки:
- Компаса немає і не можливо скачати
- Сергій Г***
Для чого вам компас?
В годиннику
- Михаил М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rif-Time. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: Black
Повна х***ь, а не годдиник.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Невартий уваги.
- ЮрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rif-Time. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Швидка доставка, гарне пакування і сервіс взаємодії.
Що до виробу... Виглядає гарно, надійно, неймовірна кількість скінів на нього.
- При першому вмиканні не працює без підключення до смартфону, висить посилання на додаток.
- Вимагає постійне підключений GPS в телефоні що швидко розряджає акб на телефоні.
- Без підключеного телефона не можливо навіть годинник завести, вимагає увімкнути додаток.
- При повній зарядки годинника за дві хвилини (чи щось біля того) його заряд впав на 5-ть відсотків. Але заряджається швидко, на штатному пристрої.
- Відсутня українська мова в налаштуваннях та нема інструкції на зрозумілій більшості українців мові, але майже все інтуїтивно зрозуміло впорається навіть дитина.
- нема вібробудильника (для військових це важливо)
- не знайшов щогодиного сигналу
- З 12-ї години до 21-ої використав 22 відсотки заряду!? треба ще подивитися але заряду на тривалий час не вистачить (що теж погано)
- За той же час, несподівано наміряв в мене аж 151 ударів серця в хвилину і зафіксував 2 відсотки Анаєробного стану!? хоча для того не було жодних підстав.
Тобто ще до кінця не зрозуміло як він працює, але зовнішній вигляд захищеність та багата кількість скінів мають привернути увагу покупця. Але ефекту ВАУ цей годинник на мене не справив і на службу я його брати скоріш за все не стану.- Достоинства:
- захищений, гарний вигляд
- Недостатки:
- АКБ, повна залежність від телефону, гучний та яскравий (5 сек. мін термін підсвітки або повторне натискання)
- Богдан О***
Дякую за інформативний відгук, друже
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rif-Time. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Дуже швидка доставка. Якісний товар. Гарне пакування.
- Достоинства:
- Все супер! ДЯкую!
- Сергій М***
Скажіть, будь ласка, як оціните зараз цей годинник після якогось часу користування? Які плюси і мінуси?
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Все дуже добре
- Продавец Klever
Дякуємо за відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені покупкою в нашому інтернет-магазині.
- Світлана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Мабуть попався брак, за пів року три рази були в сервісі.
- Достоинства:
- Зовнішній вигляд.
- Недостатки:
- Швидко зламались.
Добрий день, Світлано! Дякуємо за ваш відгук і прикро чути про ваш досвід.
Ми розуміємо ваше розчарування і шкодуємо, що ви зіткнулися з такими труднощами. Це дійсно не відповідає стандартам якості, які ми прагнемо підтримувати. Ваш випадок ми обов’язково передамо виробнику для додаткової перевірки якості.
Дякуємо за вашу чесність та терпіння!
- Александр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Норм за свою цену
- Достоинства:
- Недостатки:
- Логает
- Продавец Klever
Добрий день. Спробуйте, будь ласка скинути налаштування та провести оновлення додатку. Рідко, але проблема може бути в цьому.
- Алена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Очень стильно смотрятся, больше недели держат заряд,все приложения работают. Вот ремешок лучше железный к ним.
- Достоинства:
- Стильные
- Недостатки:
- Ремешок не очень подходит.
Добрий день ,Альоно !Дякуємо, що детально поділились враженнями та високо оцінили наш годинник! Приємно бути кращими для Вас. Ми дуже раді, що годинник відповідає Вашим очікуванням. Щодо ремінця ,Ви можете придбати його додатково , посилання прикріпляю нижче : ссылка
Вдалого дня, на все добре!
- Олександр О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Чудовий годинник!
Добрий день, Олександре. Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку. Ми раді, що ви задоволені годинником.
Бажаємо приємного користування та вдалого дня.
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: Black
Пів року користування,по функціоналу все в порядку.Сам корпус підвів,пішла корозія поверхні.
- Достоинства:
- Довго тримають заряд
- Недостатки:
- Слабкий корпус.
Добрий день, Володимире.
Дякуємо за ваш відгук і раді, що ви задоволені тривалістю роботи батареї та функціональністю годинника.
