Отзывы покупателей о Стартовый пакет безлимитный Life Лайф 299 грн/месяц для 4G LTE 3G роутеров модемов без ограничения скорости

• Олег С***

Добре

• Продавец  Терет

Дякуємо за відгук будемо раді знову бачити Вас в нашому магазині!

• З Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Терет

Доехал Розетка деливери за три дня, продавец звонил, зачем? Это вопрос к продавцу, зачем перезванивать? Доставка бесплатно без всяких "смарт" Непонятно почему цена симки 119, это корпоративный пакет для бизнеса за 299 гр с 1-го по первое число следующего месяца. То есть я плачу каждый месяц 299 гр а "мой босм" живёт за бонусные пополнения сотрудников и пользывется связью за 0гр. Также в тарифе 200 минут звонков и безлимит внутри корпорации . Скорость интернета 60гб/с поэтому просадить 100гб за месяц легко даже за неделю , скачав сериальчик в 4К. Поэму это не безлимит, имейте ввиду кто для ПК берет интернет . В целом за 299 гр неплохо осталось отрезать "босса" от потока халявы. Но вопрос есть, номер не имеет срока хранения, то есть годности в сети, это как? Поскольку до оператора не дозвонится этот вопрос остаётся открытым. Лайфсел при полном блекауте живёт 12 часов 4G сеть ничуть не хуже чем при свете , два остальных оператора дохнут до 2G в течении 4-х часов. Прошу извинить за мой "французский" , українською не володію як треба, а шо до перекладу, не читайте, воно вам не потрібно!

Достоинства:
    Недостатки:
    Полно
    • Продавец  Терет

Вітаю дзвінок покупцю свідчить про високий рівень якості обслуговування адже не всі знають що терміни доставки в ТВ Розетка 3-5 діб, для багатьох це дуже важливо. Щодо тарифу він так корпоративний тому у вільному продажу їх немає, щодо швидкості вона у всіх різна і залежить від завантаженості БС оператора. Так вірно 1 терабайт викачати в на бездротовому інтернету практично не реально тому і назвали безлімітом маючи на увазі що Ви можете ним користуватись не переживаючи за закінчення трафіку.

• Александр О***

Так дуже дякую
    Н а порядок вище чим другі оператори

Достоинства:
    Швидкість
    • Продавец  Терет

Дякуємо за відгук, будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Терет

Отримала швидше, ніж очікувала. Поповнила. Активувала. Розблокувала. Все працює. Продавець контактний - на всі питання отримала відповіді, за що дуже вдячна. Продавця рекомендую. Щодо покриття, безліма і швидкості - з наступного тижня їду тестувати за місто.

Достоинства:
    Оперативно. Професійно
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Терет

Дякуємо за відгук, будемо раді знову бачити Вас у нашому магазині

• Олена

За два тижні пакет пройшов випробування за містом з оцінкою "відмінно". Об'єму та швидкості вистачає для віддаленої роботи з бухгалтерськими та з логістичними програмами. Єдине - щоденно з 21:00 до 23:00 - дуже тормозить. Але це не принципово, так як в цей проміжок часу відпочиваю з ютуб.
      Дуже вдячна, що дали можливість влітку попрацювати за містом)

• Конь П***

Пришла сим карта а не возможно активировать нужно платить тариф на 250 грн

Достоинства:
    Нету
    • Продавец  Терет

Так, все вірно за умовами тарифу потрібно покласти собі на рахунок 249 грн, про це написано в описі і про це я написав покупцю в чат розетка, але ж про це потрібно прочитати як мінімум