Отзывы покупателей о Оригинальный подарок "Ничего" (Blue) на день Рождения парню/девушке

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: FaynaGifts

Відправка і доставка була швидкої. Продавець одразу вийшов на контакт при отриманні замовлення.

Чай урятував ситуацію.)))

Достоинства:
    Написи з гумором. Було весело в компанії відкривати коробку з "Нічого". Запаковано симпатично. З усього цього найприємнішим виявився саме чай)))
    Недостатки:
    Вміст коробки бачила, коли замовляла, але пакетики з цукерками виявились якісь зовсім малі. На фото здавалося більше об'єм. За таку ціну трохи здивувало.
    • Продавец  FaynaGifts

Дякуємо за відгук. На фото і в реальності наповнення солодощів те саме, можна навіть порахувати кількість маршмеллоу, які на фото) Арахісу в шоколаді навіть більше. Це наше стандартне фасування, тому в нас тут все прозоро. Але в любому випадку, дякуємо за вашу думку.

• Тетяна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FaynaGifts

Класна ідея, коли чуєш це НІЧОГО
    Рекомендую продавця через гарне, приємне відношення до своїх покупців Дякую

Достоинства:
    Крута ідея )))
  • Тетяна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FaynaGifts

На таку суму, вміст коробки, міг би бути цікавішим на різноманіття. Якість чашки низька. Тільки налили чай, як вона відразу луснула Відразу пішла у смітник.
    Сама ідея прикольна

Достоинства:
    Лише в ідеї.
    Недостатки:
    Якість
    • Продавец  FaynaGifts

Приносимо вибачення за таку ситуацію. Скоріш за все попався брак кераміки, таке буває дуже рідко. Ми зробимо вам заміну чашки за наш рахунок. Дякуємо за розуміння.

• Елена П***

Дякую))