- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: VPK. Цвет: Белый
Спасибо за товар. Очень довольны. Работает отлично, хотя немного поламали голову как рюподключать
- Елена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: VPK. Цвет: Белый
Якщо ви пишете, що камера безпровідна, то вона має мати вбудований акумулятор! Про це ви ніде в характеристиках не зазначали. Також щодо нічного бачення - його немає! В повній темряві камера показує чорну ніч….
- Достоинства:
- Непогана камера, гарний сервіс продавця (відповідають на телефонні дзвінки, намагаються допомогти)
- Недостатки:
- Камера не безпровідна, потребує постійного живлення мережі, в повній темряві не бачить нічого!
- Продавец VPK
Доброго дня Елена, камера має безпровідне підключення до інтернету та не потребує підключення дротами до інтернету чи інших приладів та дисплеїв для перегляду зображення.
Зверніть увагу що безпровідна зарядка та безпровідний інтернет це різні речі, в описі до товару не вказано що камера має безпровідну зарядку чи має працювати без електроенергії, наявність акумулятору не робить прилад безпровідним так як він в будь якому випадку підключатись до розетки для зарядки.
Перед замовленням ретельно читайте опис товар, якщо у Вас виникають сумніви чи питання Ви завжди можете перед покупкою задати питання продавцю та проконсультуватись.
Відносно нічного бачення, ми зв'язались з Вами та надали рекомендації як користуватись даною функцією.
Якщо у Вас повторно виникли складнощі чи щось не працює Ви завжди можете повторно зв'язатись з нами за номерами вказаними на упаковці, ми з радістю поможемо Вам.
- Алекс Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VPK. Цвет: Белый
Перестала працювати через 2 місяці. На перезавантаження не реагує. Тому не скупіться, додайте стільки ж і купіть Xiaomi
- Продавец VPK
Доброго дня, на товар діє гарантія, зверніться за номерами вказаними на чеку.
Наш менеджер допоможе з вирішенням проблеми.
- Дария М***Отзыв от покупателя. Продавец: VPK. Цвет: Белый
Перестала работать через 2 недели с дня
- Недостатки:
- Перестала работать через 2 недели с дня покупки
- Продавец VPK
Доброго дня, на товар діє гарантія, зверніться за номерами на чек або на упаковці товару.
- Валентина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: VPK. Цвет: Белый
Хороша камера. Якість зображення достойна. Брала як відеоняню. Проте можна використовувати і для дому просто.
- Достоинства:
- Дуже швидко реагує на будь-який рух. Гарний кут огляду. Ергономічна.
- Недостатки:
- Неаиявила
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: VPK. Цвет: Белый
Все працює. Звертайтесь до продавця за відео інструкцією, зекономить ваш час.
- Достоинства:
- Працює
- Діана С***Отзыв от покупателя. Продавец: VPK. Цвет: Белый
Працює, за такі гроші дуже хороша камера
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: VPK. Цвет: Белый
Якість гарна. Мені дуже сподобалося.
- Евгения П***Отзыв от покупателя. Продавец: VPK. Цвет: Белый
Все видно очень довольны
- Достоинства:
- Темный режим, слышимость когда малыш проснулся
- Логвиненко С***Отзыв от покупателя. Продавец: VPK. Цвет: Белый
Пів року працює без нарікань. Всім задоволений.
- Достоинства:
- Ціна і якість
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: VPK. Цвет: Белый
Датчик руху та звуку працює на ура, можливо встановлювати час запису з моменту виявлення. Довго грався з часовими поясами, бо у китайців з цим щось пішло не так. Дуже не подобається, що серед ночі камера починає перегружатися і робить безліч поворотів які просто будять серед ночі, таке трапляється коли є перебої з WiFi (моя думка) а насправді вона робить це щоночі, тому на ніч вимикаємо. Якість картинки трішки краща як в нокіа 3110, бо має кольори, в ночі видно гарно силуети і в принципі можливо відрізнити людину від стіни. Зворотній зв'язок не передати словами, якщо бажаєте щоб перелякати когось з близьких або домашніх вихованців, то скористайтесь цією функцією і я запевняю, що наступний місяць шукатимете бабку яка викачує яйцями переляк. Порада хто бажає відео няню то підійде за такі гроші, але якщо ви бажаєте чогось більше, а саме камера спостереження, то не економте на камері, бо будете обурені своєю купівлею.
- Достоинства:
- Можливість спостереження і запис
- Недостатки:
- Власник який придбав.
- Юлия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VPK. Цвет: Белый
Як налаштувати функцію "круїз"?
- Достоинства:
- Працює без претензій
- Діна К***Отзыв от покупателя. Продавец: VPK. Цвет: Белый
Питання вирішили. Камеру замінили, допомогли налаштувати. Все чудово працює
- Надія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: VPK. Цвет: Белый
Гарна камера, на свої гроші супер, підключилася не з першого разу, а так купляла як радіоняна, справляються на всі , трошки коли повертається чується звук, ну я б не сказала що це шум якийсь, в цілковитій тиші чується мені але дитина від того не прокидається, але є плюс з чоловіком підключаємо на два пристрої, він може спостерігати за дитиною на роботі, а я з іншої кімнати) вже спробували, випробовуємо декілька тижнів
- Достоинства:
- З чоловіком підключаємо на два пристрої, він може спостерігати за дитиною на роботі, а я з іншої кімнати) вже спробували, випробовуємо декілька тижнів
- Недостатки:
- трошки коли повертається чується звук, ну я б не сказала що це шум якийсь, в цілковитій тиші чується мені але дитина від того не прокидається,
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VPK. Цвет: Белый
Тікайте від цього товару! Китайське дно. Танці з бубнами, щоб підключити цю «камеру» до телефону. Витрачаєш купу часу, щоб підключити камеру, а на виході - не підключиш, бо камера офлайн!
