Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Отзывы покупателей о Наушники беспроводные с активным шумоподавлением Air Pro 2nd gen беспроводные Bluetooth наушники с магнитным зарядным кейсом MagSafe беспроводной зарядкой мгновенное подключение White Kayfovo AE2GN

Оценка пользователей 4.25/5
  • AI аналіз відгуків
    100 відгуків:  68% позитивні, 16% нейтральні, 16% негативні
    AI-генеровано на основі 100 проаналізованих відгуків. У цілому більшість покупців залишилися задоволені покупкою навушників завдяки хорошій якості звуку, зручності та співвідношенню ціни й якості. Особливо відзначають гучність, баси, схожість з оригіналом і швидку доставку. Разом із тим, частина користувачів скаржиться на проблеми зі стабільністю з'єднання, швидким виходом навушників з ладу, недостатню роботу мікрофона та короткий гарантійний термін.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Ирина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Наушники отличные, не отличить от оригинала, глянцевый корпус, миллион настроек, быстрое соединение с телефоном, прослушивание музыки, просмотр кино, и т. на суперском уровне. Единственное, что не подошло мне - при телефонном разговоре слабовато слышно собеседника, я именно для этого их и покупала. Магазин без проблем оформил возврат и оперативно вернул деньги. Тут всё чётко. Наушники, конечно, рекомендую для детей, подростков, которые постоянно слушают музыку и смотрят youtube.

Достоинства:
    Быстрое подключение, отличный звук, цена
    Недостатки:
    Единственный минус для меня - слабый звук во время разговора по телефону, всем тихо слышно собеседника.
    • Продавец  Lemeshop

Добрий день. Шановна Ірина, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)). Приємного користування! А звук мікрофону спробуйте в налаштуваннях підправити...)

• Дарія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

До айфона під‘єднуються дуже швидко як оригінал недостатків немає

• Продавец  Lemeshop

Доброго дня. Шановна Дарія, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)). Приємного користування!

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Мой честный отзыв спустя пару месяцев использования.

Наушники за свою цену очень хорошие,все режимы работают хорошо,шумоподавления думаю вам хватит,очень хорошая функция. Режим прозрачности открыл мне как будто новый мир,могу ходить в ушах целый день в этом режиме,разговаривать с людьми и тд и при этом сам все хорошо слышать,короче очень круто ;)

Кейс держит зарядку хорошо,как и сами наушники,могу заряжать раз в неделю а то и в две недели,бывает включаю режим шумоподавления и на айфоне ставлю какие то звуки на фон,и так просто засыпаю. Очень полезно,особенно в нынешнее время,когда соседи дают тревогу по ночам:)

Все анимации,фишки и остальные приколы которые взаимодействуют с айфоном здесь работают,будете кайфовать очень долго с анимаций,только откроете кейс сразу выскочит анимация на айфоне,очень круто)

Советую брать,в случае какой либо проблемы вы сможете сделать возврат по гарантии как и обмен товара на новый.
    Цена совсем маленькая и я бы отдал за них больше,звуком думаю будете довольны,лично мне нравится,а если настроите их то будет вообще супер!
    (Кстати все кейсы для оригов им тоже идеально подходят)

Достоинства:
    Звук,функции,анимации,идеал копия.
    Недостатки:
    Та вроде и нету
    • Продавец  Lemeshop

• Надя М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Чудова якість, батарея чудово тримає, звук хороший, з доставка- дуже швидко! Чудове співвідношення якості та ціни.

• Сіренко Е***

Всё работает

Достоинства:
    Хороший сервис
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  Lemeshop

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Користуюсь навушниками вже декілька тижнів, усе імба. Звук працює нормально, на 15 Про Макс з iOS 18 ніяких проблем не виникає з підключенням (відображаються як оригінальні)
    Із мінусів: кабель живлення який йшов у комплекті не працює, але у мене вже був lightning тому проблем із заряджанням саме у мене не виникало

Достоинства:
    Звук, якість виробу, ціна
    Недостатки:
    Кабель який був у комплекті виявився бракованим
    • Продавец  Lemeshop

Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.

• Наталка
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Класні навушники за свою ціну) досить зручні та легкі у користуванні, є додаткові вкладки різних розмірів, заряду як навушників так і кейсу вистачає надовго, є шумоподавлення та шумопроникнення і це класно, можна регулювати

Достоинства:
    Ціна, якість, легкість використання

• Давид
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Чудові наушники грають кайф Чудові за свою ціну

Недостатки:
    Не знайшов ще
    • Продавец  Lemeshop

Шановний Давид, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)

• Ольга Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Наушники супер, хорошо держатся в ушах и звучание классное.

• Продавец  Lemeshop

Шановна Ольга, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)

• Надежда П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

По гарантії замінили навушники, коли в перший раз нажаль, попався брак.
    Все дуже швидко та відповідально Самі навушники чудово поглинають зовнішній шум. Зручно, що в комплекті є додаткові 3 накладки різних розмірів, можна підібрати найзручніший.

