Отзывы покупателей о МФУ Xerox WorkCentre 3025BI (3025V_BI)

Оценка пользователей 3.95/5
  • Андрій В***

Не має додатку для друку з телефону.

• Сергій К***

Під Андроід є універсальні додатки друку потипу: NokoPrint, PrintHand, PrinterShare Mobile Print
      П.С. pirvu / android-print-plugin-xerox-workcenter-3025-wifi - знайшов на ГітХабе. Якийсь ентузіаст склепав.
      Але нагадую, що використання сторонніх додатків Ви здійснюєте на свій страх і ризик.

• Василь

Як зайти в налаштування?
    Стандартний вказаний в інструкції пароль не підходить.
    При включенні пароль не вказували.

Достоинства:
    Ок
    Недостатки:
    Ок

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Стандартний пароль 11111 або 1111. Саме їх вводили?

• Сергій К***

Спробуйте натиснути на WPS 10 сек, щоб пристрій надрукував дві сервісні сторінки.
      На другій сторінці має бути адмін пароль (8 цифр).

• Евгений П***

Брал для дома. Отличный МФУ. Драйвера скачал с оф сайта. Выбрал подключение по Wi-Fi. С телефона самсунг также печатает по воздуху через nokoprint. Отключил печать пробной страницы при включении в настройках МФУ.

Достоинства:
    Цена. Wi-Fi.
    Недостатки:
    Пока не нашёл.
  • Татьяна А***

При отриманні принтер увімкнули до мережі і він запустився зі страшним скрипом. Папір А 4 в лоток не поміщався- ставав зигзагом, що спричинило зажовування паперу. Далі експериментувати з принтером я не стала і оформила повернення. 5 березня зателефонували з магазину розетка, запитали причину повернення, на що я відповіла, що мене не влаштовує якість принтера. Пообіцяли, що зі мною зв'яжеться сервісний центр, якому я маю пояснити недоліки. Більше мені ніхто не дзвонив. 17. 03 за допомогою чат бота вияснили, що в принтері не виявлено ніяких недоліків, і мені його можуть відправити. На що я запросила відео огляд працюючого принтера, так як сумніваюся в його справності. Відео огляд мені надати відмовилися і перенаправили мене на сервісний центр. Де мужчина мені повідомив, що принтер працює, відео огляд він мені робити не буде і я або забираю даний принтер, або залишаюся ні з чим. Скористатися я принтером не змогла, бо я не зняла захисні плівки!!!, а про обмін чи повернеться коштів за даниц товар не може бути й мови, бо він вже був у використанні. Коли я запитала, яким чином я ним скористалася, якщо не зняті захисні плівки, то мені відповіли: а з чого ж Ви взяли, що він несправний.
    Товар не рекомендую. Продавця тим більше.

• Дмитро Т***

Під кожним словом підписуюсь. Все якісь 14 днів видумують одним словом кантора ще та

• Дмитро Т***

Це якась така річ навіть слів немає. Воно ні до чого не підключається ні налаштовується. Драйвера ніде не знайдеш. Попробувало щось при старті напечатати і тут в нього не вийшло зажувало бумагу. Невже неможливо зробити нормально: приніс підключився і працюєш, так не треба сидіти і ще щось шукати клацати перетягувати з однієї папки в іншу це що взагалі таке?

Достоинства:
    Жодної
    Недостатки:
    Все що є це про цей гній
    • Сергій К***

Добрий день!
      Стосовно драйверів -> на сайте РОЗЕТКА є посилання на закачку актуальних драйверів під різні типи/версії ОС. Відразу під зображеннями пристрою кружечек з написом "DOWNLOAD SOFTWARE".
      Стосовно інших зауважень, на жаль, не підкажу.

• Дмитро Т***

Сергій будь ласка не допогайте нікому про цей принтер бо воно того не стоїть. Це не принтер а куча проблем возитися з ним це треба мати ще ті нерви.

• Антанас С***

Жодних недоліків

Достоинства:
    Лазерний мфу не за всі гроші світу
  • Георгій У***

Сервіс РОЗЕТКИ бездоганний, легко замовити, зручно оплатити, близько отримати.
    БФП Xerox 3023 відповідає заявленим характеристикам, працює сходу і стабільно. А той, хто "юзав" Samsung серії 4200, легко розуміє, як обійти ті обмеження, що накладає виробник: все, що стосується чіпування, прошивки і заправки вже давно відпрацьоване, варто тільки звернутися до спеціально підготовлених людей.

Достоинства:
    Простий, надійний і витривалий апарат.
    Недостатки:
    Лоток для паперу ззовні, це досить незручно.
  • Сильченко Т***

Розетка швидко доставила, є гарантійний талон.

Достоинства:
    Працює тихо, хороший дизайн. Легко встановила драйвера, хоча я далеко не спеціаліст, інструкція доступна для "чайників"))
    Недостатки:
    Стирчить папір з лотка (такий дизайн). Так як я користуюсь принтером час від часу, приходиться забирати папір, бо припадає пилом.
  • Ирина

МФУ - класний. В мене вже був досвід роботи с цим брендом принтерів - зарекомендували себе дуже добре. Саме тому вибір пав знову на Xerox.
    Але!!!
    Всі відгуки, де пишуть, що проблема з установкою та підключенням ПЗ - виявилися вірними і в моєму випадку.

Я, навіть, оформила заявку на повернення, коли ані сама, ані за допомогою знайомого айтишніка, не змогли підключити все з першого разу.

У підсумку, звернулась за допомогою до Харківської фірми, де мені допомогли виявити, що не так вийшло.
    І МФУ став працювати, як треба.

Тому, якщо ви не фахівець в цьому (як і я), то дуууже уважно дійте при установці.

Взагалом, моя "помилка" була у тому, що принтер став на один порт ще з якимось пристроєм на Wi-Fi (видавало "конфлікт ip-адрес). Але ж для не фахівця це не вочевидь.

А так все супер. Печатає класно, копіює чудово. Сканування зробили з функцією розпізнавання тексту.

Щодо Розетки. Отримала замовлення наступного дня після замовлення. Дуже швидко. Тут - молодці.
    Але ж, щодо технічної підтримки бажано щось змінити, на мій погляд.

Достоинства:
    Опції пристрою, ціна, якість. Швидка доставка
    Недостатки:
    Складнощі при підключенні, відсутність технічної підтримки від продавця
  • Максим З***

Терпець увірвався у мене сьогодні! Наскільки ж бажання заробити у розетці перевищує совість... Продати купу сміття під виглядом БАГАТО ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИСТРОЮ на яке не знайдеш ні драйверів від виробника, ні від віндовс нічого не підходить, ні вай фай директ не працює! Задовбали завозити сіре сміття яке виробляли для ринку кацапів!!!!

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Купа барахла. Півдня вмикається, півдня налаштовується і все...
    • Сергій К***

Спробуйте універсальні драйвери з офіційної сторінки виробника:
      ссылка
      Хочу Вам допомогти.

• Олег Г***

Дякую.
    Мої очікування від товару підтверджені.

• Сергій С***

Хороший БФП за свої кошти ;)

• Антоніна Я***

Найкращий принтер з усіх, що в мене були. Вай фай вмиється швидко, друкує швидко, працює тихо. Дуже хороший принтер.

Достоинства:
    Гарний, швидкий, тихий.
    Недостатки:
    Нема.
  • Сергій

Хороший принтер за невеликі гороші, в мене все працює мна віндовс 11

• Максим З***

Та невже!!!! Я замахався з ним бодатися на оригінальній 11 і лише на битій 10 з матюками можна з десятої спроби щось надрукувати... Зі сканером взагалі біда

• Сергій

Ви сюди посваритись прийшли, чи допомоги шукаєте? WorkCentre_3025_Windows_Software_Installer-Package - файл з такою назвою зкачаний з с сайту виробника, і все працює . ось вам допомога. А якщо хтілось посваритись - накричіть на вхідні домашні двері.

• Дмитрий К***

Полная дичь! Никогда и ни при каких обстоятельствах не покупайте эту чушь!!!

• Сергей К***

Добрий день!
      Що не так?

Якщо Вай-Фай, то тут в коментарях є декілька варіантів рішення.
      Якщо картридж в комплекті, то він стартовий і не розрахований на повноцінний друк. Треба купляти новий. Варіантів картриджів багато :)
      Якщо не має зв'язку з ПК/ноутбуком по USB, то замініть кабель. В комплекті такий собі ;)
      Якщо постійно виводить інформаційну сторінку, то так само, тут в коментарях знайдете як виключити цю опцію. До речі в інструкції написано як це зробити.
      Якщо драйвер, то на офіційній сторінці виробника знайдете під свою ОС, або можна спробувати універсальний драйвер.
      Якщо налаштування, то раджу під'єднати по USB до ПК/ноутбука. Зайти на пристрій по Web інтерфейсу, один раз налаштувати та забути.

• Максим З***

Я купив для дітей, думав багато друкувати в старших класах і далі... Нє тут то било... Калькулятор по ціні нормального телевізора...

• Олексій

Купил уже второй такой. Первый прекрасно проработал 5 лет, но не пережил прилёт руснявой ракеты

Достоинства:
    Хорошо работает
    Недостатки:
    Не держит удар от Искандер-К
  • Олексій Р***

хороший принтер. Замінив одноразовий картридж на постійний. Добре підключається через wifi та печатає. Машинка вогонь.

• Максим З***

Шо???? Вогонь це ультра бюджетний Епсон у мене на роботі - з коробки все літало... І я оце доробло купив на свою голову - бфп, калькулятор

• Игорь Р***

Доволен. Брал принтер для дома, как второй - есть ещё струйный. Сканирует отлично, печатает супер быстро. По вайфай работает хорошо. Айфон сразу подключился, с телефоном на Андроид чуть сложнее оказалось - нужно скачивать службу печати конкретной марки принтера. Единственный минус - не очень большой объем картриджа.

Достоинства:
    Скорость печати, вайфай подключение
  • Галина Г***

Купляла не так давно,поки працює тихо, гарно.

• Дмитро Г***

Свої функції виконує на ура

• павел с***

Працюе без проблем.

Достоинства:
    Цена, дизайн.
    Недостатки:
    Покі нема
  • Денис З***

не працює через WiFi

• Сергей К***

Добрий день.
      Михаил Коломиец в коментарі від 01.02.2025 писав як під'єднати до Wi-Fi.
      Якщо ж намагаєтесь по Wi-Fi під'єднати телефон напряму до пристрою, то в налаштуваннях треба змінити на Wi-Fi Direct. В інструкції має бути це написано.

• Анна Л***

ЧИПОВАНИТЙ КАТРИДЖ!!!!
    два рази писав що катридж пустий, ми його заправили, він попрацював тиждень, знову пише, що пустий, заправили, знову пише що повний АЛЕ НЕ ДРУКУЄ!
    щоб ним користуватися треба КУПУВАТИ КАТРИДЖ!!!! не заправляти, а КУПУВАТИ!!
    3500грн на секундочку!!!!!!

Достоинства:
    НЕМАЄ
    Недостатки:
    чипований катридж НЕ КУПУЙТЕ!!!
    • Геннадій

Мало заправити картридж, треба перепрошити БФП. Якщо вмієте тільки на клавіатурі працювати, то спитайте спеціалістів в сервісному центрі.
      P.S.: нові картриджі, вибирай не хочу, від 500грн. до 900грн.

• Олександр

Нічого страшного, в будь якому сервісному центрі заправлять з заміною чипу якщо уточнити що принтер не перепрошитий чип від 70 до 150 гривень. Або купити і самому замінити.

• Володимир

Брав в штаб роти. Надрукували десь ~340 аркушів (в меню принтера лічільники дивився), і принтер взбрикнув - міняйте картрідж. І це при заявленій ємності в 1500 аркушів. Хлопці пішли заправлять - все одно пише міняйте. Замінив чіп на картриджі - знов друкує, але віри в нього щось вже немає...

Недостатки:
    Не годиться для інтенсивної роботи, неочікувано вимагає заміну картриджу.
    • Геннадій

В комплекті демонстраційний картридж, його ресурс значно менше 1500 сторінок, я навіть сумніваюся, що й при заправці він видасть 1500 сторінок, краще всього купити новий за 530грн. й його вже заправляти. Щоб не міняти чіп на картриджі, треба сам БФП перепрошувати, тоді можно просто заправляти картридж до його зносу)

Ну й заявлений ресурс тільки при 5% заповненні листа.

• Володимир

А десь на сторінці характеристик товару десь хоч раз сказали, що катридж іграшковий?

• Геннадій

Треба більше прочитати взагалі інформацію про БФП, щоб не виникало дитячих питань.
      Навіть на даній сторінці трохи нижче багато людей пишуть про це. Такі подробиці виробники не пишуть, треба просто знати!

• Людмила С***

Все влаштовує. Працює вже півроку справно. Через великий об'єм друку за півроку вже 2 рази заправляла картридж

Достоинства:
    Продуктивність.
  • Олександра М***

Доброго дня! Дуже швидко прийшло все гарно працює

• Наталия Ч***

Придбала Xerox WorkCentre 3025 всього 3 дні тому, і вже можу поділитися враженнями. Встановлення пройшло швидко, підключення по Wi-Fi — без проблем. Друк і сканування радують чудовою якістю. Компактний, зручний і простий в управлінні — ідеально для дому та офісу.

Окремо хочу відзначити роботу магазину Розетка. Замовлення було оформлено, і вже через 15 годин товар доставили прямо до дверей! Це справді зручно та приємно, коли процес покупки такий швидкий і безтурботний.

Перше враження на всі 100%, рекомендую!

Достоинства:
    Швидко, зручно та якісно!
  • Олег Х***

Довго не міг підключити та настроїти - виявилось в комплекті був не робочий кабель підключення. Прийшлось трохи погратись з налаштування - ноут без дисководу і стоїть 11 віндовс. Сканував 25 сторінок одразу - по перше не зручно по одній сторінці і трема після кожної вибирати в меню клавішами щоб продовжити, і після того якк награвся- цей файл не зберігся на ноуті. Перескановував з 3 частин,потім об'єднував....

Достоинства:
    Недостатки:
    В комплекті не робочий кабель. Не поацює додаток ксерокс з плай маркету.

• Іван В***

Як ви підключили до віндувс 11?

• Олексій

Більше 4 місяців у користуванні. Якість друку хороша, працює швидко, не шумний. В усьому типовий добротний робочий апарат без якихось суттєвих мінусів. Пізніше візьму ще один такий в офіс.

Достоинства:
    Робоча лошадка
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Віталій К***

За такі кошти то вартує.
    Швидко друкує, якісно...Час покаже.
    Єдине щось із wi-fi зразу неміг зрозуміти.
    Але все банально просто.Програмне забезпечення

Достоинства:
    Гарно і швидко друкує.
    Недостатки:
    Кожний раз після вимкнення живлення друкує тестову сторінку.Але можливо у меню можна виключити.
    • Інеса Ш***

Вітаю! Скажіть, будь ласка, як Ви вимкнули друк тестової сторінки щоразу після ввімкнення принтера?

• Фриган м***

Чудовий пристрій легко підкючається

Достоинства:
    Зручний та легкий у користуванні
    Недостатки:
    Картридж чипований
  • Макар П***

Купували мені на подарунок. Працює відмінно!

• Станіслав Ш***

Усім задоволений працює на усі

• Михайло

Робоча конячка) Просто, якісно і без зайвих витрат.
    В школі таких апаратів 5 шт. Вже працюють понад 6 років.
    Лише після першого використання потрібно перепрошити.
    роекомендую!

• Іван В***

Як перепрошити?

• Вася Ш***

Доволі непоганий комбайн, враховуючи його ціну. Сканує максимум 600dpi, але непогано. Неспішно друкує. Налаштовується через меню на принтері (погано видно, скорочені назви), через драйвер на локальному компі (тут просто) та через web (тут зовсім погано). Примітивний і старезний софт, в паперовій інструкції є Windows XP, але немає Windows 10/11. Основний недолік це ціна оригінального картриджа (два дорожче за ціну принтера). Урізаний стартовий картридж, якого не вистачає навіть на пачку паперу.

Достоинства:
    Недорогий, якщо не враховувати ціну картриджа
  • Михайло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Buyboxer

Пристроєм користуємося скоро рік. З Windows, Android працює без проблем. За свої гроші дуже хороший пристрій.

Достоинства:
    Зручно, ніяких шнурків, можна друкувати просто з телефону
    Недостатки:
    Бере забагато тонеру