Отзывы покупателей о Сейф оружейный LEVMETAL СЗ-124.4.ВМ на 4 ружья с вертикальным трейзером и 2 полками для аксессуаров,

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Plast Style

Получил, пользуюсь. Всё соответствует. Общение хорошее. Доставка быстрая. Рекомендую.

Достоинства:
    Соответствует описанию
    Недостатки:
    Это не недостаток, а желание- хорошо бы отделение для патронов поглубже.
  • Олег В***

Чудовий сейф

• Олег Л***

Все як у опису. Якісний.
    За невелике затримання з відправки зробили навіть безкоштовну доставку.

• Олександр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Plast Style

Продавець взяв із мене за доставку сейфу з їхнього складу до Нової Пошти додаткові гроші. У результаті я заплатив 557грн

Недостатки:
    На фото не показаний касовий відділ. Коли я отримав сейф, виявилося, що всередині касового відділу дві полиці. Відповідно до касового відділу не помістяться споряджені магазини.
    • Продавец  Plast Style

На фото вказаний тизер!!!
      Сейф для мисливських рушниць

• Олександр Д***

Є фото зачиненого касового відділу. А що у ньому фото немає.
      До информаціі, мисливска зброя буває з магазинами.

• Олександр Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Plast Style

Все вчасно доставили. Сейф цілий, пошкоджень немає. Ключі підходять (5 ключів у комплекті від основного замка, 2 від внутрішньої комірки). В сейфі наявна м'яка підкладка знизу (всередині). Тримач для зброї йде в комплекті, його можна самостійно приклеїти на потрібне місце

Достоинства:
    Недостатки:
    не знайшов