Отзывы покупателей о Аспиратор для носа детский назальный соплеотсос электрический для детей новорожденных аккумуляторный аспиратор детский со сменными наконечниками электронный прибор для очистки 6 уровней силы всасывания силиконовый Swan Baby NoseCare PS-06
- AI аналіз відгуків243 відгуки: позитивний 81%, нейтральний 11%, негативний 8%Виберіть, щоб дізнатися більше
- НаталяОтзыв от покупателя. Продавец: B&H Store
Чудовий аспіратор по гарній ціні. Дитина іноді сама собі чистить носика, але то від настрою залежить;) приладом задоволені
- Достоинства:
- Легкий в користуванні, ціна
- Продавец B&H Store
Наталя, щиро дякуємо за відгук!) Дуже раді, що аспіратор Вам сподобався, а маленький помічник вже намагається робити все сам — це просто чудо;). Нехай сопельки Вас більше не турбують!)
- Наталія З***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store
Очень удобный.
- Продавец B&H Store
Наталія, дякуємо за відгук) Раді, що все зручно)
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: B&H Store
За пів року потріскав контейнер,але продавець оперативно відгукнувся на дану проблему і вислав новий!Аспіратор вартує своїх грошей!
- Достоинства:
- 6 режимів потужності,легко чистити
- Продавец B&H Store
Владислав, дякуємо за Ваш відгук та за те, що поділилися досвідом!)
Нам прикро, що Ви зіткнулися з проблемою тріщини в контейнері, але ми завжди готові оперативно допомогти та підтримати наших клієнтів. Раді, що питання швидко вирішилося, і Ви задоволені роботою аспіратора.
Дякуємо за довіру та високу оцінку нашого сервісу! Нехай пристрій служить довго та надійно)
- Мазорчук А***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store
Чудовий девайс
Працює справно, поки нарікань немає- Продавец B&H Store
Альона, Дякуємо за ваш відгук!
Дуже раді, що девайс працює справно та Ви задоволені покупкою. Нехай пристрій і надалі служить Вам довго та надійно!)
- Вікторія М***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store
Чудовий аспіратор! Має кілька режимів швидкості, тому легко підібрати комфортний для малюка. Безпечний у використанні, працює тихо та ефективно. Дуже швидко впорався з «мешканцями» в носику, дитині одразу стало легше дихати. Однозначно рекомендую!
- Достоинства:
- все вау
- Продавец B&H Store
Вікторія, щиро дякуємо за такий теплий та детальний відгук!)
Надзвичайно раді, що аспіратор став надійним помічником для Вашої родини і допоміг малюкові знову дихати вільно та спокійно. Для нас найвища нагорода — знати, що діткам комфортно та безпечно з нашими девайсами.
Здоров'я Вашому малюку та всього найкращого!)
- Христина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store
Погано тягне ,дуже слабкий
Не рекомендую- Достоинства:
- Недостатки:
- Аспіратор недолік
- Продавец B&H Store
Христина, дякуємо за відгук. Потужність аспіратора часто залежить від щільності прилягання насадки та правильного збирання. Найближчим часом з Вами зв'яжеться наш менеджер — ми допоможемо розібратися у ситуації або запропонуємо вирішення проблеми.
- Екатерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store
Незамінна річ, якщо у вас є маленька дитина. Легкий у використанні, є різні режими потужності, тихий. Швидко доставили.
- Достоинства:
- Тихий, свої функції виконує
- Продавец B&H Store
Катерина, дякуємо за відгук!) Раді, що наш пристрій став для Вас незамінним помічником, а його тиха робота та режими додають комфорту. Окреме дякую за відзначення нашої швидкої доставки!)
- Таня Н***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store
Добре справляється з своїми функціями
- Достоинства:
- Тихий
- Продавец B&H Store
Тетяна, дякуємо за довіру!) Дуже раді, що Ви задоволені результатом роботи пристрою)
- Надія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store
Зручний пристрій. Акумулятор довго тримає заряд. Дитині не дуже подобається що йому сують щось до носа, але це точно менш подразнюючий та менш травматичний спосіб аніж туриндочки з ватних дисків, які мені показували а ротдомі.
