Отзывы покупателей о Пилосос Ardesto CVC-X1011BB
Нет в наличии
- ГалинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с синим
Доброго дня! Цікавить гарантія на пилосос.
- Достоинства:
- Зручний
- Недостатки:
- Не працює щітка
Цікавить ремонт по гарантії
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с синим
Хватило на 3 місяці.
- Недостатки:
- Не тягне
- любов і***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с синим
Ще 8травня повернула бракований пилосос,розетка обіцяла на протязі тижня, максимум 10 днів повернути гроші, але аферизм процвітає, глухо, тел. менеджер збиває, коли дзвониш, якась шайка брехунів, так що буду діяти радикально з понеділка,щоб не думали, що їм так все минеться.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Одні недоліки
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром
Пилосос бракований, заряджався півдня, а працював до 4хв., повернула, і ні слуху, ні духу, гроші якщо не повернуть, буду звертатись в Держспоживзахист.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Усе погано
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с синим
Купили даний пилосос і перестав працювати після трьох днів після покупки. Пилисосили всього 3 рази , у нас маленька 1 кімнатна квартира, роботи мало. Але апарат уже втомився і не працює (((
Зараз вирішуємо як далі бути …- Достоинства:
- Легкий
- Недостатки:
- Перестав працювати на 3 день
Представник постачальникаДобрий день! Прикро , що так трапилось. Для того щоб виявити причину і її усунути просимо вас звернутись до авторизованого СЦ ERC. Контакти вказані і вас в гарантійному талоні.
- Владислав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ХЄХ. Цвет изделия: Синий
З доставкою проблем не було. Отримав пилосос в пункті Розетки. Але за місяць він вже поламався. І тоді почалося: поїхав в сервісний центр, там за декілька днів видали акт про неремонтопридатність. Магазин ХЄХ запропонував відправити цей акт їм новою поштою, але за мій рахунок, бо «такі правила магазина». Ну нічого страшного, в мене ж купа вільного часу і грошей, буду відправляти. А тоді запропонували зачекати поки буде йти врегулювання з виробником. Якось так.
- Недостатки:
- Поламався швидко. Пересилання по гарантії за рахунок споживача.
Сьогодні забрала пилосос Ardesto в магазині Розетки по про-ту Волі в Луцьку, вже 8 год. на зарядці і так і не зарядився, що робити?
- Недостатки:
- Не заряджається
- Світлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с синим
Забрала, вже іспит провела, поки що нарікань немає.
- Достоинства:
- Легкий і зручний.
- Недостатки:
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с синим
Даною моделю задоволені. Мали досвід з іншим пилососом, який втричі дорожче. Різниці не відчули. Підсвітка на щітці - це взагалі супер, не уявляю як пилососити без неї. Пилосос добре пилососить і ламінат і плитку і коврове покриття. Квартира 73 квадрати заряду вистачає на кілька разів. Брала дану модель пилососу, так як маю маленьку дитину, яка постійно все кришить та розсипає. Це ідеальний варіант в кого діти. Покупкою задоволена.
- Достоинства:
- Акумулятор, підсвітка, ціна.
- Марія Ж***
Доброго дня, Тетяна.Підкажіть, чи досі працює ваш пилосос? Чи не зламався акумулятор? Дякую
- Ангеліна Н***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с синим
Ми з чоловіком купили саме цю модель, користуємось вже пів року. У нас приватний будинок, іноді буває вимикають світло. А одного заряду пилососа вистачає на довго, десь на хвилин 50. Є підсвітка, тому прибирання максимально комфортне за будь-яких умов. Контейнер для пилу великий, ми чистимо і заряджаємо пилосос приблизно раз на днів 5. Система фільтрації сучасна, повітря після прибирання чисте, жодних запахів. І дизайн цікавий, сам пилосос майже непомітний у будинку, займає мало місця.
- Достоинства:
- Тривалий час роботи, місткий контейнер для сміття, система фільтрації
- Тетяна
Доброго дня, фільтр можна мити?
- Інна П***
Скажіть будь ласка а як потужність всмоктування,гарна?дякую