Отзывы покупателей о Оригинальный подарок на День Рождения "Нічого" (Black)
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: FaynaGifts
Чудовий набір. Іменнику сподобалось. Дуже оригінальна ідея. Дякую за швидку і якісну доставку. Нічого не розбилося
- Достоинства:
- Оригінальний подарунок, швидко доставили і все ціле
- Недостатки:
- Не знайшла
- Анна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: FaynaGifts
Сам пакунок не бачила, він прийшов на пошту одразу імениннику. Його враження - сподобалось і йому і гостям, це вийшов прикол вечору. Особливо фраза "бо нормально треба відповідати"
А стосовно продавця, то це супер-люди, в них не було можливості прийняти гроші за оплату доставки, в мене з цим вийшла якась проблема, мені допомогли це вирішити, хоча це не входило в обовязки магазину, це чисто від душі було. Дуже поважаю таку клієнтоорієнтованість. І все було супер-швидко відправлено, протягом декількох годин- Достоинства:
- Швидка доставка, клієнтоорієнтованість
- ЛарисаОтзыв от покупателя. Продавец: FaynaGifts
Чудовий, оригінальний подарунок, гарно оформлений і запакований. До того ж, якісне і смачне наповнення, а доставка навіть швидше обіцяного. Все супер!
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FaynaGifts
Действительно оригинальный подарок мужчине . Суперский , рекомендую
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: FaynaGifts
Саме те для хлопців!
- Достоинства:
- Влучно написано
- Недостатки:
- Як на мене, то чай сюди не підходить
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: FaynaGifts
Запоковано все дуже гарно, але не можливо перевірити комплектацію, але це не знадобилося, все й так було добре Неймовірні емоції. Дуже прикольне рішення на подарунок для людини, що нічого не хоче. Чоловік, відповів, що у наступному році, точно скаже, що хоче на день народження
- Достоинства:
- Цікавий подарунок
- Недостатки:
- Поки не виявлені
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: FaynaGifts
Гарна ідея для цікавого подарунка!
Швидка доставка. Гарне пакування.
Дякую - Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: FaynaGifts
Величезна вдячність. Подарунок дуже сподобався. Все як в описі і на фото. Дякую і рекомендую
- Артем П***Отзыв от покупателя. Продавец: FaynaGifts
Все добре все красиво дарувати можна якраз для тих хто нічого не хоче
- Достоинства:
- Все добре упаковки красиві все смачно
- Недостатки:
- Але в упаковці шоколадка просто звичайна в упаковці можна наприклад відкрити її і покласти але не просто класти в упаковці в коробочку
- Олег Є***Отзыв от покупателя. Продавец: FaynaGifts
Чудово швидко оперативно . Рекомендую
- Anastasia V***Отзыв от покупателя. Продавец: FaynaGifts
Купувала, на подарунок, сестрі сподобалося, прикольний подарунок, як для тих, хто постійно нічого не хоче. Швидко відправили, нормально упаковано, все окей
- Достоинства:
- Не потрібно думати, що подарувати