Отзывы покупателей о USB LED Лампа Фонарь Павербанк Прожектор Туристический V-0011, 4800mAh 1200 Лм Светильник на Аккумуляторе Кемпинговый Поисковый Походный Ручной в Руку Аварийный

Оценка пользователей 4.93/5
  • Микола Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Дуже задоволений покупкою. Лампа працює чудово — яскраво світить, зручна у використанні, заряд тримає добре. Під час відключень світла виручає на всі сто. Рекомендую!

• Денис С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Все працює, на свої гроші норм фонарь

Достоинства:
    Недостатки:
    Ємкість акумулятора
  • Александр С***

Все норм.

Достоинства:
    Точкою світе.
    Недостатки:
    Не виявив
  • Оля Т***

Крутяцкий ліхтар. Довго тримає батарея. Яскраво світить

Достоинства:
    Ідеальний
  • Анастасія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Самий найкращій ліхтар, який я коли не будь купляла.

Достоинства:
    І ще не один буду замовляти такий ліхтар прожектор
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Виправдав усі очікування. Дякуємо!

Достоинства:
    Ємність батареї, можливість використання її в якості повербанку, потужний ліхтар, наявність бокового розсіяного світла.
    Недостатки:
    Немає.
  • Ліна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Спочатку невірно заряджали тому не могли зрозуміти чому не заряджається . але продавець все роз"яснив і тепер це найнезамінніша річ в дома. Світить доволі довго і можна зарядити телефон в крайньому випадку. Сам ліхтар має потужне світло ,саме те що потрібно в приватний будинок при відключеннях світла

Достоинства:
    Довго світить і працює як павербанк
  • Роман К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Прийшов у неробочу стані. Світити не світить, заряджатися -- не заряджається.
    Дешевий китайський шлак. Повівся на красиву картинку і хороші відгуки.

Достоинства:
    жодних.
    Недостатки:
    все один суцільний недолік.
    • Продавец  VilliniShop

Доброго дня. Товар відправляється зі складу після перевірки . Такого не може бути. Прохання відповісти нашому співробітнику в особистих повідомленнях

• Роман К***

UPD. Залишив підключеним до зарядки, не дивлячись на відсутність жодних ознак того, що зарядка і сам ліхтар працюють. Через годину подав ознаки життя -- почали включатися задні червоні ліхтарі, іще через годину -- запрацював індикатор зарядки. Приходжу до висновку, що акумулятор був у стані глибокого розряду. Сподіваюся, усе запрацює. Продовжую зарядку...

• Роман К***

Через 3 год зарядки "віджив". Всі світла працювали норм.
      Відключив від зарядки. На ранок -- знову відсутність бдь яких ознак "життя": жодна з ламп не світить, індикатор на зарядку не реагує. Схоже, щось просаджує в ньому акум.
      Везу на повернення.

• Володимир Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Для блекаутів те що треба!

• Валерія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Чудовий ліхтар. Користуємось рік.

Достоинства:
    Дуже зручно і добре тримає заряд
  • Ігор З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Забрав заряджений. Вмикав всі положення - світять гарно, як написано в описі. Користуюсь тиждень і він заряд триває. Ліхтар своїх грошей коштує.

Достоинства:
    Працює відмінно
    Недостатки:
    не має
  • Роман Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Прийшов заряджений,світить гарно,все як в описі,своїх грошей коштує.

• марина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Ліхтар дуже крутий. Рекомендую.

• Наталия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Замовляла ліхтар у вересні 2023 року. На тепер він працює чудово і повністю відповідає заявленим характеристикам. Користуємося ним постійно, завжди під рукою.
    Проблема з світлодіодом, яка виникла одразу після покупки, була вирішена магазином швидко, надали контакти сервісного центру , які усунули несправність і через пару днів я отримала ліхтар.

Достоинства:
    Багатофункціональний- ліхтар, павербанк, прожектор
    Недостатки:
    Після покупки одразу перестав горіти один світлодіод
  • Лілія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Купляли на початку весни, ліхтар чудово працює, з далеким світлом, або як підствітка боковими вогниками. Червоні вогники позаду ліхтаря іноді вмикаємо як сигнальні, і також працює як підзарядка для телефона. Гарно виглядає, ніде не подерся зацей час, має міцний корпус. Самі позитивні враження.

Достоинства:
    Міцний, довготривалий, яскравий, працює в багатьох режимах світла, і як повер-банк
    Недостатки:
    Не знайшли
  • Андрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Якісний ліхтар, яскравий, працюють всі функції, має багато варіантів освітлення - центральне, бокове, максимальна яскравість, середня, мигкотіння. Заряджає телефон, навушники та інше.
    Зібраний якісно, кнопки не западають, порти не розхитались.
    Батареї вистачає надовго, якщо не користуватись ліхтарем як павербанком. Сам ліхтар заряджаю від звичайної мережевої зарядки.
    Користуюсь більш-менш регулярно близько півроку, і загалом задоволений співвідношенням ціни та якості. Можу рекомендувати.

