Отзывы покупателей о Стол журнальный трансформер Куб Комбо Ferrum-decor 540x532x500 Черный металл ДСП Дуб Сан-Марино 16 мм (KUB002)

Код:  374551983
Оценка пользователей 4.87/5
  • Молчановська О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет столешницы: Дуб Сонома трюфель. Ширина: 150. Глубина: 50

Чудовий столик. Компактний, легко збирається. Швидко перетелефонували і відправили. Дуже задоволена.

Достоинства:
    Розкладний

• Левчук А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет столешницы: Венге Магия. Ширина: 150. Глубина: 50

Рекомендую продавця та товар!
    Все просто на вищому рівні!
    Дякую!)

• Продавец  Майк

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою)) Користуйтеся із задоволенням!)

• Олена С***

Дякую.Столик дуже гарний.Легка збірка.Прийшов вчасно,укомплектований.....Я задоволена і всім рекомендую....

Достоинства:
    Малогабаритний...
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  Майк

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою).
      Користуйтеся із задоволенням!)

• Екатерина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет столешницы: Дуб Сан-Марино. Ширина: 150. Глубина: 50

Шикарний стіл. Швидко прийшов. Легка зборка, все зрозуміло. Лише останній крок пропустила, а все решта добре. Я дуже задоволена. І колір саме той, що мені було потрібно. Дякую.

Достоинства:
    Компактний. Легка зборка. Зручно складається, така собі приємна висота столика.
    Недостатки:
    Поки що не побачила.
    • Продавец  Майк

Дуже дякуємо за позитивний відгук. Користуйтесь із задоволенням!)))

• Інна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет столешницы: Бетон. Ширина: 150. Глубина: 50

Дякую велике за столик! Мега задоволена! Якість супер! Рекомендую 100%

• Продавец  Майк

Дякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволенням.

• Олександра Ч***

Компактний, гарний столик

• Лілія

Хороший столик, понравился. сборка сложновата, требует усилий. Такая себе современная стол-книжка. Компактно для интерьера. Достаточно стильно. Материалы прочные, стоит уверенно. По этому поводу понравился. Но на одной ножке краска повздувалась и полопалась, или потеки, как раз на видном месте. Из минусов - пришлось заменить саморезы на черные (к черным ножкам) и без шляпок. Те что в комплекте - белые и выпирают, что не дает конструкции нормально закрываться вплотную. Также по желанию приклеили фетровые наклейки для мебели, что бы не торохтел при передвижении. Не очень понравился сам рисунок дсп - как будто тупым лобзиком пилили ( это уже на личный вкус)

Достоинства:
    Удобно, компактно, функционально
    Недостатки:
    Сколотая краска на металлических ножках, саморезы со шляпками
    • Продавец  Майк

Доброго дня! Дякуємо Вам за відгук! Для вирішення питання з Вами зв'яжеться менеджер.

• Галинка Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет столешницы: Белый. Ширина: 150. Глубина: 50

Хороша якість
    Швидка доставка

Достоинства:
    Столик дуже хороший місткий і зручний хорошої якості
    • Продавец  Майк

• Ігнатенко Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет столешницы: Дуб сонома + Черный. Ширина: 150. Глубина: 50

Столик непоганий. Сподобалось те, що ніжки металеві, приємна текстура.

Достоинства:
    Металеві ніжки, в складеному вигляді компактний.
    Недостатки:
    Проект що не побачили.
    • Продавец  Майк

• Олег М***

Супер . В любое время можно разложить . А так , как тумбочка .

Достоинства:
    Отличный столик . Рекомендую .
    Недостатки:
    Немного габаритнее чем думал .
    • Продавец  Майк

• Денис Ч***

Ніжка виявилась не рівною, із-за цього було не щільне прилягання з поверхнею, і стіл стояв криво, довелось вигадувати і підкладати на ту сторону де кут зрізу менший.
    А в загальному

Достоинства:
    Практичність в застосуванні.
    Недостатки:
    Дефект металичної конструкції.
  • Ксюшка Ч***

Дуже гарний. Те що потрібно. Зібрали швидко по інструкції.

Достоинства:
    Компактний і універсальний.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  Майк

• Сергій Л***

Зручний варіант для обмеженого простору
    Під прихід друзів на чай чи футбол подивитись
    Легко збирається
    Дуже дякую!!!

Достоинства:
    Займає мінімум місця в складеному вигляді
    • Продавец  Майк

Дякуємо Вам за позитивний відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Анастасия Г***

Ідеальний розмір та конструкція для невеликих квартир.

Достоинства:
    Дуже зручний
    Недостатки:
    не виявила
    • Продавец  Майк

Дякуємо Вам за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Nataliia

Якісно зроблений, зібрався легко, але довго розбиратись)

Достоинства:
    Компактний, зроблений якісно.