Отзывы покупателей о Аспиратор для носа детский назальный соплеотсос электрический для детей новорожденных аккумуляторный аспиратор детский со сменными наконечниками электронный прибор для очистки 6 уровней силы всасывания силиконовый Swan Baby NoseCare PS-06

Оценка пользователей 4.78/5
  • AI аналіз відгуків
    243 відгуки:  позитивний 81%, нейтральний 11%, негативний 8%
    Всього було проаналізовано 243 відгуки. Загальна думка покупців про аспіратор позитивна: більшість відмічає його ефективність очищення носика, простоту у використанні, тишу роботи і якість сервісу від продавця. Особливо цінують функцію регулювання потужності, зручність миття, довговічність батареї і хороший комплект. Разом з тим, частина користувачів незадоволена слабкою потужністю на густих або "глибоких" соплях і випадками швидкого виходу з ладу при неправильної експлуатації або потраплянні вологи всередину. Є скарги на недосконалу інструкцію та окремі конструктивні недоліки.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Діана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store

Дуже гарний аспіратор. Зі своєю роботою справився на всі 100%. Користувалися ним як для маленького немовлята так і для дорослої дитини (9 років).

• Продавец  B&H Store

Діана, дякуємо за Ваш відгук!) Неймовірно раді, що аспіратор став надійним помічником для всієї родини і чудово справляється зі своїм завданням. Міцного здоров'я Вашим діткам!)

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store

Еще не до конца разобрались как ним пользоваться, но пару раз было успешно. Пинцету вообще цены нет.

• Продавец  B&H Store

Анна, дякуємо за відгук!) Впевнені, що зовсім скоро Ви опануєте пристрій на всі 100%, і користування стане ще простішим)

• Тетяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store

Був у використанні декілька разів. Перш ніж користуватися, потрібно промити носик сольовим розчином. Забирає не все, але значно полегшує дихання дитини. Зручний, якщо брати з собою в подорож.

• Продавец  B&H Store

Тетяна, щиро дякуємо за відгук та зворотний зв'язок!) Приємно знати, що пристрій став корисним помічником для Вашої родини вдома та в поїздках. Здоров'я Вам і Вашій малечі!)

• Вероніка Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store

Дуже сподобався, дитині життя полегшало тепер можна забути за грушки якими нічого не дістанеш та серветки. Покупкою задоволенна

• Дарія У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store

Чудовий пристрій. Зі своєю задачею справляється на відміно. Покупкою задоволена.

• Продавец  B&H Store

Дарія, дякуємо за Ваш відгук!) Нам неймовірно приємно чути, що пристрій чудово справляється зі своїми завданнями і Ви задоволені покупкою)

• Василь О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store

Товар хороший, нарікань немає нам сподобався… поки все працює чудово, далі час покаже

• Продавец  B&H Store

Василь, дякуємо за відгук) Нам дуже приємно, що товар Вам сподобався і зараз усе працює чудово)

• Анастасія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store

Довелось користуватись у віці 2 місяців, купили різні механічні, але цей виявився нашим рятівником. Завдяки різним режимам(потужностям) справляється і з початковими рідкими сопельками, і з густими, які ну дуже важко прибрати механічними.
    Дуже зручні силіконові насадки-не пошкоджують носик.

Легко миється, навіть коли сопельки потрапляють на фільтр. Фільтр мила під фільтрованою водою, просушувала рушником, і повертала до роботи

Заряд тримає не дуже довго, але зарядка постійно біля ліжка, тому складнощів не виникає. Якщо хочете взяти в дорогу, то на день спокійно вистачить.

• Продавец  B&H Store

Анастасія, щиро дякуємо за такий детальний та корисний відгук!) Нам неймовірно приємно, що наш аспіратор став для Вас справжнім рятівником у такий важливий період
      Окреме спасибі за те, що поділилися досвідом догляду за пристроєм та порадами щодо акумулятора — це дуже допоможе іншим батькам!

