Отзывы покупателей о Фара на велосипед велофара на аккумуляторе передняя фара велосипедная на руль фонарь для велосипеда самоката с функцией повербанка велофонарик мощный велофонари BK31-622 Черный 64996
- AI аналіз відгуків38 відгуків: 81% позитивних, 10% нейтральних, 9% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Гліб С***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Кріплення супер, фара супер
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Дуже приємно, що вам сподобалась фара та її кріплення — це важливо і для зручності, і для безпеки під час поїздок. Раді, що товар виправдав очікування. Бажаємо комфортних і безпечних поїздок з новою фарою!
- Падалка В***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Купую вже другий такий ліхтар, але в цей раз на подарунок суто, як ліхтар, а не велофару, тому що він реально довго тримає заряд і далеко світить, що є беззаперечними плюсами в умовах блекаутів)) продавця рекомендую, відправили на наступний день після замовлення накладеним платежем без додаткового дзвінка
- Достоинства:
- Дуже потужне світло. Довго тримає заряд
- Недостатки:
- Один недолік, якщо використовувати у якості велофари, то це нестандартне кріплення на широкий діаметр руля, до гірського велосипеда не підходить, треба вигадувати додаткове ущільнення
- Продавец kidsDM
Щиро дякуємо за такий детальний відгук і за те, що вже вдруге обираєте цей ліхтар. Раді, що потужне світло та тривала робота від акумулятора виправдали очікування, а доставка була зручною. Бажаємо, щоб ліхтар надійно слугував і став у пригоді в будь-якій ситуації!
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
За свої гроші топ, світить яскраво та далеко
Але є нюанс по кріпленню, заширокий радіус, на руль мого велосипеда кріплення не підійшло. Скотч та ізолєнта ваправили ситуацію, але чи надовго - ЛяшукОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Дуже гарна фара, рекомендую
- Достоинства:
- Яскравість, велика ємність акумулятора
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец kidsDM
- Максим Р***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
- Продавец kidsDM
Дякуємо за довіру та позитивний відгук.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Все добре!
- Білецкий О***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Сама фара досить непогана. Добре тримає заряд, гарна яркість. Проте всі плюси перекриваються кріпленням. Досить ненадійний пластик, якщо "пощастить", то за одне падіння можна зламати і далі лише самому щось майструвати.
- Достоинства:
- заряд, яскравість, дальність світла
- Недостатки:
- погане кріплення
- Продавец kidsDM
- Вадим О***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Все гуд)
- Анатолий С***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Чудовий велоліхтар. Гарно світить, довго тримає батарея. Допомагає навіть при використанні не за призначенням, коли не має світла по 8 і більше годин.
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Фонарь действительно хороший светит далеко и охват хороший в сухую и мокрую погоду заряда хватает на долго
- Достоинства:
- Хорошо светит
- Сергей Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Чудова фара. Довго тримає. Те що треба
- Олексій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Вцілому щоб з дому на роботу підійде. Але точно не для курʼєрів чи велоспорту бо надто пучкове світло, по бокам нічого не видно, ширина світла 1-1,5м. 1 день покатав і пару ям зловив. А ще кріплення не підійде на руль МТБ
- Достоинства:
- Сильне і лелека світло, обʼєм батареї
- Недостатки:
- Кріплення не підійде на руль МТБ!!! Як повербанк працює лише 1 розʼєм USB. Надто пучкове світло, ширина 1-1,5м.
- Продавец kidsDM
- ДмиОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Погане кріплення, злітав постійно ліхтар.
В кінцевому випадку загубився.- Продавец kidsDM
Нам шкода, що у вас склалась така ситуація. Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
- Олег Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Доставка. Была не очень.
В срок не было доставлено. Забыли
После звонка доставили на следующий день- Достоинства:
- Хорошего качества.
- Недостатки:
- Оказалось не на мой руль.
У меня меньше диаметр руля.
Пришлось добавить дополнительные резинки.
Чтобы не болтался фонарь.
- Продавец kidsDM
- Ярослав А***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
При замовлені враховуйте діаметр керма
- Достоинства:
- Гарне світло
- Недостатки:
- Кріплення на кермо ледь закріпив. П
- Продавец kidsDM
- Ковтун В***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Все добре.