Щодо корозії корпусу, вона може виникнути через вплив агресивного середовища, такого як висока вологість, солона вода або контакт з хімічними речовинами. Це рідкісний випадок, але ми хочемо допомогти.
Рекомендуємо скористатися гарантійним ремонтом, щоб вирішити це питання. Зверніться до нас, і ми з радістю вам допоможемо. - Володимир
Як з вами зв'язатися?
- Банк Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: Black
Годинний непоганий, через півроку експлуатації вийшов з ладу. Буду відправляти в сервіс по гарантії.
- Достоинства:
- Стильний, багатофункціональний
- Недостатки:
- Не виявив
Добрий день, Романе.
Дякуємо за високу оцінку та зворотній зв'язок. Нам приємно чути, що вам сподобався стиль та багатофункціональність годинника, проте нам шкода, що виникли проблеми після півроку використання.
Ми розуміємо ваше розчарування, і наш сервісний центр із задоволенням допоможе вирішити цю ситуацію. Якщо у вас виникнуть будь-які запитання щодо процесу гарантійного обслуговування, будь ласка, зв'яжіться з нашою службою підтримки.
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: Black
Часами доволен, всем советую долго держат батарею купался в речке всё ок работают не глючат, на руке смотрятся стильно богато долго выбирал себе часы,и не жалею что купил именно их.
Добрий день, Сергію. Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку. Бажаємо приємного користування та спокійного дня!
- Володя Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Хороший годинник, як за свої гроші. Не Wear OS, і це добре бо немає ніяких тупняків з ним. Програмка тупа, але можна пофіксити
- Достоинства:
- Дизайн, простота експлуатації
Добрий день, Володимире.
Дякуємо за вашу високу оцінку та детальний відгук.
Ми раді, що ви задоволені дизайном, ціною та ергономічністю нашого годинника.
З приводу програми - ми вже працюємо над покращенням програмного забезпечення для ще кращого користувацького досвіду.
Бажаємо приємного користування та вдалого дня!
- Андрей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: Black
Часы бомба понравились! А вот преложение к ним вообще тормоз, к меня айфон 12 хочу через приложение поменять заставку на часах то выбивает ошибку 1001 при загрузке((( это печально
А так в р уведомления приходят со всех программ- Достоинства:
- Все Гуд
- Недостатки:
- Сделайте к Ниму нормальное приложение а то оценка 2,6 на аппстор
Добрий день, Андрію.
Ми дуже сильно вдячні вам за детальний відгук та високу оцінку.
Вдалого дня!
- Стас К***Отзыв от покупателя. Продавец: Echas. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Удобные . Противоударные. В воде не тонут батарею держат долго ремешок в подарок было приятно. Расход заряда примерно 7% в сутки.
- Достоинства:
- Удобные . Противоударные. В воде не тонут батарею держат долго
Купувались для чоловіка! Гарний годинник, до нього питань не має, працює відмінно, заряда вистачає на 7-10 днів, а ось додаток їхній сирий и є багато недоліків.
- Недостатки:
- Додаток.
Добрий день, Світлано.
Дякуємо за високу оцінку та детальний відгук. Ми раді, що годинник вам сподобався і ви залишаєтеся задоволені його функціональністю та тривалістю заряду.
Щодо вашого зауваження про додаток, ми вдячні за вказівку. Наша команда вже працює над вдосконаленням програмного забезпечення, щоб забезпечити кращий користувацький досвід.
Вдалого дня!
- РенатОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: Black
Ношу уже почти месяц. В целом часы огонь. Есть свои мелкие недоработки с синхронизацией, возможно это исправят при следующем обновлении. Нравится функция об отсутствии активности и отслеживание сна. Заряд батареи при отключенных автоматических замерах пульса, давления и кислорода , но активном использовании остальных функций смело можно рассчитывать на 10-14 дней. Пробовал принимать звонок мне и меня слышно очень хорошо. Но есть нюанс при включенном режиме телефона например при просмотре видео в телефоне звук будет производиться на часах, телефон их видит как гарнитуру.
- Достоинства:
- Пыле-влагозащита, ударопрочность, батарея, внешний вид.
- Недостатки:
- Синхронизирует погоду и показатели шагов и тому подобное только когда заходишь в приложение. Если в приложение не заходить несколько дней, то данные о погоде в часах не обновятся.
Добий день, Ренате.
Ми дуже сильно вдячні вам, за такий детальний відгук практичного використання смарт-годинника.