Нехай малюк росте здоровим, а користування приносить лише комфорт))

• Марія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store

Хороша якість та ціна. Купуємо вже вдруге у цього продавця, минулий подібний купували рік тому, то досі працює, а цей купили щоб був в іншому житлі також.
    Рекомендую продавця та товар!

Достоинства:
    Хороша якість, ціна
    • Продавец  B&H Store

Марія, дякуємо за Вашу довіру та повторну покупку! Нам неймовірно приємно, що перший пристрій надійно служить Вам уже рік, і ви вирішили придбати другий для повної зручності)

Щиро дякуємо за рекомендацію! Нехай обидва пристрої працюють на відмінно))

• Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store

Доброго раночку,2 місяці користування.
    Зараз знову треба був але не увімкнувся і чогось пищить коли натискаю вкл. Зарядила думала може розрядився але ні так само пищить.

Достоинства:
    Справлявся з соплями дуже добре
    Недостатки:
    Перестав працювати
    • Продавец  B&H Store

Ольга, доброго ранку! Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з такою ситуацією, особливо коли аспіратор так терміново потрібен малечі.

Звуковий сигнал (писк) після зарядки зазвичай вказує на те, що спрацював захисний механізм. Найчастіше це стається з двох причин:

1. Забився клапан або фільтр: Якщо всередину випадково потрапила рідина або засіб для промивання носика, моторчик міг заблокуватися, і пристрій сигналізує про помилку.
      2. Збій під час заряджання: Іноді пристрій «зависає», якщо його зняли з зарядки або використовували невідповідний блок живлення.

Що можна спробувати зробити просто зараз:

- Перевірте, чи повністю сухі та чисті всі знімні деталі (колба, силіконовий наконечник).
      - Спробуйте затиснути й утримувати кнопку увімкнення трохи довше (на 5–10 секунд), щоб перезавантажити систему.

Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення (або в чат підтримки, де оформлювали замовлення). Ми обов'язково допоможемо розібратися, за потреби підкажемо контакти сервісу або оформимо заміну, якщо це гарантійний випадок. Не хвилюйтеся, ми на зв'язку і вирішимо це питання!

• Віра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store

Аспіратор і справді гарно працює ,не має нічого лишнього ,простий ,легкий .З своєю поставленою задачею справляється на всі 100 .Рекомендую

Достоинства:
    Зручний
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  B&H Store

ВІра, щиро дякуємо за Ваш відгук та рекомендацію!) Раді, що аспіратор Вам сподобався своєю простотою, легкістю та ефективністю. Найголовніше для нас — щоб він на всі 100% допомагав Вам у догляді за малечею.

Нехай носик Вашого малюка завжди дихає легко та вільно!)

• Євгенія Г***

Аспіратор чудово працює,все добре!Дякую

Недостатки:
    Поки не виявила
    • Продавец  B&H Store

Євгенія, дякуємо за відгук) Раді, що аспіратор чудово працює і Ви задоволені покупкою)

• Вадим Ю***

Аспіратор хороший, з 6ма режимами працює чудово, зручний у використанні

Достоинства:
    Компактний
    • Продавец  B&H Store

Вадим, дякуємо за відгук!) Раді, що аспіратор чудово виконує свою роботу, а наявність 6 режимів робить його використання зручним та ефективним))

• Юлія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store

Швидка доставка,зручний у використанні,дуже допомагає,довго тримає зарядку,дякую.

Достоинства:
    Потужний
    Недостатки:
    Недоліків немає
  • Виолетта Ч***

Дуже крутий, рекомендую

Достоинства:
    Прекрасний аспіратор, безпечний з самого народження, чудово все вбирає. Дуже рекомендую
  • Ольга В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store

Аспірантом задоволена, відмінний товар за свої гроші

• Ольга В***

Дуже задоволена покупкою

• Ілона Т***

Швидко відправили. Працює добре

Достоинства:
    Гарно працює
    Недостатки:
    Поки не виявила
  • Анна Б***

Чудовий аспіратор, повністю влаштовує

Достоинства:
    Якість і ціна
    Недостатки:
    Поки не було
  • Віталій Л***

Товар не працює!
    Акамулятор не заряджає, тільки розпакували, і не можу навіть зарядити!

