Отзывы покупателей о Средство для прочистки труб Tiret Turbo 500 мл (5997321741833/5908252012077)

Оценка пользователей 4.26/5
  • Лариса П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 1

Чудово

• Нина П***

Трохи не дешево,але,відпрацьовує на сто відсотків!!лепшего засобу не бачила!

Достоинства:
    Пробиває,лепше ніж гранули, супер засіб рекомендую!!
    Недостатки:
    Трохи недешево,але німецький виріб дешево не коштує,це ні китайський непотріб!!
  • Нина П***

Супер німецька якість!!

Достоинства:
    Пробило!затор, буду купувати,ще,лепше,ніжкрот, швидка доставка від розетки!!
  • Нина П***

Супер вода почала уходити швидко,працює!

Достоинства:
    Швидка доставка прочищає добре
    Недостатки:
    Немає,одна шт, не вірте тому кто пише,що другаза 1грн,це брехня,але за таку ціну супер!раджу купувати! дешеві ніж брендові,де90відсотків коштів йде на рекламу надалі, буду замовляти ще! раджу
  • Михайло В***

Все ок.

• Яна

Засіб класний, завжди його купую, оскільки ефективний. Замовила в березні 3 шт.щоб був в запасі, строк засобу вже наближався до завершення-05.04.2026 але про це ніхто не попередив. Прийшлось все використати.
    Пройшов час, на засіб зараз є акція, вирішила поповнити запаси. Але 19.04.2026 прислали той самий засіб, що і попередній раз-строк придатності до 05.04.2026, але цей раз товар вже прострочений на 2 тижні. Це нормально? Хочу повернути товар

Достоинства:
    Засіб ефективний
    Недостатки:
    Продавець надсилає прострочений товар

• Даньева А***

Товару немає
    Накладна є, товара немає
    З чотирьох продуктів поклали тільки 2шт

Достоинства:
    Ніяких, непоклали
    Недостатки:
    Товару немає

• Лариса И***

Мені не допомогло , злив і далі погано працює .

Достоинства:
    Мені не допомогло злив і далі погано працює
  • Янина В***

Сильный засор не устранит не в ванной ни в туалете но периодическая профилактика даёт прекрасный результат и соответственно устраняет запах. Просто не нужно сантехнику и стоки доводить до крайности. Брала по акции 1 1 за что большое спасибо

• Алла У***

Не допомогло. Всю пляшку влила, чекала близько години і нічого.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не дієвий засіб
  • Яна

Засіб класний, завжди його купую. Замовила 3 шт.щоб був в запасі, а строк вже наближається до завершення-05.04.2026 а про це ніхто не попередив. Неприємно

Достоинства:
    Засіб ефективний
    Недостатки:
    Не попередили про закінчення терміну придатності

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
      Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Прилуцкая И***

Дякую за швидке виконання замовлення! Гарний засіб для чищення труб

Ірино, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Tiret

• Микола Д***

Пробував в душовій кабіні. Не усунув

Миколо, нам дуже шкода, що цей засіб не виправдав Ваших очікувань!
      Для детального розгляду Вашого випадку просимо Вас звернутися до Служби підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну адресу [email protected]. Наші фахівці нададуть необхідні консультації для досягнення найкращих результатів, а також допоможуть підібрати продукцію відповідно до Ваших потреб.
      Дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні. Вартість дзвінків із мобільних телефонів визначається згідно з тарифами мобільного оператора.

• Денис Ч***

Чистит отлично

Денисе, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Tiret

• Наталя У***

Діє відмінно

Наталіє, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Tiret Turbo

• Софья І***

Пляшка має зручний дозатор, я просто залила невелику кількість засобу (приблизно чверть пляшки) у стік і залишила на 30 хвилин. Гель добре проникає навіть через стоячу воду.

Достоинства:
    швидко розчиняє волосся.
    Недостатки:

Софіє, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Tiret

• Николай С***

Прислали совершенно другой товар

Достоинства:
    Не работает
    Недостатки:
    Не работает

• Дмитрий Р***

Мне не помогло , заливал 4 раза потратил 2 бутылки , сначала ждал как написано на этикетке 5 минут не помогло. потом час , два , три. в итоге в трубе что то начало гудеть минуту - две и все как сходило плохо так и сходит. Видимо не мой случай, хотя много хороших отзывов. Как для профилактики наверно ок, но не для больших засоров, у кого похожий случай поможет только трос или какое нибудь очень дорогое и термоядерное средство не вступающее в реакцию с пластиком.

