- Ольга З***Отзыв от покупателя. Продавец: Comarket
Це моя стара тушь і видно на кісточці повно туші а ця повністю суха виходить з туби ,як можна таке продавати
- Продавец Comarket
Це був заводський брак тому ми Вам обміняємо товар прошу вибачення за незручність
- Ольга З***Отзыв от покупателя. Продавец: Comarket
Тушь пустая или висохшая ,розчарована просто жах сухая кисточка совсем
- Продавец Comarket
- Аліна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Comarket
Це найкраща туш на світі . Почала їй користуватися три роки тому у Польщі. У мене густі вії, то всі думали що то нарощені) але за моєю рекомендацією профарбовує і у тих хто вважав , що нема чого красити. Заради цієї туші роблю онлайн замовлення, бо ТРЦ повні,а саме цю Евелін знайти важко.
- Достоинства:
- Справжній ефект нарощених вій
- Віра С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Мені подобається. Вії не зліпвються, гарно розділяються щіточкою, туш не обсипається і не подразнює очі.
- Достоинства:
- Форма щіточки
- Недостатки:
- Не має
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Тушь очень сильно понравилась , глаза после ее не слизатся и не печут , как было с другими марками туши.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Хорошая тушь,люблю такую форму щёточки,легко накрасить и вытянуть реснички,качество туши хорошее
- Достоинства:
- Хорошее качество,форма щеточки
- ВіраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Дуже класна туш, витягує вії, не перетворює вії на лапки павучків. Добре розділяє і видовжує. Колір приємний.
- Достоинства:
- Форма щіточки, насиченість кольору
- ВікторіяПродавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Не купуйте, склеює вії( рідка(
- Анна А***Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Мне не подошла.Склеивает ресницы и очень жидкая.Обычно у этой марки туши получше.
- Достоинства:
- Не нашла
- Недостатки:
- Склеивает ресницы