Отзывы покупателей о Аккумулятор литий-полимерный 10000mAh для Power Bank / 3.7v / 110x60x12 mm

• Євгеній К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Замінив в старому павербанку,все працює. Товар відповідає опису.

Достоинства:
    Швидко відправили.
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  RGSM

Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!

• Іван Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Замінив в старому павербанку. Все нормально.

• Юрий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Відповідає очікуванням,поки що нарікань немає,напругу в паспортний ток тримають. Зробив блок з 4х

• Олександр Б***

Все ок

• Артем К***

Усе добре, працює.

Достоинства:
    Товар відповідає замовленню.
    • Продавец  RGSM

• Андрій

Супер! Дякую!

• Павел И***

Работает

• Александр Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Хороший, хватает два айфона зарядить, еще заряд остается

Достоинства:
    Соответствует описанию
    • Продавец  RGSM

Вітаю! Дякую за відгук!