Достоинства:
    Гарний звук
    • Продавец  Lemeshop

Добрий день, Шановна Надія, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування))

• Василь П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Дуже швидко відправили, повністю задоволений сервісом. Товар придбав для подарунку, тож подарунок сподобався. Звісно для так сказати " меломанів" мабуть є інші, все потрібно дивитись по заявление характеристикам.

Достоинства:
    Сервіс
    Недостатки:
    Поки немає
    • Продавец  Lemeshop

Добрий день. Шановний Василь, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Марк Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Красота, наушники бомба амбишуры легко снимаються и другие легко ставятся. Звук отличный.

• Продавец  Lemeshop

Добрий день. Шановний Марк, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)). Приємного користування!

• Олександра Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Товар соответствует картинке, пришел быстро, по качеству всё супер

• Продавец  Lemeshop

Добрий день. Шановна Олександра, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)). Приємного користування!

• Андрій Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

*скільки всього купував, а реакцію на товар пишу вперше(чомусь захотілось)…

Навушники класні. Звук хороший-відмінний. Відразу замітив що дуже міцний бас. Гучність навушників з великим запасом. Я користувався першими airpods, так тут гучність на 20% більша. Єдиний мінус особисто для мене, так це сенсорний датчик(він дуже невдобно знаходиться). Кожний дотирк до шкіри, або до мочки і відразу, то пауза, то наступний трек, то вибиває виклик. Я б з радістю відключив би цей датчик і було б бомба. Кейс сам по собі доволі важкий, отож коли ти береш його в руки вперше, то відчуваєш якість продукту. Інтерфейс до речі злизали абсолютно точно з оригінала, навіть анімацію і це добре, в котре приходжу до висновку, що китайці МОЖУТЬ))). Я просто сам меломан, тому Мій вердикт: навушники коштують своїх грошей.

Достоинства:
    1)Звук хороший, але Високих частот не вистачає, а низьких забагато(як на мене);
    2)Вага дає відчуття хорошого продукту;
    3)Інтерфейс повністю злизаний і це добре.
    Недостатки:
    Особисто для мене: сенсорний датчик.
  • Роман Б***

Все чудово

• Алла К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Якість звуку чудова, добре тримаються у вухах, не випадають навіть під час пробіжки

• Павло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Хороша якість звуку, швидко заряджаються, чудове рішення за відмінну ціну

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Все працює належним чином. Анімація на телефоні працює. Серійні номери працюють, якість гарна.
    Купував щоб слухати з годинника музику і подкасти. Amazfit active 3 premium ці навушники - чудова пара. Покупкою задоволений

Достоинства:
    Легке підключення
    Недостатки:
    Приїхали з розрядженим боксом.
    • Продавец  Lemeshop

• Оверчук В***

Все добре

• Юлия Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Навушники сину сподобалися, все добре працює

• Марк У***

Норм

Недостатки:
    Нету
    • Продавец  Lemeshop

• Татьяна Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Навушники супер. Гарний звук та шумоподавлення. Добре тримає заряд. Ще, що хочу відмітити їх доставили дуже швидко та в нормальному стані. Дуже дякую за навушники

Достоинства:
    Гарний звук та шумоподавлення
    Недостатки:
    Поки, що не знайшла
    • Продавец  Lemeshop

• Макси

Все добре працює.

• Вікторія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Класнi навушники, дякую за швидку доставку!

• Єгор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Це просто казка! Кинув кейс на бездротову зарядку (як iPhone) і він почав заряджатися. Магнітик тримає міцно, можна ставити на будь-яку MagSafe-станцію.

• Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Білий колір, гладенький кейс, навушники сидять ідеально.

• Данило І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Довго обирав бездротові навушники, не хотів переплачувати за бренд. Вирішив спробувати Kayfovo AE2GN і це кохання з першого з'єднання!

• Ілона С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Дуже гарні навушники, рекомендую!

• Олексій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Гарна альтернатива - зручні затички. Вони добре приглушують зовнішні шуми, особливо сподобалося користуватися ними в дорозі

• Ольга К***

Купувала дитині
    Користується, задоволена, нарікань немає

• Введенский С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

як не дивно якість матеріалу дуже якісна, береш в руку гарну річ. оригінальні ipod легші набагато, що не в кращій бік. звук якісний, зарядились швидко. дитина в захваті. як довго протримаються подивимось.

Достоинства:
    майже ipod дитина задовооена, швидко заряджаються, звук добротний

• Наталія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Купувала дитині, користується вже 5 місяців, нарікань немає. Єдине - це не змогли на одному з навушників змінити насадку на меншу, бо не змогли зняти ту яка надіта, але в принципі не критично.

Достоинства:
    Працюють без проблем
    Недостатки:
    Не знімається насадка
    • Продавец  Lemeshop

• Валерий Б***

Топові наушники )))