Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Отзывы покупателей о Средство для чистки каминов Profi Plus Суперконцентрированный брикет для очистки дымоходов (5414528004924)

Оценка пользователей 3.75/5
  • Катерина Р***

Класно заробляють, це не очисник димоходів, а звичайний паливний брикет RUF, якими давно отоплюю будинок.
    Різниця в ціні 12 шт (10 кг) в плівці коштує 200 грн., а цей один брикет в коробці з картону також 200 грн

Достоинства:
    Недостатки:
    Ціна, вигідніше купити 12 шт за ті ж гроші

Катерино, дякуємо за ваш відгук. Це справді очисник димоходів: спресована деревна тирса із сумішшю хімічних реагентів у формі брикета зразка RUF.
      Якщо у вас виникнуть додаткові питання, зверніться будь ласка на нашу пошту для консультації: [email protected]

• Олександр П***

вообще не работает..
    обычный деревянный брикет, наверное..

• Ірина

Не вперше купую цей засіб . І хочу зазначити ,що він працює при чітких правилах.Потрібно, щоб були вугілля і побільше )
    Не раз було таке ,що не спрацьовує але коли дотримуватися чіткої інструкції то результат є.

Ірино, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!

• Віктор К***

Засіб допоміг.

Вікторе, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!

• Артем В***

Панове, ви спочатку мені пропонуєте цей товар через "Персональні пропозиції", а потім його відміняєте самовільно, бо його немає. Ви при своєму розумі?

Достоинства:
    Не знаю
    Недостатки:
    Не знаю

• Вячеслав П***

Поки результату не виявив, але горить добре!
    Підскажіть: один я, не зрозумів, навіщо виймати брикет з картону, і палити це щоб на пам’ять обкладинка з картону для реклами

Достоинства:
    Поки не виявив
    Недостатки:
    Немає поки

В'ячеславе, дякуємо за високу оцінку нашої продукції! З приводу упаковки, ви також можете її спалити.

В'ячеславе, додамо до попередньої відповіді пояснення, чому рекомендується витягнути брикет з коробки перед спалюванням. На це є 2 причини:
      1. Поліграфія (коробка з друком) містить фарби, клей та інші складники, і коли такі паперові вироби регулярно спалювати в опалювальному пристрої, то з часом це може суттєво забруднити систему.
      2. Здача паперу на переробку є більш раціональним методом утилізації, ніж спалювання, тому в інструкції ми вказуємо, що спалювати потрібно лише брикет у тонкій паперовій обгортці.

• Олександр П***

Якось не зрозуміло... брикет згорів... візуально в каміні та трубі без змін ))

Достоинства:
    Зручний формат
    Недостатки:
    Незрозумілий результат

Олександре, дякуємо за відгук. Можливо у вас не було важкого забруднення димоходу?

• Інна В***

Мінімум сажі.

Достоинства:
    Зразу з'являється добра тяга.
    Недостатки:
    Відсутні

Інно, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку нашої продукції!

• Ігор в***

Хороша річ

Достоинства:
    Не треба пачкатись
    Недостатки:
    Не виявив

Ігоре, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку нашої продукції!

• Евгений Б***

Видимо-ощутимого эффекта нет, удобный формат и формфактор. Использую для профилактики и страховки

Достоинства:
    Удобный формфактор
    Недостатки:
    Нет видимых результатов

Євгеній, дякуємо за ваш відгук. Якщо ви профілактично застосовуєте препарат, і налипань сажі чи інтенсивного забруднення не спостерігається, то це є ознакою того, що препарат працює як слід.

• Игорь Т***

Твердополивный котел большой, два раза подряд топил и кидал по брикету.
    Сказать что б сильный эффект какой то был - не скажу. Нагар в топке окрашивается в белесый цвет, но что б он прям отпадал сам или сильно легче счищался - не скажу.
    Все делал по инструкции.
    В общем и целом - какой то эффект есть, но скорее просто визуальный.

Ігоре, дякуємо за ваш відгук. Якщо ви бачите білий наліт, то це вже означає, що ефект від препарату не є лише візуальним. Таким чином нашарування сажі стають крихкими і їх значно легше усунути механічно, ніж у порівнянні з ситуацією, коли хімічні очисники не використовуються. Залежно від стану забруднення опалювальної системи, відпадання більших часточок можуть спостерігатись, або цього може і не бути, якщо нашарування не є суттєвими. При постійному використанні хімічних очисників нашарування сажі не будуть формуватись.

• Максим Х***

Швидко прийшло. В той же день викоритсав. Смерділо трохи сіркою, але на наступний день покращилася тяга і дим не валив з каміну, все йшло в димохід. Хороша профілактична річ для димоходів

Достоинства:
    Виконує свою функцію
  • Василь Н***

Використовував лише раз для грубки. Видимого ефекту не помітив. Простий у використанні.

Представитель поставщика

Василь, дякуємо за ваш відгук. Якщо технологія застосування була дотримана, то хоча б мінімальний ефект ви точно мали б спостерігати. Перед застосуванням потрібно як слід прогріти грубку, і на догоряючі дрова покласти брикет.

• Вячеслав Б***
    Продавец: Rozetka

Очень плохая продукция.Не рекомендую.

Достоинства:
    Ноль
    Недостатки:
    Не помогает,нагар как был,так и остался.

В'ячеславе, дякуємо за ваш відгук. На жаль, не можемо вас ідентифікувати як покупця. Чи можете більш детальніше розповісти, що саме вам не сподобалося, як застосовували засіб та де придбали? Для більш детальнішої консультації зверніться будь ласка на нашу пошту [email protected]