Перестала работать через 2 недели с дня
Доброго дня, на товар діє гарантія, зверніться за номерами на чек або на упаковці товару.
З повагою, менеджер VPK
Хороша камера. Якість зображення достойна. Брала як відеоняню. Проте можна використовувати і для дому просто.
Все працює. Звертайтесь до продавця за відео інструкцією, зекономить ваш час.
Працює, за такі гроші дуже хороша камера
Якість гарна. Мені дуже сподобалося.
Все видно очень довольны
Пів року працює без нарікань. Всім задоволений.
Датчик руху та звуку працює на ура, можливо встановлювати час запису з моменту виявлення. Довго грався з часовими поясами, бо у китайців з цим щось пішло не так. Дуже не подобається, що серед ночі камера починає перегружатися і робить безліч поворотів які просто будять серед ночі, таке трапляється коли є перебої з WiFi (моя думка) а насправді вона робить це щоночі, тому на ніч вимикаємо. Якість картинки трішки краща як в нокіа 3110, бо має кольори, в ночі видно гарно силуети і в принципі можливо відрізнити людину від стіни. Зворотній зв'язок не передати словами, якщо бажаєте щоб перелякати когось з близьких або домашніх вихованців, то скористайтесь цією функцією і я запевняю, що наступний місяць шукатимете бабку яка викачує яйцями переляк. Порада хто бажає відео няню то підійде за такі гроші, але якщо ви бажаєте чогось більше, а саме камера спостереження, то не економте на камері, бо будете обурені своєю купівлею.
Як налаштувати функцію "круїз"?
Питання вирішили. Камеру замінили, допомогли налаштувати. Все чудово працює
Гарна камера, на свої гроші супер, підключилася не з першого разу, а так купляла як радіоняна, справляються на всі , трошки коли повертається чується звук, ну я б не сказала що це шум якийсь, в цілковитій тиші чується мені але дитина від того не прокидається, але є плюс з чоловіком підключаємо на два пристрої, він може спостерігати за дитиною на роботі, а я з іншої кімнати) вже спробували, випробовуємо декілька тижнів
Тікайте від цього товару! Китайське дно. Танці з бубнами, щоб підключити цю «камеру» до телефону. Витрачаєш купу часу, щоб підключити камеру, а на виході - не підключиш, бо камера офлайн!
Доброго дня, якщо у Вас виникли будь які складнощі з налаштуванням ви завжди можете звернутися за технічною підтримкою до нашого магазину, номери вказані на гарантійному талоні.
Налаштування якщо все роботи правильно займає не більше 1 хвилини.
Чудова камера,консультанти допомогли налаштувати
Камера не працює. Неможливо з‘єднатись з мережею, камера не перезапускається
Доброго дня, наш менеджер зв'яжтеся з Вами в найближчій час та допоможе з налаштуванням.
З повагою, менеджер VPK
Як виявилось дуже гарний пристрій за такі кошти, виконує свої функції на 100% і навіть більше.
Як виявилось непоганий варіант приглядати за квартирою коли немає нікого вдома.
Тому що можна переглядати камеру навіть через мобільний інтернет з іншого кінця міста що дуже зручно.
Дуже гарна камера! Купляли для догляду за дитиною. Все супер! Дякую
Камера класна, легко підключити, все працює, нормальна якість зображення, для дитячої саме те
Добрий день, Юлія)
Щиро дякуємо за ваш відгук! Раді, що відеоняня виправдала ваші очікування — і якість зображення, і легкість у підключенні дійсно важливі, особливо для дитячої. Нехай камера слугує вам надійно і дарує спокій за вашого малюка!
Товаром задоволені. На свої кошти нормальне відео та звук. Дуже легка у використанні.
Пів року постійних глюків і закінчилось тим, що перестав працювати вайфай на камері, кнопка ресет взагалі не працює, гіршої камери годі шукати.
Добрий вечір, нам шкода що ваш екземпляр товару виявився неякісним, приносимо вибачення за це. Можливо вам попався брак, таких скарг ще не було. Якщо будуть ще — знімемо товар з продажу.
Чер
т ногу сломит, как ее вообще подключать?
Все на китайском
Добрий день. В фотографіях до товару є інструкція з перекладом як підключити камеру. Завантажте застосунок по QR-коду і виконайте покроково, все запрацює.
На самом деле, все очень просто оказалось)
Функції свої виконує, вартість помірна
Прошу продавца выйти на связь. Перестала работать камера спустя месяц. Не реагирует на включение в сеть, возможно проблема в разьеме самой камеры. Но что можно в таком случае сделать? Ремонт, замена, диагностика? К кому обращаться? Она подлежит разборке именно для целей замены разъёма или нет? Все это время работала исправно, радовала тем,что можно было спокойно оставить ребенка играть и не бегать каждую минуту. Но продавец не отвечает ни в сообщениях здесь,ни на звонки, к сожалению.
На данный товар гарантии нет. Обмен/возврат осуществляется в течении 14 дней.
Вопрос был не только о возврате или обмене,но спасибо хоть на этом. Будет заодно информация к размышлению для тех, кто собирается совершить покупку.
Гарно сказано! Буде для роздумів іншим покупцям перед покупкою!
А взагалі то, я б розетці рекомендував відсіювати недоброякісних продавців для збереження власної репутації
Прийшло без інструкції. Самостійно не розібратися ...
Сделал предоплаты за камеру на карту, а отправку сделали наложенным платежом.
К камере подключается только определенное облачное хранение?Которое в приложении?Никакое другое подключить нельзя?
Допоможіть підключити...
Камера працює від живлення чи має акумулятор???
Камера работает только от сети.
Допоможіть підключити камеру.
Камера отличная,берите не пожалеете!