Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Солнечная батарея 100 Вт Axioma Energy AX-100M монокристаллическая панель фотомодуль Mono 830x670x30 мм

Код :  374204022
  • Юрий Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ANDIM

Панель якісна, працює, думаю придбати ще.

Недостатки:
    Дорого за пересилку НП
  • Володимир Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ANDIM

Контрольний вимір напруги Voc в сонячний день показав 22,1V. Продавцю щиро вдячний за чудову співпрацю.

Достоинства:
    Панель відповідає заявленим параметрам, якісна збірка.
    Недостатки:
    Не виявлені.
    • Продавец  ANDIM

• Дудяк І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ANDIM

Доповнюю попередній коментар, нарешті співпав вихідний з сонячним днем. Вийшов на балкон третього поверху і о 12:30 зробив приблизний замір "на коліні", однією рукою тримав панель приблизно витримуючи правильний кут, а іншою мультиметр, і я був приємно задоволений, ток К. З. показав 5,12-5,14А. Перевершив очикування. Можу рекомендувати.

Достоинства:
    Все супер, якість зборки, параметри відповідають заявленим, швидкість відправки.
    Недостатки:
    Не виявив.
  • Дудяк І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ANDIM

Все супер, отримав вже на другий день після замовлення, замовляв дві, прийшли цілі, гарно запаковані, не було ще гарного сонячного дня щоб розкрити весь потенціал, але перевірив все працює. Дякую за швидку відправку.

Достоинства:
    Все гуд, швидко звязались, швидко відправили, якість гарна.

Дякуємо за Ваш відгук)

• Александр

Все супер!
    Відправили у день замовлення))
    Працює) зроблено якісно)
    0,4А у похмуру погоду, а 4А у сонячну 28 грудня )))
    Все гуд

• Артем Т***

я не дуже розумію 0.4А і 4А це по якому вольтажу? бо 100 Вт/18.2В це 5А, якщо 4А по лінії 18В то непогано, шукаю засіб щоб можна було хоч якось жити зимою, хоча б павербанки заряджати, вистачить такої панелі?

• Zvonimir L***

Олександре. Підкажіть пліз, бачу що контролер у Вас К1688, оці dc розʼєми ви використовували для підключення до сонячної панелі? Чи краще затискати кабель знизу?

• Наталья
    Отзыв от покупателя. Продавец: ANDIM

Огромное спасибо, товар отправили быстро в тот же день, упаковано с пенопластом, пришло целым. Отлично работает с Bluetti EB3A.

Достоинства:
    Работает