- AI аналіз відгуків116 відгуків: приблизно 82% позитивні, 10% нейтральні, 8% негативніВиберіть, щоб дізнатися більше
- НікаОтзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Це мій перший мікрофон, брала на запису відео для інстаграму собі і клієнтам. Мікрофон маленький, зручний, дуже простий у використанні. Звук дійсно стає кращим і це помітно) на відео продемонструвала різницю запису без мікрофону на айфон 14pro та з мікрофоном. Я задоволена Дякую розетці за швидкість (якраз забрала по дорозі на зйомку). Тому, якщо ви шукаєте дуже бюджетне рішення для покращення звуку - беріть його)
- Достоинства:
- Хороший мікрофон за свої гроші
- Недостатки:
- Іноді рипить
- Валерия К***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Після того, як я залишила відгук, зі мною миттєво звʼязався представник компанії-продавця і запропонував безкоштовно замінити непрацюючий мікрофон на новий. Наступного дня я вже забрала новий на пошті, з ним все чудово, одразу підключився, звук пише добре. Комунікація на 10 з 10, бо брак може трапитися у кожного, головне питання, як продавець потім вирішує цю ситуацію.
- Аліна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Як виявилось я заряджала несправною зарядкою саме тому мікрофон не працював. Пізніше зарядила іншою зарядкою, заряду вистачило на довго. Записом звуку дуже задоволена, для відео в тік ток ідеально. Навіть на вулиці він гарно записував та не було зайвого шуму. Відео з записом звуку цього мікрофона виставила на ютуб, якщо цікаво можете переглянути
- Достоинства:
- Гарно записує звук, навіть на вулиці, зайвий шум прибирає
- Альона П***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Замовляла мікрофон минулого тижня, якість хороша, все прийшло в гарному стані але трошки не підійшов, хотілося додаткової шумозаглушки. Тому написала продавцеві на рахунок обміну. Він досить швидко звʼязався зі мною та порекомендував на який мікрофон можна його замінити. Наразі я маю вже інший мікрофон, яким повністю задоволена. Дякую продавцеві за швидку реакцію та якісний сервіс, буду вас рекомендувати)
- Максим Д***
Підкажіть, будь ласка, яку модель вам порекомендували.
- Діана К***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Користувалась цілий день, все ок, до роботи мікро претензій не маю. Звук гарний, мені подобається.
- Олексій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Не помітив що він один в комплекті, заряда вистачає на довго, але коли між мікрофоном і передатчиком якась перешкода, зʼявляються фон, а так все добре
- Достоинства:
- Ціна, зарядка телефону,
- Недостатки:
- Шум, не великий радіус дії
- Антон А***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Стильній та класний мікрофон. Свої функції виконує на всі 100%
Мені подобається. - Роман Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Знімаю часто на айфон відео, але звук не подобається. Вирішив вирішити проблему і купити такий мікро, дуже сподобалася якість звуку. Швидко підключається, користуюся вже кілька днів, проблем взагалі ніяк. Раджу! Дякую!
- Дмитро Я***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
За свої бабки мікрофон топовий. Не потрібно очікувати, що менше ніж за пів тисячі грн буде професійний мікрофон. Я задоволей на всі 100%. Заряд тримає довго.
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Купила мікрофон і при першому користуванні виявила, що він не працює. Звернулась до продавця, він одразу відгукнувся та запропонував за свій рахунок зробити заміну.
Порада всім- підключайте мікрофон без чохла! - Валентина М***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Этот микрофон подходит только для айфонов, по своей невнимательности не заметила данную информацию и купила его.
Поэтому к продавцу претензий больше не имею.
Продавец связался со мной и мы решили данный вопрос.
Товар изначально пришел в отличном виде, все четко упаковано, вся комплектация в упаковке.
Поэтому будьте внимательнее, а не как я, читайте описание.
К качеству товара у меня претензий нет.
Благодарна продавцу за оказанное внимание к моей ситуации.- Достоинства:
- Надёжный продавец.
- Недостатки:
- Недостатков нет
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Я замовила мікрофон для айфону 14, і на момент, коли він мені надійшов, у мене вже був айфон 16 з іншим роз’ємом. Підтримка цього магазину з розумінням поставилася до моєї ситуації і запропонувала обмін на відповідний мікрофон. Також у мене було багато інших запитань, і на кожне з них я отримала розгорнуті відповіді. Новий мікрофон, як і попередній, працює добре, і жодних питань не виникає. Сервіс на вищому рівні. Щиро дякую.
- Достоинства:
- Сервіс
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Чудовий сервіс та лояльність продавців
- Даниелла Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Просто супер
- Достоинства:
- Чудовий магазин з неймовірно хорошим обслуговуванням .Була дуже здивована тому що ,рідко таке зустрінеш,всім рекомендую навіть ,і впевнена що не востаннє замовляла в цьому магазині !!
- Цуркан А***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Дуже гарна якість звуку і потребує мінімум редагування. Прикріпляю відео записане на цей мікрофон.
