Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Отзывы покупателей о Охлаждающая подставка для ноутбука с подсветкой и отделением для телефона HOCO DH11 |2USB| Черный

Оценка пользователей 3.5/5
  • Эвген М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNIVERmag. Цвет: Черный

прислали не працюючу підставку. затримують та ускладнюють процес поверненя грошей. не рекомендую продавця

• Влад Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetto. Цвет: Черный

Підставка доволі не погана, але своїх коштів не вартує. Так як має лише два ступені регуляції швидкості, та лише один ступінь яскравості, тобто ввімкнули діодові підсвітку і все, ругулювати її ви не зможете….

• Вадим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YOKKO. Цвет: Черный

Дуже гарна платформа для охолодження! Температура стала меншою десь на 7-9 градусів. Легка та зручна.

Достоинства:
    Гарно охолоджує навіть у складеному положенні, сам куллер тихий. Також непоганий бонус в підставці для телефону, завжди під рукою і можна слідкувати за повідомленнями і вхідними дзвінками.
    Недостатки:
    При зміні положення бажано щоб фіксувалась ніжка підставки, бо коли хочеш переставити в берешся тільки за верхню частину платформи, ця ніжка виходить, і платформа відкривається (
    • Продавец  YOKKO

Дякуємо Вам, Вадиме, за розгорнутий відгук! Ми впевнені, що він буде корисним для інших користувачів. Приємного Вам користування.

• Людмила Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetto. Цвет: Черный

Після майже місяця користування можу сказати що це дійсно класна річ. Дійсно гарно охолоджує. Працюю в фотошопі, тому ноутбук досить сильно нагрівався. З цією підставкою набагато краще. Також зручна регуляція нахилу, залежно від місця роботи. Рекомендую однозначно.

Достоинства:
    Зручна, гарно охолоджує, 6 кутів нахилу
    Недостатки: