Отзывы покупателей о Гель для мытья посуды Эко Green Home n0%, с горчицей 500 мл
- Плітка В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
У мене дуже чутлива шкіра рук щодо наявності хімічних компонентів у миючих засобах. Цим можна користуватися без гумових рукавичок!
- Достоинства:
- Якісний, недорогий, УКРАЇНСЬКИЙ!
- Недостатки:
- Любов Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
Дуже гарний.
- Достоинства:
- Економно.
- Недостатки:
- Немає.
- вера К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
Отличное соедств
- Достоинства:
- Экономное и кода рук не страдают.
- Недостатки:
Представник постачальникаВІро, дякуємо за довіру. Користуйтеся із задоволенням
- А Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
Миє гарно.
Натуральне.
Бо я мию посуд - розбавляю водою і наливаю в прискалку - так розбавлений через тиждень портиться. Це каже про те, що екологічно чисте.- Достоинства:
- Натуральне.
Миє гарно. - Недостатки:
- Немає. Але феррі подобається більше.
Представник постачальникаА Б, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку.
- Ольга Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
Обычное дешевое средство. Деньги на ветер..
- Достоинства:
- Промонабор.
- Недостатки:
- Не пенится, редкое.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Нам прикро, що Ваш досвід з нашим продуктом не не виправдав Ваші очікування.
Ми цінуємо кожного нашого споживача та постійно удосконалюємо нашу продукцію задля якості та надання найкращого результату.
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
не сподобався, запах не приємний і якість вже інша.
- Недостатки:
- запах не приємний
- Наталия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
Супер засіб, враховуючи органічну основу
- Достоинства:
- Еко, якість, ціна
- Недостатки:
Представник постачальникаНаталіє, дякуємо, що високо оцінили переваги нашого продукту. Користуйтеся із задоволенням
- Инна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
- Достоинства:
- Запах норм
- Недостатки:
Представник постачальникаІнно, дякуємо, що високо оцінили переваги нашого продукту. Користуйтеся із задоволенням
- Валентина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
Заказываю второй раз. Рекомендую.
- Достоинства:
- Хорошо пенится.Можно мыть посуду в холодной воде. Рекомендую.
- Недостатки:
Представник постачальникаВалентино, дякуємо за довіру. Користуйтеся із задоволенням
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
Я би порівняла з фейрі! Тобто, так само піниться і економічний расход. Капнула на губку і можеш перемити багато посуду. У мене з однієї краплі вистачає помити 3 тарілці з чашкою. Так, великий жирний плюс за натуральність. Таких засобів дуже мало, нажаль. Вимиває до скрипу з першого разу. Жиру не залишається сліду на посуду! Без запаху ( це для мене важливо)! Я з фейрі перейшла на екогель. Тепер в продажу з'явилась на 5 літрів, але з соди та з уксусом. Виходить дешевше.
- Достоинства:
- Натуральність. Вимиває бездоганно жир. Посуд блищить. На дні каструлі важко відмить,трошки додаю порошок гірчиці із гелем - маємо як новеньку.Хозяйкам на замітку. Користуюсь екогелем рік. Без запаху.
- Недостатки:
- За весь користування не знайшла. Він ідеальний!
Представник постачальникаНаталіє, дякуємо за довіру. Користуйтеся із задоволенням
- Кисельова В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
Класно миють ці засоби! Купили вперше на розетці, після цього завжди користуємось ним
Представник постачальникаВікторіє,дякуємо, що високо оцінили переваги нашого продукту. Користуйтеся із задоволенням
- Андрей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
Реально классный гель для мытья посуды. После Фейри и разных очень чувствуется. Хватает на долго и посуда чистая ))
- Достоинства:
- Качественный продукт
- Недостатки:
Представник постачальникаАндрію, дякуємо, що високо оцінили переваги нашого продукту! Користуйтеся із задоволенням!