Отзывы покупателей о Электронная Сигарета. OVNS W01 POD Kit Black (Черный) POD Система

Оценка пользователей 3.25/5
  • Світлана Д***

Гарний пристрій.
    Хіба що на кьриджі була запобіжна плівка

Достоинства:
    Дешево
    Недостатки:
    Плівка
    • Продавец  Klever

Дякуємо за Ваше замовлення та відгук. Будемо раді Вашим замовленням.

• Дар'я О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Red

Залила рідину але не якого смаку не дає і поченає текти катрж і після другого і третього разу почала черніти ватка і на долго не хватає дуже швидко сідай після першого разу я тільки покурила що робила пару тяг і все система сіла і вообще на цілий день не вистачає дуже бистро сідай

Достоинства:
    Не дай смаку після другого разу я тільки покурила почала черніти ватка
    Недостатки:
    На довго не хватає дуже бистро сідай і не хватає навіть на цілий день
    • Продавец  Klever

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що пристрій не виправдав ваших очікувань. З опису схоже, що могли виникнути проблеми з картриджем. Щодо підтікання — це іноді трапляється, якщо картридж переповнити або встановити його нещільно. Потемніння ватки також може свідчити про перегрів або використання рідини з високим вмістом цукрів чи барвників. Також ватка могла підгоріти, якщо добре не промокла рідиною. Стосовно швидкої розрядки — батарея на 280 mAh дійсно розрахована на нетривале використання, тому повного дня активного паріння може не вистачити. Пристрій бюджетний і підходить для новачків, щоб перевірити чи підходить вам паріння.

• Юлія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Blue

Катрідж змінний знайти не можливо у просторах нету, деякі сайти пишуть що, знатний з виробництва. Коли купляла, продавець відповідав , будуть у продажу, але обіцянки цяцянки. Вже підгорів, а інших немає. Гроші на вітер.

Достоинства:
    Не знайшла, можливо ціна.
    Недостатки:
    Катрідж змінний знайти не можливо.
    • Продавец  Klever

Добрий день. На жаль у нас зараз немає в наявності. Дані картридж є в наявнсті в інших інтернет магазинах. Просто шукайте - змінний картридж OVNS W01 Pod Cotton (Original) на 1.8 Ом.

• Діана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Red

Стояла на зарядке 2 часа и всё равно мигает красным,не тянется и не работает,300 гривен в мусорку

Недостатки:
    Пришла не рабочая
    • Продавец  Klever

Добрий день. Згідно гарантії товар можемо відремонтувати або замінити, якщо ви не порушували правил експлуатації пристроєм. З вами зв'яжеться наша тех. підтримка.

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Blue

Усе працює, за ці гроші гарна якість

Достоинства:
    Невеличкий, зручна заправка
    • Продавец  Klever

Дякуємо за відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені покупкою в нашому інтернет-магазині.

• Лёша К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Red

Очень вкусно рабочий товар советую брать комплект мне понравился катридж и зарядка и нам под система

• Ярослав І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Blue

Користуюсь цим девайсом вже десь 4 року, звісно він вже застарів, і його все важче знайти у продажі. Це дуже простий та крутий под для повсякденного паріння. Одного девайсу вистачає в середньому на 6 місяців. Бувало що вже через місяць-два не заряджався, або не бачив картридж. А бувало що півтора року прожив пройшовши і вогонь і воду. Зі свого досвіду рекомендую цей под, в ньому добре все.

Достоинства:
    Маленький розмір, лекгість використання
    Недостатки:
    Маленький об‘єм картриджу
    • Продавец  Klever

Дякуємо за Ваше замовлення та відгук. Будемо раді Вашим замовленням.

• Артур Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Black

Товар протекает фигня полная

Достоинства:
    Недостатки:
    Тячот
    • Продавец  Klever

Добрий день. Ми рекомендуємо переконатися, що всі заглушки на картриджі добре закриті. Не заливайте картридж повністю, максимум на 3/4 об'єму. Якщо Ви використовуєте рідку заправку, спробуйте змінити її на більш густу. Можливо для вашого девайсу потрібна густіша заправка. Також при парінні неминуче виникатиме конденсат. Якщо картридж пригорів або використовувався тривалий час - то ватка в ньому зносилася і вже просто не утримує жижку, пропускаючи її. В такому випадку картридж потрібно замінити.