Отзывы покупателей о Гигиенический наполнитель Iceberg на основе силикагеля для кошачьих туалетов без аромата, 5л

Оценка пользователей 2.8/5
  • Віталій Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 5

Якість хороша. Фракція не дрібна, що добре. Свої функції виконує добре

Достоинства:
    Вартість, якість
    Недостатки:

Віталію, дякуємо вам за відгук та довіру до нашого магазину! Раді, що Ви залишилися задоволені якістю силікагелевого наповнювача Iceberg та його ефективністю. Ваші слова надихають нас продовжувати працювати на найвищому рівні. Дякуємо, що обираєте нас!

• Дарія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 5

Скільки заплатили, то і отримали. Не тримає запах і вологу абсолютно. Краще доплатити 50-100 і взяти шось адекватніше. Не повторю покупки.

Достоинства:
    Недостатки:
    Є

Дар'є, дякуємо за відгук. Нам дуже шкода, що продукт не виправдав ваших очікувань. Ваш коментар допоможе нам покращити нашу продукцію. Ми цінуємо вашу думку і сподіваємося, що наступного разу ми зможемо вас приємно здивувати.

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 5

Наповнювач не для літа. На наступний день після заміни вже відчутний запах.

Анно, дякуємо за ваш відгук. Радимо спробувати наш наповнювач Iceberg з ароматом лаванди, який забезпечує тривалу свіжість і ефективно нейтралізує запахи. Ми прагнемо забезпечити комфорт для вас і вашого улюбленця!
      Якщо у вас виникнуть будь-які питання чи потреба в додатковій допомозі, будь ласка, звертайтеся до нас.

• Татьяна л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 5

вистачило на тиждень. запах не тримає. все чутно. не рекомендую!

Тетяно, дякуємо за Ваш відгук і що знайшли час поділитися своєю думкою. Нам шкода, що наш продукт не виправдав Ваших очікувань. Ми цінуємо кожного клієнта і прагнемо до покращення нашої продукції.
      Якщо у Вас є конкретні побажання або пропозиції щодо покращення, будемо раді їх вислухати.

• Станіслава
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 5

Гарний наповнювач, гранули не мілкі, дешевший ніж аналоги

Достоинства:
    Ціна, розмір гранул, не пилить, вбирає запах
    Недостатки:
    Не помітила

Станіславо, дякуємо вам за ваш позитивний відгук! Ваші слова є для нас важливими, тому що вони підтверджують, що ми на правильному шляху у створенні якісних і ефективних продуктів для наших клієнтів. Якщо у вас виникнуть які-небудь питання, будь ласка, не соромтеся звертатися до нас.