- Лена Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Fit Bike Store. Размер: S. Цвет: Black
Наколінники супер , виглядають на ніжках просто вау замовляла s, але отримавши і поміряв вдома відчула , що потрібно трішки менше розмір, продавець без проблем зробив обмін , дякую!!! Рекомендую однозначно
- Юлія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Fit Bike Store. Размер: M. Цвет: Black
Вони зовсім не виконують свою функцію - захист. Як для естетичного вигляду - ок, гарно, але саме захист - ні. Танці на пілоні, якщо що. І гарантовано синяки на колінах.
- Достоинства:
- Гарний вигляд
- Недостатки:
- Не виконують свою безпосередню функцію
Відправили звісно швидко, але...навіть не запаковано хоча б в якийсь маленький пакетик! Просто одразу в пакет нової пошти. Це навіть якось не гігієнічно. Можна було б хоча б в целофановий пакет покласти. Звісно більше не звернусь до даного продавця.
Щодо якості товару - не дуже. Шви не рівні. Видно на фото.
Подивимося як буде в дії.- Недостатки:
- Сам продавець та не рівні шви.
- Анастасія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Fit Bike Store. Размер: S. Цвет: Black
Зручні
Ціна чудова- Достоинства:
- Захист колін хороший
- Недостатки:
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Fit Bike Store. Размер: S. Цвет: Black
Дуже плотний захист на коліна. Резинки зверху просилеконени, не спадають і є можливість їх регулювати.
- Достоинства:
- Сильний захист, можливість регулювати по ширині
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Fit Bike Store. Цвет: Black
Шикарні наколінники для танців. Свою функцію виконують на всі 100, і естетичні на додаток
- Маліка К***Отзыв от покупателя. Продавец: Fit Bike Store. Размер: S. Цвет: Black
Класні наколінники, сподіваюся, що прослужать як треба.
Швидко відправили- Достоинства:
- Хороша якість, зручні, розмір підійшов ідеально
- Недостатки:
- Поки немає
- Татьяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Fit Bike Store. Размер: M. Цвет: Black
Чудова якість,рекомендую
- Достоинства:
- Якісна тканина
- Недостатки:
- Катерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Fit Bike Store. Размер: XS. Цвет: Black
Наколіники прийшли гарної якості,спочатку прийшли не ті але продавець одразу відправив ті які треба,рекомендую магазин
- Оксана Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Fit Bike Store. Размер: XS. Цвет: Black
Наколінники прийшли з браком. Написала про це продавцю, хочу повернути або обміняти - у відповідь ігнорування. Не рекомендую купувати в цього продавця через недобросовісний сервіс з його боку
- Достоинства:
- Гарний дизайн
- Недостатки:
- Брак виробу, ігнор від продавця
- Оксана Х***
Менеджер звʼязався зі мною, оформили обмін. Нові наколінники прийшли в чудовому стані. Дякую!