Так, дійсно, наступні оновлення програмного забезпечення операційної системи, повинні прибрати ці незручності із описаного вами досвіду використання. Наша команда вже працює над вдосконаленням програмного забезпечення, щоб забезпечити кращий користувацький досвід.
Міцний годинник..
- Достоинства:
- Ціна,якість
- Недостатки:
- Не помітив..
Добрий день, Володимире.
Щиро дякуємо за високу оцінку та приємний відгук. Дякуємо, що відзначили міцність, ціну та якість нашого годинника. Ми раді, що годинник відповідає очікуванням. Ми дуже раді, що Ви задоволенні покупкою. Бажаємо приємного користування та вдалого дня!
- Шуляк А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: Black
Шикарный гаджет
- Достоинства:
- Описание соответствует факту
- Недостатки:
- Отсутствуют
Добрий день, Анатолію.
Дякуємо, що поділились враженнями та залишили високу оцінку нашого годинника! Приємно бути кращими для Вас та ми дуже раді, що Ви задоволенні. Гарного дня, бережіть себе!
- Анатолій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: Black
Годинник гарний
- Недостатки:
- На жаль не має української в меню. І дуже багато недоробок.
Доброго дня, Анатолій! Дякуємо за ваш відгук і вказівки. Нам дуже цінно що ви ділитеся власними враженнями. Щодо української мови обов'язково використаємо це в нашому майбутньому вдосконаленні, дякуємо Вам! Щодо недоробок, будь ласка, конкретизуйте, які саме проблеми вас турбують. Це допоможе нам краще зрозуміти ситуацію і, можливо, знайти шляхи їх вирішення, напишіть, будь ласка, нам на наш сервісний центр на телеграм @watch_service_center. Ваша зворотна інформація важлива для вдосконалення.
- Антон К***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Хорошие часы за свои деньги. Заказ отправили быстро.
- Достоинства:
- Защитное стекло в комплекте. Металлический корпус.
- Недостатки:
- По вибрации при сообщениях слабовато,хотелось бы по сильнее ( в настройках установил максимум), но об этом говорят во всех обзорах в Ютюб, лично для меня не проблема.
- Продавец Klever
- Андрей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Тримають заряд дуже довго вистачає на пару тижнів, в воді не тонуть.
- Достоинства:
- Заряд тримає декілька тижнів, Водонепроникні, ціна.
- Недостатки:
- Повільно завантажує і синхронізує
Доброго дня, Андрій! Дякую за ваш відгук та вказівки щодо годинника. Чудово, що ви задоволені тривалістю заряду та водонепроникністю. Щодо повільного завантаження і синхронізації, ми візьмемо собі до уваги, щоб найближчим часом вдосконалити! Тому, що ми зажди стараємося покращити свій товар! Хорошого Вам дня!
- Виктор Н***
Стальні, та й не тонуть?
Доброго дня, Вікторе! Так, годинник з рейтингом водонепроникності 50 м призначений для короткочасного занурення в воду. Рейтинг водонепроникності визначається водовідштовхуючою здатністю годинника і вказує на його можливість витримати певний гідростатичний тиск на певну глибину. Годинники з рейтингом 50 м можна використовувати для повсякденного використання, плавання, але не для занурення на значну глибину або підводного плавання. Якщо кинути його в озеро він потоне, тому, що корпус зі сталі, рекомендуємо не використовувати так годинник. Хорошого Вам дня!
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: Black
Чудові частки. Син використовує з жовтня, ніяких недоліків.
Доброго дня, Юлія! Вдячні за ваш відгук та те, що поділилися своїми враженнями від годинника. Дякуємо за вибір наших годинників! Хорошого Вам дня!
- Олександр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Часы выглядят очень стильно. На руке смотрятся огонь.
- Достоинства:
- Хорошее качество материалов, отличный дісплей, удобное меню, хорошо анализирует сон, доротный ремешок, сразу выключает дисплей как только вы убираете руку, стекло в комплекте.
- Недостатки:
- Относительно слабое вибро. В приложении нельзя выставить уведомления на все приложения, как zepp life от xiaomi. Нашел только для: insta, telega, Viber, monobank. Остальных не видит.
- Продавец Klever
- Микола Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Годинник не рекомендую тому що:батереї хватає на 2 дні без підключення до телефону,повернути назад не можливо!
