Отзывы покупателей о Машинка для заворачивания долмы и голубцов Dolmer

Оценка пользователей 2.89/5
  • Катерина

Така дешева в така крута річ. Підходить лише для долми. З капустою не вийде у 90% випадків, бо лист надто товстий. Або хіба що з кожного листа обрізати тонку частинку. Я брала для долми, тому мені пристрій підійшов.
    Шкода відео сюди не завантажується.
    ссылка

Достоинства:
    Ціна, швидкість, практичність, вага, простота використання
    Недостатки:
    Не підходить для капусти

Дякуємо за вибір та високу оцінку якості продукту. Щиро раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо тривалого користування!

• Володимир Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: N'ОК

Безполезна штука

• Татьяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: zakupu

Думаю, що як долмер може і працює, але для голубців ні, бо лист капусти (відварений) дуже грубий для цієї конструкції. Ніжки (присоски) з першої спроби відпали

Достоинства:
    Недостатки:
    Для голубців не підходить
  • ОЛЬГА Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trend-Lux

Дуже довга лента не зручно користуватися.

Недостатки:
    Дуже довга лента.
    • Продавец  Trend-Lux

Дякуємо за ваш відгук! Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині!

• Хариняк В***

Машинка дуже проста і зручна.
    Робив лише долму, саме для того і брав.
    У кого не виходить, раджу просто зрозуміти механіку. Або просто дивитись, щоб стрічка завжди була перед кареткою, а за нею - в натягненому стані. Тоді не виникне жодних негараздів.

Достоинства:
    Зручна, економить неймовірну кількість часу при готуванні долми

Добрий день. Дякуємо за покупку та відгук. Щиро раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо тривалого користування!

• Олег С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trend Mix

З верхніх листочків капусти, які тоненькі, - получаються голубці (але дуже малі). А з більшості інших листків капусти, які товстіші, голубці не виходять. Машинка зажовує листок з фаршем і получається брак. І так раз за разом. Корочє, безполєзна річ

• Продавец  Trend Mix

Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук, та ваш досвід. Дійсно, руками можна зліпити голубці з будь чого. З даним пристроєм не варто використовувати грубі, та занадто великі листи капусти. Подивіться відео з інтернету, можливо знайдете там корисні відео.

• Катерина Я***

Товар с виду хороший, но по факту голубцы, блины и лаваш не завернул. Просто размазал всю начинку по синей ленте и все. Не понравилось совершенно

Достоинства:
    Недостатки:
    Не работает

Доброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності, зверніться на гарячу лінію Розетки протягом 14 днів з моменту отримання для обміну або повернення товару.

• Наталя К***

у меня не получается

• Домброван О***

Бессмысленная покупка

Достоинства:
    Не нашла,может долму или суши будет крутить,но капусту не крутит,даже молодую
    Недостатки:
    Вообще не крутит капусту,руками быстрее
  • Владимир В***

Заказал в Розеточке, на третий день уже получил, спасибо за оперативность! Сразу скажу желательно для голубцов выбирать капусту с тонкими листьями да и руку нужно набить. Жена сидит крутит голубцы и улыбается! )))

Достоинства:
    Цена - качество
    Недостатки:
    Ножки были бы лучше если были резиновые.
  • Ольга К***

Повна єрунда, гроші викинуті на вітер.

• Танюша К***
    Достоинства:
    Ціна, відносно нормальне функціонування, як то кажуть "треба набити руку"
    Недостатки:
    Присутній запах пластику, тому треба добре вимивати перед використанням
  • Сергей Н***
    Продавец: Rozetka

Часто готовим дома всей семьей, это еще одно устройство в нашу коллекцию. Пользоваться легко справляются с ним дети. Получается достаточно быстро и аккуратно, если любите много готовить дома, то всякие приспособления делают процесс игрой.

• Татьяна Т***

Долмером надо научиться пользоваться. У нас уже два . Довольны

Достоинства:
    Намного быстрее и аккуратнее , чем вручную
  • горовая и***
    Продавец: Rozetka

купила такую машинку. она вообще не закручивает голубцы.деньги выкинутые на ветер

• Роман Г***

У меня отлично получается, но я пробовала из виноградных листьев, нужно класть не много фарша.