- Грищук І***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Shop24. Наибольший предел взвешивания: 2
Користувалася поки лише 1 раз для зважування фарби для волосся. Все ок.
- Достоинства:
- Розмір
- Недостатки:
- Не виявила поки
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Shop24. Наибольший предел взвешивания: 3
За 15 років ,які тільки не купувала. Була і Тефаль ,що майже в 10 разів дорожче , але так як ці ваги важать-це суперРекомендую!!!!!
- Достоинства:
- Якісна!!! ТОЧНА!!!!
- Недостатки:
- Андрей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Shop24. Наибольший предел взвешивания: 0.5
Норм
- РенатОтзыв от покупателя. Продавец: E-Shop24. Наибольший предел взвешивания: 3
Супер ваги!Зручні.
- Недостатки:
- Всеволод Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Shop24. Наибольший предел взвешивания: 2
Якісні ваги, хоч і китайські, але ціна радує.
- Достоинства:
- Ціна та якість
- Недостатки:
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Shop24. Наибольший предел взвешивания: 2
Свої функції виконує
- Белима М***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Shop24. Наибольший предел взвешивания: 0.5
Норм ваги, зважують.
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Shop24. Наибольший предел взвешивания: 0.5
Користуюсь для виміру котячого корму,зручно .
- Владислав К***Продавец: E-Shop24. Наибольший предел взвешивания: 2
Пошкоджений товар при отриманні
- Достоинства:
- Недостатки:
- Пошкоджений на старті, а що далі буде…
- Продавец E-Shop24
Нам шкода, що Вам доставили товар в такому вигляді. Перед відправкою товар перевіряється на працездатність, але, що платформа погано закріплена, ми, на жаль, не помітили. Зазвичай, таких проблем з даним товаром немає. Просимо вибачити нас за незручності. Якби товар був отриманий, ми обов"язково Вам його замінили без якихось додаткових витрат з Вашої сторони. Сподіваємося, досвід по даному замовленню не вплине на Вашу довіру до нас і Ви і надалі будете нашим покупцем.
- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Shop24. Наибольший предел взвешивания: 0.5
Ваги відклються при 300г
Платформа крива
Не рекомендую цей товар до покупки ( - Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: FAB5. Наибольший предел взвешивания: 3. Цвет: Белый
Працюють добре, користуюся вже давно і регулярно.
Немає захисту від вологи. Один раз трохи їх залили і вода одразу потрапила під скельце на дисплей. Довелося розбирати й сушити все ретельно.
Не дурнуваті сенсорні, а нормальні людські кнопки, які спрацьовують під час кожного натискання.- Достоинства:
- Компактні, порівняно точні, нормальні кнопки
- Недостатки:
- Через компактність може бути проблемою зважувати щось габаритне, що затуляє екран