- Достоинства:
- Зручно у використанні
- Недостатки:
- Мені не дуже зручно, що щоб пристрій вимкнути потрібно проклацати усі режими до кінця. А ще дитина не дуже його любить, але це індивідуально
- Продавец B&H Store
Надія, дякуємо за такий щирий та детальний відгук) Дуже раді, що аспіратор став для Вас безпечнішою та зручнішою альтернативою ватним турундам, а акумулятор тішить автономністю.
Щодо вимкнення пристрою - спробуйте потримати кнопку кілька секунд)
- Юля Д***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store
Чудовий аспіратор, свою роботу виконує, дитина задоволена)
- Продавец B&H Store
Юлія, дякуємо за відгук!) Дуже раді, що аспіратор чудово виконує свою роботу, а головне — що дитина задоволена і процедура проходить спокійно)
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store
Дуже сподобався, гарна сила витягування, врятував нас від безсонних ночей, дуже швидка доставка
- Достоинства:
- Дві різних насадки, режими всмоктування
- Продавец B&H Store
Вікторія, дякуємо за довіру!) Дуже раді, що товар виправдав очікування та врятував від безсонних ночей. Здоров'я Вашій малечі!)
- Василина В***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store
Швидка відправка. Дякую продавцеві.
Товар справляється зі своєю роботою. Дитині 1р то навіть сам пробував ним користуватися.- Достоинства:
- Продавец B&H Store
Василина, щиро дякуємо за фото відгук) Раді, що Вам все сподобалось. Ефективного користування)
- Романа К***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store
Чудовий аспіратор , круто що є додатки в якості допоміжного обладнання) довго тримає заряд . Раджу всім
- Продавец B&H Store
Романа, дякуємо за відгук та рекомендацію!) Нам дуже приємно, що Ви оцінили комплектацію і тривалу роботу акумулятора. Нехай аспіратор і надалі допомагає Вам швидко та легко дбати про комфорт малюка!)
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store
Пристроєм задоволена, але треба навчитися ним користуватися, користуюся для немовляти довшою насадкою, прикриваю одну ніздрю , а в іншу кладу апарат і включаю на максимум. Вже ручним навіть не тягну нічого, цей краще забирає.
- Достоинства:
- Гарно тягне , але потрібно звикнути
- Недостатки:
- Трохи шумний
- Продавец B&H Store
Ірина, щиро дякуємо, що поділилися досвідом!) Раді, що девайс став незамінним помічником. Користуйтеся із задоволенням та ростіть здорові!)
- Олег О***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store
Все добре!
- Продавец B&H Store
Олег, щиро дякуємо за відгук)
- Мирон Г***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store
Сам аспіратор ок, тягне добре, нема питань. Але кришечка пластикова тріснула на 2 тиждень використання. Замотати скотчем не варіант, все рівно пропускає і, відповідно, перестає тягнути. І от є в нас наче робочий аспіратор, а толку нуль. Треба до таких речей додавати запасні деталі, та кришечка коштує дві копійки. Дуже незадоволена!
- Достоинства:
- Гарно тягне, є режими для різного віку
- Недостатки:
- Зламалася кришечка, варіантів як їх замінити я не маю((
- Продавец B&H Store
Мирон, дякуємо за відгук.
Чудово, що пристрій добре працює.
Ви маєте варіант заміни кришки, оскільки на товар діє рік гарантії. Ви можете в будь-який час звернутися до нас ми з радістю йдемо на зустріч в таких питаннях.
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store
Товар якісний, ще й за таку ціну повністю себе виправдовує.
- Продавец B&H Store
Тетяна, щиро дякуємо за зворотний зв'язок та високу оцінку) Раді, що Ви задоволені покупкою)
- Анастасія А***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store
Товаром задоволені
- Продавец B&H Store
Анастасія, дякуємо за високу оцінку) Ваша довіра та задоволення від покупки — найкраща нагорода для нашої команди)
- Денис Л***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store
Все працює , чудово очищає ніс
- Достоинства:
- Ціна,якість
- Продавец B&H Store
Денис, щиро дякуємо за відгук!) Нам дуже приємно, що пристрій чудово справляється зі своїм завданням та допомагає малюку легко дихати. Чистий носик — це спокійний сон і хороший настрій дитини!)
