Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Фара на велосипед велофара на аккумуляторе на руль велосипедный фонарь рокброс передняя велофонарик для велосипеда самоката мотоцикла универсальная мощная водонепроницаемая ROCKBROS YQ-QD400LM Черный 64997

Есть в наличии

4.8/5
Оценка пользователей 4.8/5
  • Куриленко Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Купив велофару ROCKBROS у продавця kidsDM і повністю задоволений.Ліхтар потужний, компактний і зроблений з якісних матеріалів. Має кілька режимів роботи та міцне, зручне кріплення, яке надійно тримається. Доставили дуже швидко, а сам продавець ввічливий та турбується про покупців. Рекомендую, з нею їздити значно безпечніше й комфортніше.

Достоинства:
    Чедове світло, батарея, міцний корпус, далеко світить
    Недостатки:
    На момент покупки були у інших продавців на 50грн дешевше
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за детальний відгук і високу оцінку фарі ROCKBROS. Раді, що вам сподобалися яскраве світло, ємна батарея та надійне кріплення, а також швидка доставка й ставлення продавця. Цінуємо вашу рекомендацію та довіру. Бажаємо безпечних і комфортних поїздок!

• Микола Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Компактний. Декілька режимів. Швидка доставка.

Недостатки:
    Поки не виявив
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за високу оцінку та відгук про велофару ROCKBROS. Раді, що компактність, режими роботи та швидка доставка вам сподобалися, а недоліків не виявлено. Нехай фара надійно освітлює дорогу та робить поїздки безпечнішими й комфортними.

• Артем К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Гарний і потужний ліхтар. Має декілька режимів, зроблений з гарного матеріалу, зручне і досить міцне кріплення

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що ліхтар виправдав очікування: сподобалася потужність, режими роботи та зручне кріплення. Це допомагає підтримувати якість асортименту. Нехай користування буде комфортним і безпечним у будь-яких поїздках.

• Александр К***

Гарно світе

• Продавец  kidsDM

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку нашої велофари ROCKBROS! Раді, що освітлення вам подобається та відповідає очікуванням. Дякуємо за вибір нашого товару. Нехай фара надійно служить у поїздках і забезпечує комфорт та безпеку в будь-який час доби.

• Вадим В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Дуже сподобався. Можливо використовувати як ручний ліхтар

Достоинства:
    Топовий ліхтарик фара
    • Продавец  kidsDM

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку ліхтарика. Раді, що фара вам сподобалася і зручно використовувати її ще й як ручний ліхтар. Дякуємо за вибір нашого товару та довіру. Нехай освітлює дорогу яскраво й надійно під час кожної поїздки та прогулянки.

• Пустовий Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Все чудово, ліхтар світить добре!

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук і високу оцінку! Приємно, що велофара якісно світить і повністю виправдала ваші очікування. Дякуємо, що обрали саме цей товар у нашому асортименті. Нехай користування буде зручним і безпечним, а поїздки приємними за будь-яких умов освітлення.

• Василь Л***

Відмінний ліхтар!

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку нашого ліхтаря ROCKBROS! Раді, що товар вам сподобався та повністю виправдав очікування. Нехай яскраве освітлення робить поїздки безпечнішими й комфортнішими. Будемо раді, якщо звертатиметесь до нас і надалі.

• Ігор Б***

Ліхтар - суперський!
    Класно світить, яскраво, далеко, довго тримає заряд.
    За дві поїздки по годині часу вечером, на максимумі, ще не сів!)
    Раджу, однозначно!

Достоинства:
    Вище перелічені.
    Недостатки:
    Не знайшов.
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за такий теплий та детальний відгук і за вибір нашого ліхтаря ROCKBROS. Раді, що яскравість, дальність променя та час роботи повністю виправдали очікування. Нехай освітлює ваші поїздки ще довго та дарує комфорт і безпеку на дорозі!

• Дмитро В***

Хороша велофара

Достоинства:
    Зручне кріплення
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що велофара вам сподобалася та що зручне кріплення виявилось практичним у користуванні. Дякуємо, що обрали саме цей товар. Бажаємо комфортних і безпечних поїздок та приємного користування покупкою!

• Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Сам ліхтар за свою ціну хороший, але кріплення зламалось через декілька місяців

Достоинства:
    За свою ціну гарно світить і добре тримає заряд
    Недостатки:
    Довго заряджається, кріплення не дуже
    • Продавец  kidsDM

• Дыбка В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Дійсно гарна річ. Перевершило мої сподівання. Світить потужно, рекомендую!

• Артем Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Слабуватий ліхтарик, принаймні не на стільки потужний, як заявлено, але в цілому влаштовує. Час світіння 100 хв - це саме в діапазоні прийнятного світла для їзди на самокаті зі швидкістю 25 км/год.

Достоинства:
    Непогано світить. Силует голови котика від світла.
    Недостатки:
    Не достатньо потужний - не те, що обіцяно.
    • Продавец  kidsDM

• Андрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Хороший ліхтар. Довго тримає рєзаряд. Світить теж нормально.
    Зручне кріплення на рулі.