- Достоинства:
- Немає переваг
- Недостатки:
- Погана батарея
- Продавец Klever
Добрий день. При активному використанні заряду аккумулятора вистачає на меньше часу. Перевірте підключений функціонал годинника, це впливає на автономність батареї. Поверненню підлягає товар відповідної якості (товар у робочому стані) за наявності оригінального пакування та товарного вигляду пристрою.
Гарний годинник за розумну ціну. В користуванні тиждень, нарікань нема, все працює, заряд тримає, розряд при повсякденному використанні і включених моніторингах здоровя заряд просідає до 10% за добу.
- Достоинства:
- Ціна, дизайн, якість.
- Недостатки:
- Поки не виявив.
Доброго вечора, Роман! Дякуємо за ваш відгук! Раді, що годинник вас повністю задовольнив і служить вам надійно. Ціна, дизайн і якість — це завжди важливі аспекти. Надіємося, що годинник приносить вам тільки приємні враження. Якщо у вас виникнуть які-небудь питання чи коментарі в майбутньому, будь ласка, дайте нам знати. Носіть його з задоволенням!
- Вадим В***Отзыв от покупателя. Продавец: Nextore
Для цивілізації норм
- Достоинства:
- Функціональний
- Недостатки:
- Не для військових, які живуть без світла
- Иван В***Отзыв от покупателя. Продавец: havenow. Цвет корпуса: Titanium. Цвет ремешка: Black
Ще доповню відгук пізніше
- Достоинства:
- Часи круті, поки ще зі всіма функціями не розібрався - обмаль часу, продавець відправив годинник на наступний день після замовлення, також наділав на Viber докусенти - рахунок, накладну, все ок, пізніше дповню
- Продавец havenow
Доброго дня Іван. Дякуємо Вам за приділений час і відгук про годиник, він дійсно крутий .Користуйтесь в задоволення, нехай служить довго)
- Сергей Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Заказывал black а пришли silver,уже не первый случай,как можно поменять?
- Достоинства:
- Хорошие часы
- Недостатки:
- Невнимательность
Доброго дня ! зверніться у техпідтримку
- Ганна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: Black
Замовили сріблястий,прийшов чорний.Міняти не стали.Не було часу.Годинник хороший.Продавцю порада-уважніше перевіряйте перед відправкою!!!!
Доброго дня !
Дякуємо за відгук , візьмемо до уваги )
- Валера С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Замовляв чорний а прийшов сріблястий куда дивився торговець?
Доброго дня , зверніться на гарячу лінію щоб вирішити це питання )
- ВовкаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Бомба, пушка, ракета...
Часы - огонь. Рекомендую- Представник постачальника
Дякуємо за відгук!
- Владислав О***Отзыв от покупателя. Продавец: Люкс Трендінг. Цвет ремешка: Black
Повна фігня, замовляв вже вдруге. Перший раз протримався місяць, заглючив і не вмикається, тепер пройшло лише кілька днів ситуація повторилась
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: havenow. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: Black
Круті часи,сподобались,сьомий день батарея 50%,стильні,у режимі енергозберігання батарея думаю буде по довше,пульс,кисень в крові совпадає,тонометр ні, самі розумієте,у цілому те що хотів,те і получив.
- Достоинства:
- Стильні,батарея.
- Недостатки:
- Немає за таку ціну
- Продавец havenow
Євгеній, дякуємо Вам за відгук і високу оцінку) Ви один із багатьох наших покупців, кому зайшов цей годинник, він реально крутий, перевірено на практиці. Нехай служать довго і за призначенням)
- Ксюша С***Отзыв от покупателя. Продавец: havenow. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: Black
Зручний,стильний годинник.Брала чоловікові на подарунок,він залишився задоволений.
- Достоинства:
- Зручні,стильні,гарної якості,крутий дизайн.
- Продавец havenow
Доброго дня Оксана) Дякуємо Вам за відгук) Раді що годинник сподобався Вашому чоловіку, нехай користується в задоволення)
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: havenow. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: Black
Зручні у використанні, якісні, стильні
- Достоинства:
- Гарні, зручні, батарея тримає довго
- Недостатки:
- Немає української мови
- Продавец havenow
Катерина, дякуємо Вам за відгук і звототній зв'язок) Годинник дійсно класний і потужний) НЕхай служить довго!