Недостатки:
    Не працює
    • Продавец  B&H Store

Віталій, нам надзвичайно прикро, що Ви зіткнулися з такою ситуацією, і аспіратор засмутив Вас одразу після розпакування. Ми обов'язково допоможемо все вирішити!

Іноді після транспортування чи тривалого зберігання акумулятору потрібно трохи більше часу на першу зарядку, або ж справа може бути у кабелі.

Наш менеджер вже звязався з Вами у Вайбері. Ми оперативно замінимо пристрій на новий або допоможемо розібратися.

• Юлия З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store

Нічого він не витягує, слабкий дуже

Юлія, дякуємо за відгук.
      Нам дуже прикро, що Ви залишилися незадоволені. Сила всмоктування в таких аспіраторах зазвичай спеціально обмежена, щоб не пошкодити ніжну слизову малюка. Спробуйте перед використанням загартувати носик сольовим розчином — це значно полегшує процес.
      Ну і звісно переконайтеся, що все складено по інструкції та насадка щільно прилягає до колби.

• Елліна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store

Все работает отлично! Спасибо!

• Продавец  B&H Store

Елліна, дуже дякуємо за Ваш відгук!) Радіємо, що Ви задоволені покупкою. Нехай користування приносить лише користь)

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store

Товар прийшов цілий , все працює. Гарно виконує свою функцію.

• Продавец  B&H Store

Олена, щиро дякуємо за відгук) Чудово, що все доїхало цілим і чудово виконує свою роботу. Нехай користування приносить лише полегшення дитинці)

• Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store

Так все добре все супер мала даже не боїться

Достоинства:
    Рекомендую все супер все добре робе
    Недостатки:
    Недолікив немає
    • Продавец  B&H Store

Олена, чудово, це просто найкраща похвала для нас) Носик чиститься без стресу) Дякуємо, що поділилися, і нехай користування приносить тільки користь)

• Яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store

Все швидко прийшло, якість гарна, дитині 1,8 , але і на наш вік я задоволена, все підходить

• Продавец  B&H Store

Яна, дуже дякуємо за зворотний зв'язок)

Як чудово, що все підійшло і Ви задоволені якістю! Нехай користування приносить тільки комфорт Вам і Вашій дитині)

• Анастасія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store

Ужас, проробив 6 міс і згорів моторик що тягне, а в обслуговуванні , просто після відео і прохання замінити на новий заблокували!

Недостатки:
    Швидко ламається, навіть не при частому користуванні
    • Продавец  B&H Store

Анастасія, дякуємо за відгук.
      Моторчик згорів через 6 місяців, це явно помилка експлуатації:
      Дві найрозповсюдженіші причини це:
      1. Потрапляння рідини або слизу всередину мотора.
      Якщо резервуар для збору рідини переповнюється, або пристрій сильно нахилили/перевернули під час роботи, слиз чи вода проходять крізь захисні клапани/фільтри й потрапляють прямо на плату та обмотку двигуна.
      2. Тривала робота без перерви (перегрів)

На прилад діє рік гарантії, якщо на корпусі немає видимих слідів розбирання, а всередину не залилася рідина (сервісні центри це легко перевіряють), пристрій замінять або відремонтують безкоштовно.

Проте, з розмови з Вами, Анастасія, ми зрозуміли що товар Ви вже викинули...( На жаль

Щодо молоковідсмоктувача, він справний, чудово працює, але залипають кнопки, скоріш за все туди потрапило молоко або суміш, бо на Вашому відео це було помітно. Вам без проблем сказали, щоб Ви відправляли товар нам, ми розберемо та почистимо кнопки.