Достоинства:
    Зручне кріплення, батарея
    Недостатки:
    Не знайшов поки що
    • Продавец  kidsDM

• Александр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Отримав без затримок. Якісна річ. Рекомендую.

• Анюта С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Гарно освітлює дорогу. На момент покупки вже був заряджений

Достоинства:
    Класний ліхтарик. На самокаті зламався рідний. Прикупила цей. Гарне кріплення, легко знімається та одягається, компактний.
    Недостатки:
    Покищо не виявила
    • Продавец  kidsDM

• Михайло С***

Чудово світе.

• Владислав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Ліхтарик відповідає опису та фото.
    Надалі, за потреби, буду замовляти в даного продавця. Рекомендую!

Достоинства:
    Стильний, якісний, потужний, як для такого розміру
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування!

• Олег К***

• Андрій В***

Бомбєзний ліхтар!!

• Ксения Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Спасибо за данный фонарик, хорошего качества, светит отлично, ярко, фиксируется легко на руле, рекомендую!

• Олег Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Фара топ за свои бабки. В темноте все видно, дальность освещения прекрасная. Максимум 1,5 часа катался с включённой фарой на максимум. Не села. И легко снимать, что ю в светлое время суток не колхозить свой велосипед.

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Чудове світло, гарно реагує на гальмування, довго тримає заряд, є кілька різних режимів, кріплення надійне, те що треба для велосипеда/самоката.

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Світить добре, за ці гроші хороший товар.

Достоинства:
    Гарна ціна
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  kidsDM

• Артем С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Купив зразу 2 ліхтаря. Оба працюють відмінно не дивлячись на те, що гарантія на них 14 днів. Думав 400 люмінів буде слабовато але коли я їх протестив у ночі, був приємно здивований. 400 люмінів навіть для міста це топ. Батарейка заявленого в 2000 міліампер тримає реально на 2000 міліампер. Години 2 катаюсь на фулл яскравості і тільки після цього індикатори по боках починають мигати, сигналізуючи про те, що заряда менше ніж 50 відсотків, короче, батарея прям гуд! Є 4 режими, 400 люменів, 300 і 200 якщо не помиляюсь. І стробоскоп. Купляв у Червні, покупкою задоволений повністю!

Достоинства:
    Батарея тримає гарно, Яскравість гарна

• Андрей Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Фара зі своїми завданнями справляється на відмінно, світить добре, заряд тримає як вказано в описі, матеріал якісний, доставили менше ніж за добу.

Достоинства:
    Якісна збірка, гарно світить, тримає заряд
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  kidsDM

• Станіслав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Фара Rockbros400 для мене – гарна покупка, дозволяє заздалегідь побачити перешкоди на дорозі. Не відразу здогадався, що для включення треба натискати на кнопку включення кілька секунд, але це було єдиною скрутою.

Достоинства:
    це перша фара для велосипеда, куплена мною. мені нема з чим порівнювати, але за параметрами вона цілком придатна.
    Недостатки:
    недоліків поки що не бачу.
    • Продавец  kidsDM

• Андрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Світе дуже гарно, заряд тримає достатньо довго плюс можна заряджати від павербанка прям під час дороги

• Ярослав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Ліхтарик крутий, раджу брати.
    Єдине що врахуйте, він легко знімається з тримача і тримач легко знімається.

Достоинства:
    Легке зняття. Добре світло. Регулювання потужності світла у 3 режимах. Волого захист.
    Недостатки:
    Якщо залишаєте велосипед на деякий час - ліхтарик краще зняти, так як він знімається легко (можуть вкрасти)
    • Продавец  kidsDM

• ОЛЕКСАНДРА
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Покупкою повністю задоволена. Купляла для самокату, зручне та міцне кріплення, яке регулюється. Ліхтарик має декілька режимів світла, світло розсіяне, тому добре видно дорогу, як на далекій відстані, так і перед колесом. Великою перевагою є хороший акумулятор та захист від вологи.

• Сергій К***

Гарна вело фара

• Тимур Л***

Гарна вело фара

Достоинства:
    Все подобається окрім батареї
    Недостатки:
    Батарея
    • Продавец  kidsDM

• Юрій Ч***

Працює)

• Подгородецкий А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Отличный фонарь. Качественный, яркий, удобный. Долго держит зарядку. Рекомендую.

Достоинства:
    Яркий
    Недостатки:
    Ненашел.
    • Продавец  kidsDM

• Єгор М***

Товар качественный
    Свет яркий
    Рекомендую

• Алла Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Дуже задоволена покупкою, брала для себе, бо їду рано на роботу. Світить ярко,якісь відмінна, навіть не очікувала такого результату за такі гроші ,велике дякую продавцю, що швидко відправив.

Достоинства:
    Якість, ціна, оперативність відправки
    Недостатки:
    Поки немає
    • Продавец  kidsDM

• игорь г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Покупкой очень доволен,фара светит классно,батарейка держит долго,ребёнок доволен,а значит доволен и отец
    Спасибо продавцу