- Достоинства:
- Час покаже. Працює поки що.
- Недостатки:
- Зім'ята та розірвана коробка. Не на кожен руль підійде. Під широкий руль. Нема в комплекті резинок на вужчий руль. Прийшлося колхозити з шкіряним ремінцем від годинника. Підійшов.
- Продавец kidsDM
- ВалерийОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
2 недели катался каждий вечер 1.5-2.5 часа на стоковом заряде.
- Анна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Освітлення на різні потреби. Їжджу швидко, потужності вистачає. Довготривалий. Можливість підключить телефон) Вага обумовлена. Поки задоволена.
- Достоинства:
- Якісний. Яскравий.
- Недостатки:
- Кріплення, як у більшості - трохи дивне...
- Продавец kidsDM
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Хороший ліхтар
- Григорій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Дуже якісна велофара. Надійний корпус, не боїться дощу. Кілька режимів освітлення можна підібрати під любі умови. Повністю задоволений.
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Купила цей ліхтар для нічних поїздок і не пожалкувала! Яскраве світло, яке добре освітлює дорогу і різні режими роботи дуже зручні. Легко кріпиться і знімається.
- Достоинства:
- яскраве освітлення, водонепроникний, шість режимів
- Недостатки:
- трохи важкуватий для невеликих велосипедів
- Продавец kidsDM
- Иван С***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Получил фонарь вчера 03.05. Сегодня 04.05 испробовал фонарь топ за свои деньги. Всё устраивает очень яркий хорошая точка освещение. Вообще все понравилось. Много воды лить не буду и скрины тоже они и так уже есть. Кому то крепление не нравилось скажу одно крепление хорошее держит хорошо на нормальном рулю да на кочка фонарик трусить из за веса но это не кретично. Единсвенный минус а может и плюс что бы воры не украли очень плотно держится и без ножика и плоской острой отвертки не снимешь. Из за это крепление немного портиться. Ну это моё мнения я даже его в минуса записывать не буду.Функция повер банк не пользовался и не собираюсь так как в первую очередь это фонарь. А нытикам хочешь повербанк купи повербанк. И самое главное спасибо большое продавцу за быструю отправку и доставку. Вещь очень хорошая так что смело могу рекомендовать это фонарь и данного продавца.
- Достоинства:
- Очень яркий, крепкий
- Недостатки:
- Крепление но это скорей всего плюс против вора. Так что это скорей всего преимущество
- Продавец kidsDM
Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук
- Андрей С***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Хорошего качества товар, корпус цельнометаллический. Будем тестировать в жёстких условиях велопутешествия.
- Достоинства:
- Функция пауэрбанка, не требуется брать дополнительный гаджет для подзарядки устройств, в том числе телефона.
- Недостатки:
- Вес фонарика, для кого он важен в дальних поездках.
- Продавец kidsDM
- Максим Л***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Сам ліхтарик гарний, а кріплення погане, ліхтарик постійно опускається під своєю вагою, треба постійно поправляти. Кріплення підходить не на будь-який руль.
- Достоинства:
- Світить яскраво, велика ємкість акумулятора
- Недостатки:
- Кріплення
- Продавец kidsDM
- Диана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Ліхтарик симпатичний, стильно виглядає, світить чудово, потужно але кріплення для більшого діаметра руля, прийшлось вішати на велосипед чоловіка, на мій руль не став бо саме кріплення широке.
- Достоинства:
- Стильний, потужний, корпус міцний, гідро ізольований
- Недостатки:
- Широке кріплення, на вузький діаметр труби не стане , є обмеження по довжині гвинтів. Також монолітний корпус , не можливо замінити акумулятор в разі чого.
- Продавец kidsDM
Ми дуже цінуємо ваш відгук! До нових зустрічей!
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Чудовий Фара за свою ціну, але не повербанк.
