- Альона С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый с черным
Мого дорослого кота, на жаль, не зацікавили. Стояла півроку - м'ятку нюхав і шов собі.
Але все що нам не підійшло - їде в котячий притулок. Там малята в захваті і по мірі дорослішання не лише дряпку дерли, а й почали чухатись, ще й дорослих навчили)- Достоинства:
- Є кігтеточка
- Недостатки:
- Краще з маленького привчати
Представник постачальникаДякуємо вам за такий щирий і теплий відгук.
Шкода, що вашого дорослого котика кігтеточка не зацікавила — справді, інколи тварини краще звикають до таких речей змалечку.
Але нам неймовірно приємно, що вона знайшла нових маленьких користувачів у притулку й приносить їм користь та радість.
Дякуємо вам за турботу та добру справу!
Нехай ваш пухнастик і надалі тішить вас, а добрі вчинки повертаються сторицею.
- Лариса П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый с черным
чекаю, поки зацікавляться.
- Достоинства:
- кігтєточка чудова
- Недостатки:
- коти обходять стороною
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук . Раді, що сама кігтеточка вам сподобалася. Деяким котикам справді потрібен час, щоб звикнути до нового аксесуару. Спробуйте поставити її у місці, де коти найчастіше точать кігті, або злегка натерти котячою м’ятою — це часто допомагає привернути увагу. Сподіваємося, що з часом кігтеточка стане улюбленою для ваших улюбленців.
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый с черным
Гарна щіточка,але котики занадто довго до неї звикали.Вона легка і її треба зафіксовувати,щоб не ковзала. Я поставила одну сторону під ніжку журнального столика.Тепер приходять і чухаються періодично.
Представник постачальникаРаді, що товар вам сподобався .
Дякуємо за детальний відгук і слушні поради — вони точно стануть у пригоді іншим покупцям!
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Friendly Group
Дуже добре
- Продавец Friendly Group
Андрій, раді, що змогли виправдати Ваші очікування. Будемо раді бачити Вас знову!
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый с черным
Як купили, відразу, почали привчати кошеня використовувати - при покупці більше цікавила щітка (когтеточка є окремо). І тількі місяць пізніше почало кошеня підходити і чухатись - любить. Інші щітки не заходили. Рекомендую.
- Недостатки:
- Якість трошки не дотягує до 5 зірок
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Раді, що задоволені покупкою.
- Галина І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый с черным
підставка на яку кріпиться йорш непроклеєнна, просто покдали на кортон
Представник постачальникаДобрий день! Йорж кріпиться до підставки в пази, підставка не проклеїна, а ставиться на підлогу.
- Людмила Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Friendly Group
Коту подобається
- Продавец Friendly Group
Людмило, дякуємо за замовлення та відгук. Завжди будемо Вам раді в нашому інтернет-магазині!
- ДианаПродавец: Rozetka. Цвет: Бежевый с черным
гуд
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за покупку та відгук.