- Достоинства:
- Жодних
- Недостатки:
- 1.Китайське л***о
2. Повільна
3. Працює лише від розетки
4. Голосна
5. Якісь відео абсолютно нікчемне
- Продавец VPK
Доброго дня, якщо у Вас виникли будь які складнощі з налаштуванням ви завжди можете звернутися за технічною підтримкою до нашого магазину, номери вказані на гарантійному талоні.
Налаштування якщо все роботи правильно займає не більше 1 хвилини.
- Владислав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VPK. Цвет: Белый
Чудова камера,консультанти допомогли налаштувати
- ДінаОтзыв от покупателя. Продавец: VPK. Цвет: Белый
Камера не працює. Неможливо з‘єднатись з мережею, камера не перезапускається
- Продавец VPK
Доброго дня, наш менеджер зв'яжтеся з Вами в найближчій час та допоможе з налаштуванням.
- Дмитрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: VPK. Цвет: Белый
Як виявилось дуже гарний пристрій за такі кошти, виконує свої функції на 100% і навіть більше.
Як виявилось непоганий варіант приглядати за квартирою коли немає нікого вдома.
Тому що можна переглядати камеру навіть через мобільний інтернет з іншого кінця міста що дуже зручно.- Достоинства:
- Швидка доставка, легка в налаштуваннях, висока якість зображення, якісна збірка.
- Недостатки:
- Немає Української мови, тільки російська та Англійська...
- Лилия У***Отзыв от покупателя. Продавец: VPK. Цвет: Белый
Дуже гарна камера! Купляли для догляду за дитиною. Все супер! Дякую
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Цвет: Белый
Дуже задоволена цією відеонянею! Це справжній помічник для батьків, який дає спокій і впевненість, що з малюком усе добре.
Особливо зручною є функція двостороннього зв’язку — можна не лише чути малюка, а й заспокоїти його голосом на відстані.
Підключення по Wi-Fi стабільне, керування просте та зрозуміле зі смартфона. Пристрій компактний, виглядає акуратно і легко вписується в інтер’єр.
Рекомендую всім батькам — це сучасне, зручне і дуже корисне рішення для щоденного використання!- Достоинства:
- Швидка доставка, відмінна якість
- Недостатки:
- Жодного
- Продавец Світло Є
Добрий день, Наталія! Щиро дякуємо за такий теплий відгук!
Нам надзвичайно приємно знати, що ви задоволені покупкою.
Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Цвет: Белый
Не очікувала такої якості за такі кошти, дякую, все працює без нарікань в режимі 24/7, те що потрібно
Вітаємо, Ольга!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що камера виправдала очікування та працює без нарікань у режимі 24/7.
Бажаємо приємного користування!
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Цвет: Белый
Користуюся вже другий тиждень. Поки все супер. Отримала швидко, повний комплект, без допомоги за 5 хв налаштувала, всі функції згідно опису працюють. Нічне бачення то любов - камера за три метри від ліжечка, в повній темряві добре видно дитину. Продавець завжди на зв'язку якщо є питання.
- Достоинства:
- Ціна, функції
- Недостатки:
- Поки не виявила
- Продавец Світло Є
Вітаємо, Ірина!
Щиро дякуємо за такий детальний і приємний відгук!
Раді чути, що камера легко налаштовується, працює стабільно та що нічне бачення виправдало ваші очікування — це справді дуже важливо для спокою батьків.
Дякуємо за довіру та приємні слова про нашу підтримку. Нехай користування й надалі приносить лише позитивні враження!
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Цвет: Белый
Задоволена товаром, але не на всі 5 зірок. Звук зворотнього звʼязку бажає кращого та забагато реклами в додатку. По функціоналу - питань нема, доволі проста в налаштуванні, якість зображення достойна. Рекомендую.
- Достоинства:
- Гарне зображення, проста в налаштуванні.
- Недостатки:
- Звук зворотнього звʼязку
- Лилия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Цвет: Белый
Працює добре, тривале налаштування , але у всьому розібралися, все добре. Дякую)))
- Достоинства:
- Гарна камера
- Нонна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Цвет: Белый
Дуже корисна річ. Працює добре
- Продавец Світло Є
Нонна, вітаємо) Дякуємо за ваш відгук! Раді, що відеоняня стала корисним помічником і працює бездоганно. Нехай вона приносить вам спокій і зручність у догляді за малюком!
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Цвет: Белый
Камера класна, легко підключити, все працює, нормальна якість зображення, для дитячої саме те
- Достоинства:
- Ціна-якість
Добрий день, Юлія)
Щиро дякуємо за ваш відгук! Раді, що відеоняня виправдала ваші очікування — і якість зображення, і легкість у підключенні дійсно важливі, особливо для дитячої. Нехай камера слугує вам надійно і дарує спокій за вашого малюка!