Достоинства:
    Якісний, всі функції працюють - бокове та центральне світло, павербанк. Ціна-якість оптимальні
    Недостатки:
    За півроку користування - не знайшов
  • Руслан В***

Тільки як фонарік

Достоинства:
    Потужний
    Недостатки:
    Не процюе як повербанк
    • Продавец  VilliniShop

У спілкуванні ми з'ясували, що функція павербанку працює нормально. Від ліхтаря можно зарядити пристрої, які заряджаються звичайною зарядкою 3.7V-5V / 2A-2.1A. Функції швидкої зарядки QC, яку потребує ваш телефон Xiaomi Mi10t - немає, в характеристиках товару така функція не заявлена, тому заряджати подібні пристрої цей ліхтар не може.

• Руслан В***

Рекомендую

Достоинства:
    Понравился , хорошего добротного качества.
    Недостатки:
    Пока не нашел
  • Сергій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Купувався батькам. На перший погляд чудовий ліхтар, потужний прожектор. Для людей за 50+ дещо незрозуло ступінь заряду. В процесі експлуатації відпишусь. Все як в описі.
    Продавця рекомендую

Достоинства:
    Економний, функція пауер банка, ємна батарея.
    Недостатки:
    Не дуже зрозуміло, скільки поділок заряду батареї.
  • Василь М***

Постійно користуємось місяців вісім-дев'ять

Достоинства:
    Яскравий, надійний ліхтар, має багато функцій
  • Литвин А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Легкий, потужний, перші враження позитивні

• Игор Г***

Чудовий ліхтар.

Достоинства:
    Яскраве основне світло, багато додаткових режимів освітлення.
    Недостатки:
    Поки що не виявив
  • Павло Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Супер ліхтар. Великий, міцний, сильний світловий потік

Достоинства:
    Гарне світло
    Недостатки:
    Поки нема
  • Любовь Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

У доповнення мого попереднього відгуку по даному ліхтарю, додаю допис :
    Вельми вдячна Валерії за допомогу, за оперативність та увагу (надіслали відео, де є роз'яснення, як включати, Інструкції в комплекті не було)
    Ліхтар має бокові підсвітки✨
    Моя повага Вам!

Достоинства:
    Гарний, добре світить!
    Відповідає опису.
    Недостатки:
    Не виявила
  • Любовь Д***

Ліхтар отримала.
    Але в йому не має ніякої бокової підсвітки! Можете будь ласка дати пояснення? І чи можливо повернення товару чи заміна?

Достоинства:
    Компактний, зручний, гарно світить.
    Недостатки:
    Бокові підсвітки ніде не включаються!
    • Продавец  Villini

Доброго дня. Бокова підсвтіка вмикається натисканням на зелені кнопки в верхній частині ліхтаря. Кожна бокова підсвітка вмикаєтсья окремою кнопкою.

• Юрій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Чудовий ліхтар. Купляв на подарунок, але вирішив залишити собі.

Достоинства:
    Різні варіанти світла. Повербанк
  • Любов Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Піврочку користуємось цим ліхтарем, знайшли йому багато вживань - в коморі, в гаражі щось підствітити, на прогулянку ввечері беремо. В альтанці ставимо на підлогу та вмикаємо бокове світло, так стає дуже затишно.
    Довго світить на своєму акамуляторі, заряджається не дуже швидко.
    У порівнянні з іншими нашими ліхтарями, це небо й земля, цей якісний по всім параметрам, коштує кожної гривні. Беру тепер такий самий кумі на подарунок, бо їй дуже сподобався той, що у нас.

Достоинства:
    Довго працює, дуже якісний.
    Недостатки:
    Не знайшли недоліків
  • Олександр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Якби він коштував гривень 800, то був би ідеальний ліхтар. Коли розкрию і подивлюсь на акумулятор, то напишу додатково

Достоинства:
    Легкий, добре світить, бічне світло, заднє червоне (не дай Боже знадобиться)
    Недостатки:
    Не ясно, який саме встановлений акумулятор. Ну і ціна не зовсім бюджетна
    • Олександр Л***

Ще додам, що не регулюється фокусування променя, а також не заряджається від швидкої зарядки, довелось шукати звичайну.

• Хрипун Д***

Ліхтар сподобався, дуже потужний

• Бегма Д***

Ліхтар-супер!
    зручно тримати в руці, також можна ставити напопа
    функціональний
    має ємкісну батарею

Достоинства:
    відповідає опису, недорогий як для своєї якості
    Недостатки:
    не знайшов
  • Ходацький С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Топ за свої кошти. Взяв собі один, тепер беру другий на подарунок.

Достоинства:
    Зручний, має всі потрібні сценарії освітлення та потужну батарею.
  • Андрущенко М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Дуже потужний ліхтар, дає яскравий промінь світла. Також використовуєм як лампу, з боковим світлом. Одна сторона світить теплим сяйвом, друга сторона - холодним сяйвом, і загальний результат - приємне для очей світло. Вистачає для великої кімнати.

Достоинства:
    Потужний промінь з головної фари, приємний колір світла з бокових панелей, тривка батарея.