Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Гель для мытья посуды Эко Green Home n0%, с горчицей 500 мл

Оценка пользователей 4.5/5
  • Плітка В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2

У мене дуже чутлива шкіра рук щодо наявності хімічних компонентів у миючих засобах. Цим можна користуватися без гумових рукавичок!

Достоинства:
    Якісний, недорогий, УКРАЇНСЬКИЙ!
  • Любов Є***

Дуже гарний.

Достоинства:
    Економно.
    Недостатки:
    Немає.
  • вера К***

Отличное соедств

Достоинства:
    Экономное и кода рук не страдают.
    Недостатки:

ВІро, дякуємо за довіру. Користуйтеся із задоволенням

• А Б***

Миє гарно.
    Натуральне.
    Бо я мию посуд - розбавляю водою і наливаю в прискалку - так розбавлений через тиждень портиться. Це каже про те, що екологічно чисте.

Достоинства:
    Натуральне.
    Миє гарно.
    Недостатки:
    Немає. Але феррі подобається більше.

А Б, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку.

• Ольга Ш***

Обычное дешевое средство. Деньги на ветер..

Достоинства:
    Промонабор.
    Недостатки:
    Не пенится, редкое.

Дякуємо за Ваш відгук! Нам прикро, що Ваш досвід з нашим продуктом не не виправдав Ваші очікування.
      Ми цінуємо кожного нашого споживача та постійно удосконалюємо нашу продукцію задля якості та надання найкращого результату.

• Людмила К***

не сподобався, запах не приємний і якість вже інша.

Недостатки:
    запах не приємний

• Наталия П***

Супер засіб, враховуючи органічну основу

Достоинства:
    Еко, якість, ціна
    Недостатки:

Наталіє, дякуємо, що високо оцінили переваги нашого продукту. Користуйтеся із задоволенням

• Инна Н***

Достоинства:
    Запах норм
    Недостатки:

Інно, дякуємо, що високо оцінили переваги нашого продукту. Користуйтеся із задоволенням

• Валентина Т***

Заказываю второй раз. Рекомендую.

Достоинства:
    Хорошо пенится.Можно мыть посуду в холодной воде. Рекомендую.
    Недостатки:

Валентино, дякуємо за довіру. Користуйтеся із задоволенням

• Наталія К***

Я би порівняла з фейрі! Тобто, так само піниться і економічний расход. Капнула на губку і можеш перемити багато посуду. У мене з однієї краплі вистачає помити 3 тарілці з чашкою. Так, великий жирний плюс за натуральність. Таких засобів дуже мало, нажаль. Вимиває до скрипу з першого разу. Жиру не залишається сліду на посуду! Без запаху ( це для мене важливо)! Я з фейрі перейшла на екогель. Тепер в продажу з'явилась на 5 літрів, але з соди та з уксусом. Виходить дешевше.

Достоинства:
    Натуральність. Вимиває бездоганно жир. Посуд блищить. На дні каструлі важко відмить,трошки додаю порошок гірчиці із гелем - маємо як новеньку.Хозяйкам на замітку. Користуюсь екогелем рік. Без запаху.
    Недостатки:
    За весь користування не знайшла. Він ідеальний!

Наталіє, дякуємо за довіру. Користуйтеся із задоволенням

• Кисельова В***

Класно миють ці засоби! Купили вперше на розетці, після цього завжди користуємось ним

Вікторіє,дякуємо, що високо оцінили переваги нашого продукту. Користуйтеся із задоволенням

• Андрей Д***

Реально классный гель для мытья посуды. После Фейри и разных очень чувствуется. Хватает на долго и посуда чистая ))

Достоинства:
    Качественный продукт
    Недостатки:

Андрію, дякуємо, що високо оцінили переваги нашого продукту! Користуйтеся із задоволенням!