- Василь Л***Отзыв от покупателя. Продавец: watchman. Размер корпуса: 54. Цвет корпуса: Black-Orange. Цвет ремешка: Black
Користуюсь годинником декілька днів. Приємно здивований функціоналом, до того ж можна здійснювати дзвінки (все працює!) мікрофон та динамік справляються майже всюди, крім шумних умов вулиці))
Годинник добре зібраний, екран адекватно реагує на дотик, багато датчиків для "оцінки" здоров'я))
Поки не розібрався, яким чином використати 4 Gb заявленої в характеристиках пам'яті, а також рідний додаток Da Fit не підтримує сповіщення з Viber та Telegram (серед підтримуваних ці месенджери відсутні), можливо проблема тимчасова або ж інший додаток потрібен.
Щодо продавця: задоволений швидкістю роботи, в коробці додали гарантійний талон, відправили практично одразу після замовлення.
Рекомендую і годинник і продавця.- Продавец watchman
Дякуємо за такий розгорнутий відгук
Щодо оповіщень Viber/Telegram: спробуйте в налаштуваннях активувати «Інші» - тоді мають підтримуватись оповіщення всіх інших програм/месенджерів, які відсутні в переліку)
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: watchman. Размер корпуса: 54. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Товар якісний. Обслуговування на рівні
- Достоинства:
- Батарея
- Недостатки:
- Поки що не знайшов
- Продавец watchman
Дякуємо за Ваш відгук
- Елена И***Отзыв от покупателя. Продавец: watchman. Размер корпуса: 54. Цвет корпуса: Black-Orange. Цвет ремешка: Black
Якісний товар, ввічливий продавець, одразу зв'язатися та надіслали товар. Купувала чоловікові на подарунок, йому сподобалося, на руці сидить гарно, зручний, швидко підключилися без проблем. Рекомендую.
- Достоинства:
- Зовнішній вигляд, функціонал відповідає заявленому на сайті.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Продавец watchman
Дякуємо за такий розгорнутий відгук
- Кирченко А***Продавец: watchman. Размер корпуса: 54. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
замовляла для чоловіка ,годинник дуже гарний, недоліків нема .сервіс дуже чудовий якість на висоті.дякую
- Продавец watchman
Дякую за оцінку нашої роботи