Дмитре, нам дуже шкода, що цей засіб не виправдав Ваших очікувань!

• Денис Ч***

Гарний засіб,не перший раз купую його тут.Можливо якась акція,замовляв 1шт,а прийшло 2шт (другий за 1грн)

Достоинства:
    Добре прочища труби
    Недостатки:
    Поки не було

Денисе, вдячні за довіру та високу оцінку нашої продукції! З повагою, команда Tiret

• Зоряна Т***

Хороший засіб для усунення засмічень у трубах

Зоряно, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Tiret

• Яна

Засіб дієвий, залишала на 30 хвилин, виливала в ванну 2/3 пляшки і 1/3 в рукомийник, пробило засмічення на 100%. Рекомендую до придбання

Достоинства:
    Дієвий і це саме головне
    Недостатки:

Яно, дякуємо за зворотній зв'язок - це дуже цінно для нас! Щиро бажаємо і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції. З повагою, команда Tiret

• Вячеслав А***

Не допомогло. Пробив затор лише тросіком. Мабуть можна буде використовувати для профілактики

Достоинства:
    Невелика ціна

Вячеславе, нам дуже шкода, що цей засіб не виправдав Ваших очікувань!

• Іван Б***

Не перший раз користуюсь і задоволений.
    Точно працює краще ніж порошки, котрі треба заливати потім водою.
    Але звичайно не треба очикувати магію, якщо засор вже закоксувався так, що тільки трос допоможе.
    Всі ці засоби треба використовувати одразу, коли побачили, що є проблема зі спуском води.

Достоинства:
    Виконує свій функціонал краще ніж порошки
    Недостатки:

Іване, вдячні за довіру та високу оцінку нашої продукції! З повагою, команда Tiret

• Маргарита А***

більше брати не буду

Достоинства:
    гель
    Недостатки:
    ніяк не допоміг, результат не побачила

Маргарито, нам дуже шкода, що цей засіб не виправдав Ваших очікувань!

• Євгеній К***

Заливав в душову кабіну. погано змивалась вода, відповідно, забито було волоссям. Допомогло моментально. Чи допоможе з кусочками їжі/продуктів незнаю.

Євгенію, вдячні за довіру та високу оцінку нашої продукції! З повагою, команда Tiret

• Ірина Д***

Хорошее средство, функцию свою выполняет. Так же провела эксперимент - налила средство в чашу и добавила туда волосы, спустя 10 минут волос в чашке не было, средство из полностью растворило. Соответственно видно, что с волосами происходит в сливе, а не просто они проталкиваются дальше. Трубы пластиковые, представитель заявляет что для пластиковых труб можно. Вообщем одни плюсы

Достоинства:
    Растворяет волосы, цена, можно для пластиковых труб
    Недостатки:

Ірино, вдячні за довіру та високу оцінку нашої продукції! З повагою, команда Tiret

• Олексій

Працює

Олексію, дякуємо за Ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням! З повагою, команда Tiret

• Нестор К***

Дієвий засіб, якщо робити усе за інструкцією. Усе супер.

Несторе, вдячні за Вашу думку! З повагою, команда Tiret

• Бренер Ф***

Результат ноль! 3 часа выдержку сделал!

Достоинства:
    Недостатки:
    Не прочистил ничего! Использовал 2 шт.

Нам дуже шкода, що цей засіб не виправдав Ваших очікувань!

• Юлія Г***

Чудовий засіб, спрацював з першого разу

Достоинства:
    Густа гелеподібна консистенція

Юліє, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда Tiret

• Николай Н***

Засмічення начебто усуває, але на 100% результат очікувати не варто.

Миколо, дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас! З повагою, команда Tiret

• Прокопчук Н***

Дуже дієвий засіб. Беру постійно.

Достоинства:
    Очищає добре.

Наталіє, дякуємо за довіру! З повагою, команда Tiret

• Вол М***

Засіб дієвий.

Дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.
      З повагою команда Tiret

• Орест Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mr. Joe

Хороший засіб. Останнім часом беру тільки його і немаю жодних проблем з каналізаційними трубами !! Доставка товару також на висоті !! Однозначно рекомендую і ТОВАР і ПРОДАВЦЯ !!

• Петр Н***

Использовал после него Mr.Muscle сильнейшего засора как и не было, что из них помогло не знаю, сначала тирет и через час мускул.

Достоинства:
    Рекомендую

Петре, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда Tiret

• Елена С***

Дякую за швидку відправку.
    Засіб неперевершений. У вільному продажу давно не бачила.

Достоинства:
    Швидко і якісно

Олено, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда Tiret