Нехай користування буде легким, а прилад служить Вам довго та надійно)
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store
Непогано справляється зі своєю функцією
Зручно використовувати і мити
Краще ніж звичайний,так як менший ризик самим заразитися- Продавец B&H Store
Юлія, щиро дякуємо за відгук!) Нам надзвичайно приємно, що Ви оцінили зручність використання та легкість у догляді за пристроєм.
Ви абсолютно праві: безпека та гігієнічність — це одна з головних переваг цієї моделі, яка надійно захищає батьків під час процедури)
Нехай користування завжди буде комфортним, а малюк росте здоровим)
- Олег О***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store
Дуже слабкий, одна з насадок зовсім не тримає!
- Продавец B&H Store
Олег, нам дуже прикро, що Ви зіткнулися з такою ситуацією. Ми хотіли б допомогти її вирішити.
Перевірте, будь ласка, щільність прилягання насадки. Можливо на колбі є якась нерівність, частинка пластику, яка заважає хорошому приляганню?
Сьогодні з Вами звяжеться наш менеджер і допоможе розібратись.
- Діана С***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store
Дуже гарний аспіратор. Зі своєю роботою справився на всі 100%. Користувалися ним як для маленького немовлята так і для дорослої дитини (9 років).
- Продавец B&H Store
Діана, дякуємо за Ваш відгук!) Неймовірно раді, що аспіратор став надійним помічником для всієї родини і чудово справляється зі своїм завданням. Міцного здоров'я Вашим діткам!)
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store
Еще не до конца разобрались как ним пользоваться, но пару раз было успешно. Пинцету вообще цены нет.
- Продавец B&H Store
Анна, дякуємо за відгук!) Впевнені, що зовсім скоро Ви опануєте пристрій на всі 100%, і користування стане ще простішим)
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store
Був у використанні декілька разів. Перш ніж користуватися, потрібно промити носик сольовим розчином. Забирає не все, але значно полегшує дихання дитини. Зручний, якщо брати з собою в подорож.
- Продавец B&H Store
Тетяна, щиро дякуємо за відгук та зворотний зв'язок!) Приємно знати, що пристрій став корисним помічником для Вашої родини вдома та в поїздках. Здоров'я Вам і Вашій малечі!)
- Вероніка Г***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store
Дуже сподобався, дитині життя полегшало тепер можна забути за грушки якими нічого не дістанеш та серветки. Покупкою задоволенна
- Продавец B&H Store
Вероніка, дякуємо за такий чудовий відгук!) Надзвичайно раді, що аспіратор так полегшив життя малюкові та став для Вас комфортною заміною незручним «грушкам». Спокійне дихання дитини — це справді найкращий результат)
- Дарія У***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store
Чудовий пристрій. Зі своєю задачею справляється на відміно. Покупкою задоволена.
- Продавец B&H Store
Дарія, дякуємо за Ваш відгук!) Нам неймовірно приємно чути, що пристрій чудово справляється зі своїми завданнями і Ви задоволені покупкою)
- Василь О***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store
Товар хороший, нарікань немає нам сподобався… поки все працює чудово, далі час покаже
- Продавец B&H Store
Василь, дякуємо за відгук) Нам дуже приємно, що товар Вам сподобався і зараз усе працює чудово)
- Анастасія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store
Довелось користуватись у віці 2 місяців, купили різні механічні, але цей виявився нашим рятівником. Завдяки різним режимам(потужностям) справляється і з початковими рідкими сопельками, і з густими, які ну дуже важко прибрати механічними.
Дуже зручні силіконові насадки-не пошкоджують носик.
Легко миється, навіть коли сопельки потрапляють на фільтр. Фільтр мила під фільтрованою водою, просушувала рушником, і повертала до роботи
Заряд тримає не дуже довго, але зарядка постійно біля ліжка, тому складнощів не виникає. Якщо хочете взяти в дорогу, то на день спокійно вистачить.- Недостатки:
- Продавец B&H Store
Анастасія, щиро дякуємо за такий детальний та корисний відгук!) Нам неймовірно приємно, що наш аспіратор став для Вас справжнім рятівником у такий важливий період
Окреме спасибі за те, що поділилися досвідом догляду за пристроєм та порадами щодо акумулятора — це дуже допоможе іншим батькам!