Дуже прикро, що Ви засмучені і ми Вас розуміємо, проте зі свого боку стараємось завжди йти на зустріч.
      Ніхто Вас не блокував, діалог з Вами активний, реквізити для відправки товару Вам надали

• Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store

Дякую відповідає заявленим параметрам корисно функціонально

Достоинства:
    Зручно і легко позбуватись сопельок
    • Продавец  B&H Store

Ірина, щиро дякуємо за Ваш відгук!) Ми неймовірно раді, що наш аспіратор став для Вас корисним і функціональним помічником. Найголовніше — щоб малеча дихала вільно, а носику було комфортно)

• Юрій К***

Все сподобалось .

Достоинства:
    Зручно
    • Продавец  B&H Store

Юрій, дуже дякуємо за відгук) Нехай прилад приносить лише користь)

• Алина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store

Дуже сподобався магазин і відношення
    Відправка швидка
    Товар класний

• Продавец  B&H Store

Аліна, дуже дякуємо за покупку та такий позитивний відгук) Нам надзвичайно приємно, що наш магазин залишив у Вас такі гарні враження. Нехай товар служить довго та приносить лише користь)

• Анастасія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store

Аспіратор гарної якості, справно працює,

Достоинства:
    Не дорогий
    • Продавец  B&H Store

Анастасія, дякуємо за вибір нашого магазину!) Приємно знати, що прилад виправдав очікування. Спокійних Вам ночей та легкого користування)

• Алёна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store

Не можу сказати що вау !
    Но користуватися можна

• Продавец  B&H Store

Альона, дякуємо за зворотний зв'язок.
      Добре, що продукт виконує свої функції.
      Якщо підкажете, чого саме вам забракло до ефекту «вау», ми будемо дуже вдячні. Нам важливо ставати кращими.

• Марія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store

Просто супер що для молодшого , що для старшої дитини , девайс супер

• Продавец  B&H Store

Марія, щиро дякуємо за Ваш відгук!) Ми неймовірно раді, що девайс виявився таким універсальним і припав до душі як старшій дитині, так і молодшому малюку. Коли одна покупка закриває потреби та радує одразу всіх дітей — це справжня супер-знахідка для батьків! Міцного здоров'я Вашій чудовій малечі та приємного користування))

• Катерина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store

Чудовий аспіратор, дуже задоволена. Дуже швидко можна почистити носик дитині. Шкодую лише про одне, що не купила раніше

Достоинства:
    Не гучний, потужний, добре відсмоктує
  • Анастасія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store

Користуємось вже 2 місяці, подобається як працює, якісний товар і класна комплектація

• Продавец  B&H Store

Анастасія, щиро дякуємо за Ваш відгук) Дуже приємно, що за два місяці користування Ви встигли переконатися в якості товару та його надійності))

• Марина І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store

Гарний аспіратор, чудово працює.

Недостатки:
    Трішки не вистачає потужності
    • Продавец  B&H Store

Марина, дякуємо за Ваш відгук) Ми дуже раді, що Ви задоволені роботою аспіратора)

Щодо потужності — розуміємо Ваше побажання. Наші моделі зазвичай мають збалансовану силу всмоктування, щоб процедура залишалася безпечною та делікатною для маленьких носиків)

Дякуємо за довіру, нехай малеча завжди буде здоровою!)

• Олена О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store

Все чудово , товар дуже сподобався.

Достоинства:
    Тихо працює
    • Продавец  B&H Store

Олена, дякуємо за такий позитивний відгук)

Нам надзвичайно приємно, що Ви задоволені товаром, а тиха робота стала вагомою перевагою. Ми завжди прагнемо, щоб прилади були не лише ефективні, а й комфортні у використанні)

• Ірина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store

Це маст зна для кожної мами! Ідеально справляється, мали нежить у дитини, витягує сопельки і носик чистий

• Продавец  B&H Store

Ірина, щиро дякуємо за щирий відгук)

Нам дуже приємно знати, що наш аспіратор став для Вас справжнім порятунком у період нежиті. Найголовніше для нас — це спокій матусь та чисті носики малечі)