Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Жидкая изоляция JUE-FISH черная, 50 мл, в тюбике

Оценка пользователей 3.7/5
  • Евгений
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Упаковка була належним чином закрита. Мав надію, що хоча б одразу після розпаковки зможу скористатися. Не вийшло. Розпакував и видавив масу, непридатну до нанесення. Каталася по пальцях, трішки прилипала, але не розмазувалася. Покатав так сяк, нанести не зміг. Пензликом можна й не намагатися, бо він може цю масу тільки помасажувати.

Достоинства:
    Переваги тільки в обіцянках
    Недостатки:
    Непридатне для використання
    • Продавец  RGSM

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що товар не виправдав ваших очікувань. Звертаємо увагу, що жодних звернень або повідомлень щодо якості товару з вашого боку протягом гарантійного строку не надходило. На жаль, на момент публікації відгуку гарантійний строк для повернення або заміни товару вже минув. У разі звернення одразу після отримання замовлення або в межах гарантійного строку ми могли б перевірити ситуацію та запропонувати варіанти вирішення: заміну товару або повернення коштів

• Вадим Д***

Все соответствует описанию

• Продавец  RGSM

Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!

• Володимир К***

Непридатне для використання.

• Продавец  RGSM

Вітаю! Дякую за ваш відгук. Нам дуже шкода, що продукт не виправдав очікувань. Будь ласка, уточніть, з якою проблемою ви зіткнулися — це допоможе нам покращити якість товару та сервісу. Також ви можете оформити повернення або обмін, якщо товар справді виявився непридатним для використання.

• Григорій Б***

Гарно зроблено!

Недостатки:
    Відсутність україномовної інструкції!
    • Продавец  RGSM

• Игорь М***

Со своими задачами справляется

• Олексій Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

При видавлюванні дуже добре липне, консистенція доволі м'яка, але з часом майже не змінює консистенцію, тільки перестає бути липкою. Після повного застигання 1в1 як жувальна гумка стає, і майже не тримається на поверхні. Нажаль взагалі не уявляю для чого його можна застосувати.

• Богдан

• Продавец  RGSM

Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!

• Микола Г***

Продавець адекватний ,честний

• Продавец  RGSM

Вітаю! Дякую за ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!

• Андрій В***

Краще ізоленту.

Достоинства:
    Нема!
    • Продавец  RGSM

Вітаю! Дякую за відгук! Підскажіть будь ласка що Вам не сподобалось під час використання товару?

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Майже весь вміст має консистенцію пластиліну… зовсім не рідка. Може брак або неналежне зберігання. Марно витрачені гроші

• Василь Н***

Якшо воно як пластилін, то як ти його достав з тюбика?

• Продавец  RGSM

Вітаю! Так як це рідка ізоляція, вона не повинна бути дуже рідкою. Також вона з часом застигає. Даний товар не можу назвати бракованим, тому що якби Ви його не змогли видавити, тоді варто було б задуматися щодо цього і вже звертатися до нас за номером телефону, який вказаний у замовленні покупця. Надалі зробили б обмін чи повернули кошти

• Олексій Л***

to Василь Носаль
      Потужно видавлював. Подивись на фото, перш ніж задавати питання.

У більшому обʼємі, ця ізоляція поставляється в банках з пензликом, вона повинна бути більш рідкою.
      Не звертався для обміну, тому що доставка цього л***а коштує дорожче.

• Володимир С***

Якісний товар.Дякую продавцю

• Продавец  RGSM

Вітаю! Дякую Вам за відгук!

• Евгений

Работает

Достоинства:
    Удобно
    Недостатки:
    Пока нет
    • Продавец  RGSM

Вітаю! Дякую за відгук!

• Сергій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Доставка тиждень, а так все добре

Недостатки:
    Довга доставка товару
    • Продавец  RGSM

Вітаю! Дякую за відгук

• Леонид П***

Вітаю. Дякую за відгук!

• Гіоргі П***

Зручно у використанні

Достоинства:
    Працює, легко зняти за потреби
    • Продавец  RGSM

Вітаю. Дякую за відгук