Нехай малюк росте здоровим, а користування приносить лише комфорт))
- Марія М***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store
Хороша якість та ціна. Купуємо вже вдруге у цього продавця, минулий подібний купували рік тому, то досі працює, а цей купили щоб був в іншому житлі також.
Рекомендую продавця та товар!- Достоинства:
- Хороша якість, ціна
- Продавец B&H Store
Марія, дякуємо за Вашу довіру та повторну покупку! Нам неймовірно приємно, що перший пристрій надійно служить Вам уже рік, і ви вирішили придбати другий для повної зручності)
Щиро дякуємо за рекомендацію! Нехай обидва пристрої працюють на відмінно))
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store
Доброго раночку,2 місяці користування.
Зараз знову треба був але не увімкнувся і чогось пищить коли натискаю вкл. Зарядила думала може розрядився але ні так само пищить.- Достоинства:
- Справлявся з соплями дуже добре
- Недостатки:
- Перестав працювати
- Продавец B&H Store
Ольга, доброго ранку! Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з такою ситуацією, особливо коли аспіратор так терміново потрібен малечі.
Звуковий сигнал (писк) після зарядки зазвичай вказує на те, що спрацював захисний механізм. Найчастіше це стається з двох причин:
1. Забився клапан або фільтр: Якщо всередину випадково потрапила рідина або засіб для промивання носика, моторчик міг заблокуватися, і пристрій сигналізує про помилку.
2. Збій під час заряджання: Іноді пристрій «зависає», якщо його зняли з зарядки або використовували невідповідний блок живлення.
Що можна спробувати зробити просто зараз:
- Перевірте, чи повністю сухі та чисті всі знімні деталі (колба, силіконовий наконечник).
- Спробуйте затиснути й утримувати кнопку увімкнення трохи довше (на 5–10 секунд), щоб перезавантажити систему.
Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення (або в чат підтримки, де оформлювали замовлення). Ми обов'язково допоможемо розібратися, за потреби підкажемо контакти сервісу або оформимо заміну, якщо це гарантійний випадок. Не хвилюйтеся, ми на зв'язку і вирішимо це питання!
- Віра К***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store
Аспіратор і справді гарно працює ,не має нічого лишнього ,простий ,легкий .З своєю поставленою задачею справляється на всі 100 .Рекомендую
- Достоинства:
- Зручний
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец B&H Store
ВІра, щиро дякуємо за Ваш відгук та рекомендацію!) Раді, що аспіратор Вам сподобався своєю простотою, легкістю та ефективністю. Найголовніше для нас — щоб він на всі 100% допомагав Вам у догляді за малечею.
Нехай носик Вашого малюка завжди дихає легко та вільно!)
- Євгенія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store
Аспіратор чудово працює,все добре!Дякую
- Недостатки:
- Поки не виявила
- Продавец B&H Store
Євгенія, дякуємо за відгук) Раді, що аспіратор чудово працює і Ви задоволені покупкою)
- Вадим Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store
Аспіратор хороший, з 6ма режимами працює чудово, зручний у використанні
- Достоинства:
- Компактний
- Продавец B&H Store
Вадим, дякуємо за відгук!) Раді, що аспіратор чудово виконує свою роботу, а наявність 6 режимів робить його використання зручним та ефективним))
- Юлія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store
Швидка доставка,зручний у використанні,дуже допомагає,довго тримає зарядку,дякую.
- Достоинства:
- Потужний
- Недостатки:
- Недоліків немає
- Продавец B&H Store
Юлія, щиро дякуємо за відгук))
- Виолетта Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store
Дуже крутий, рекомендую
- Достоинства:
- Прекрасний аспіратор, безпечний з самого народження, чудово все вбирає. Дуже рекомендую
- Продавец B&H Store
Віолетта, щиро дякуємо за відгук)
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store
Аспірантом задоволена, відмінний товар за свої гроші
- Продавец B&H Store
Ольга, щиро дякуємо за відгук)