- Достоинства:
- Гарна якість звуку і ціна
- Роланд М***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Продавець чудовий у своїй комунікації з клієнтом. Виявилися певні труднощі з експлуатацією, через мій смартфон. З усім допомогли, розʼяснили. Дякую!
- Анастасия Ф***
Мені підскажіть, будь-ласка, як налаштувати, не можу підключити до iPhone(
- Богдан Д***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Купил дитині петлічний мирофон, він чомусь не працював с iPhone 7 , звернувся До продавця з цією проблемою, продавець запропонував без коштів замінити на більш дорожчій мікрофон без доплатити І відправив мені новий Мікрофон, новий мікрофон працює добре , а старий повернув продавцю!
Дякую за довіру
Всім рекомендую цього продавця- Продавец KLODY
Вітаємо. Дякуємо за відгук, для нас дуже важливий досвід наших покупців. У Вашому випадку мав місце подарунок дитині на Новий рік, який не вдався в силу технічних негараздів. Мікрофон, який був у Вас працює на іншому 7-му Айфоні. Заміна на інший мікрофон у конкретному випадку покликана перш за все бажанням, щоб Ваша дитина нарешті отримала омріяний подарунок!
- Яна А***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Чудовий продавець! Мікрофон не працював на моєму телефоні, зі мною швидко зв’язались і відправили ще два мікрофони на вибір (обидва робочі) Якість звуку гарна, все підходить ! Дякую!
- Достоинства:
- Якість звуку
Приємний продавець
- Продавец KLODY
Вітаємо. Дякуємо за відгук, для нас важливий дуже досвід наших покупців. Приємного використання.
- Вероника Д***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Дуууже зручний у використанні,
Приємний на вигляд, плюс виглядає естетично. Маленький, компактний, дуже легко з собою кудись на зйомку взяти. Якість звуку стала краще, не те що з телефону, що звісно покращило якість відео- Достоинства:
- Маленький, гарний, зручний, стала краща якість звуку
- Недостатки:
- Інструкція не досить чітка
- ИгорьОтзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Прекрасный продавец, проконсультировал, отправил оперативно, проверил перед отправкой, качество товара на высоте!
Обращусь в следующий раз к Вам!- Достоинства:
- Качество товара и отзывчивость
- Недостатки:
- Отсутствуют
- Даша К***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Товар чудовий, ціна супер!
Шумів немає. Звук чистий. Все добре. - Роман М***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Микрофон точно достоин внимания. Во-первых, звук очень хороший. Во-вторых, качественная сборка, он однозначно проживет долго. В-третьих, выгодная цена.
В общем, я очень доволен и рекомендую всем желающим присмотреться именно к нему. - Богдан Л***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Якісний хороший мікрофон, я не пожалкував що обрав саме його. По звуку, якості, роботі - все топ. Максимально задоволений, дякую.
- Юрий У***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Це найкращий мікрофон за цю ціну. Я задоволений ним максимально. Ніяких нарікань щодо його роботи. Все чудово.
- Анна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Гарний мікрофон! Величезна подяка продавцю за якісний зворотній звʼязок та сервіс!
- Достоинства:
- Гарний звук, зручний у використанні
- Анфіса С***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Мікрофон виправдав усі очікування. Дуже гарної якості, хороший звук!
- Ева К***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Купила цей мікрофон і у мене зі звуком все добре, нічого не 'шипить', голос чутно чітко. Мені подобається!
- Дарина Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Це мій перший мікрофон, нам порадили його друзі, і я дуже їм вдячна. Ні разу не пожалкувала, що прислухалась і купила саме тут. Також, обслуговування мене дуже здивувало, дуже привітлива команда, яка оперативно відповіла на усі мої питання. Дякую, рекомендую!
- Достоинства:
- Мікрофон 1000/10! Прибрав ехо з аудіо, звук неймовірний! Легко підключити, справиться і дитина, і дорослий.Рекомендую! Обслуговування на висоті, в шоці і я, і всім кому розповідаю, як нам допомогла їхня команда!
- Недостатки:
- Жодних
- Maryna S***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Дуже хороший мікрофон за свою вартість, сервіс на вищому рівні
- Достоинства:
- Звук, ціна, обслуговування
- Недостатки:
- Не знайшла
- Микола П***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
за свою ціну досить не поганий мікрофон, легко підключати до телефону, шумопоглинання не професійне але за свою ціну не погане.
- Достоинства:
- легко підключати
- Недостатки:
- не виявлені
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
- Артем С***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Чудовий мікрофон, мені все сподобалось! Швидка доставка
- Достоинства:
- Швидка доставка, хороша комплектація, хороша якість звуку.
- Недостатки:
- Немає інструкції на українській мові. Лише на англійській
- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Користуюсь мікрофоном із айфоном легко, звук чистий, шумів майже нема. Підключається миттєво.
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Це найкращий мікрофон, тільки шкода що тепер він мені не підходить, адже змінила телефон на 17 iPhone, а там type c
- Достоинства:
- Все супер
- Владислав Н***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Хороший мікрофон за свої гроші. Ідеально для першого мікрофону.
- Тимофій С***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Норм звук за свої гроші.