- Достоинства:
- Дуже яскраво світить, на рівні з автомобільною фарою. Вистачає на декілька десятків годин (особисто мого вистачило на 2 тижні користування по 2+ години в день на максимальній потужності) Приємний в руках відчувається якість, металічний корпус, роз'єми захищені резиною яка плотно входить в корпус. Type-C роз'єм зарядки
- Недостатки:
- На максимальні потужності нагрівається передня частина, ( не сильно, опіки не отримаєте) але обдув на швидкості вирішує цю проблему повністю. Функцію повербанка виконує дуже повільно. (як повербанк не раджу зовсім) Про кабель зарядки який йде в комплекті, дуже повільно заряджає в деяких випадках видає дивні звуки, так що його потрібно чимось замінити (Звичайна зарядка для телефона Type-C відміно підійде)
- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Фара дуже сподобалась, світить яскраво та довго. Але, в мене телефон с функцією швидкої зарядки і чомусь від цього павер банка він не може заряджатися. От другий телефон зі звичайною зарядкою та навіть планшет заряджається без проблем. Виходить що телефон зі швидкою зарядкою цією фарою не зарядити ніяк?
- Достоинства:
- Потужність, довготривала робота, якість.
- Недостатки:
- Не можливість зарядити пристрої з швидкою зарядкою(
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Фара показала отличный результат. Свет очень мощный.
- Достоинства:
- Свет как автомобильная фара. Емкий аккумулятор.
- Недостатки:
- Отсутствуют
- КостянтинОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Свет яркий, но как для велосипедной фары - очень плохой боковой охват. Т.е освещает ровно там, куда направлен. Не ждите чего-то сверхъестественного от этой фары.
- Достоинства:
- Цена, яркость, возможность использования как зарядки
- Недостатки:
- Большой вес, плохое рассеивание света
- Евгений С***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Топ ліхтар
Кращого за цю ціну (та і в принципі дорожче також) знайти навряд вийде, у всякому випадку для рулів МТБ- Достоинства:
- світло, кріплення, ціна, доставка, матеріали, коротше по суті все
- Недостатки:
- скоріш за все для будь якого руля не підійде, потрібен широкий по центру
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Ліхтар дуже хороший і потужний
- Достоинства:
- Кріплення посередині, багато режимів, можливість використовувати як банку. Металевий корпус.
- Недостатки:
- Кріплення з пластику, одне падіння і воно зламалось. Дуже незручно знімати ліхтар з кріплення. Довелось стягнути стяжками те що лишилось
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Чудо та яскраво світить, дві лінзи наче магією освітлюють в точку хоч на 2 метри хоч на 50. Якісний матеріал та збірка, люфтити нема чому, кріплення якісно відлито без задирів чи браку. На руль 31,8 біля виносу стає ідеально. Хотів перевернути під винос, але болти не позволили. На максимумі у мене пропрацював 7 годин, але ще останній індикатор не блимав. Мінус не суттєвий, але є і це кабель для зарядки з комплекту. Максимум що побачив він пропустив 0,6А, а так до 0,5А (три різні блочки пробував та Екофлоу) як взяв кабель від nitecore, одразу стало 1А.
- Достоинства:
- Супер фонарь)
- Недостатки:
- Поганий комплектний кабель
- Борис Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
- Богдан Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Класний фонарик. Гарно світить
- Достоинства:
- Яскравість
- Недостатки:
- Не виявив
- Богдан Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Фонарик класний
- Достоинства:
- Ярко світить
- Недостатки:
- Не виявив
- ВиталийОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
В целом хорошее добротное устройство.
Вау-эффекта от яркости не ожидайте, но вполне себе достойно.
На максимальной яркости светит чуть больше 3-х часов, что соответствует суммарной 10 ватной мощности излучателей при емкости аккумулятора 10000mAh, хотя во вложенной инструкции написано 10 часов, но это явный фейк, не соответствующий элементарному расчету. Греется умеренно, при езде за счет обдува вообще умеренно.
Цвет излучения – холодно-белый.
Не понравилось крепление – для такой тяжелой фары какое-то оно хлипкое.
У меня старый дюймовый руль. Прокладок под него в комплекте нет. Хорошо решила вопрос старая разрезанная грипса. Но у таких старых рулей вынос немного мешает установке, тем не менее как-то втиснул (на фото видно).- Достоинства:
- Соответствует заявленным характеристикам.
- Недостатки:
- Хлипковатое крепление
- Продавец kidsDM
Доброго дня! Щиро Вам вдячні за позитивний відгук. Це допомагає нам стати кращими!