Отзывы покупателей о Высокая компактная когтеточка с двумя домиками большая лежанка для котов, кошек, питомников 200х65х50см
Есть в наличии
- перееденко т***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Дряпка чудова! Коти в захваті ще під час розпаковки) . Виготовлення та відправка швидкі, замовляла доставку НП, оскільки почитала у відгуках, що дряпка важка. Прийшло два пакунки, деталі підписані, зібрали швидко, думаю, що навіть жінка справилась би. Колір змінили за моїм побажанням, а також додали обмотку на всі стовпчики. Підсумовуючи - позитивно все, а особливо те, що коти зайняті)
- Достоинства:
- стійка, міцна, компактна
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Дуже класний комплекс, зробили в тих кольорах яких хотіла і враховуючи усі побажання. Стійкий, надійний, красивий і головне котам подобається після покупки перестали чіпати меблі і стіни(до того навіть з наявністю кігтеточки була така проблема), всім вистачає місця, є де поспати і пострибати.
Якщо комусь важливо то перші кілька днів є запах, я винесла у нежилу кімнату так як мені було відчутно, кицям то взагалі не заважало і вони не злазили з нього- Недостатки:
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і докладний відгук. Нам дуже приємно, що ви і котики задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Дуже приємно здивована. Комлпекс зроблений із якісних, приємних на дотик матеріалів. Киця одразу облюбувала лежанки ще до того, як ми його зібрали. Почала вилизувати матеріал, яким покриті елементи - що має свідчити про високу якість матеріалів. Запах - приємний - як у нових якісних меблів. Продавець дуже ввічливий - підготовка і поставка комплексу була здійнена у короткі строки, монтаж комлпксу доступний для жінки - зібрала сама без проблем. Поставка - у двох пакунках, елементи комлексу + болти - пакунки підйомні для жінки, але треба везти або у власному автом або замовляти доставку, що нами і було зроблено. Дуже рекомендую усім цей товар - не пожалкуєте! І ваша киця буде задоволена
- Достоинства:
- Міцний, якісний
- Недостатки:
- Немає недоліків
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і докладний відгук. Ми раді, що ви і котик задоволені. Гарного вечора.
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Классный мощный комплекс! Один минус нереально тяжёлый, но это только заноса касается, к самому комплексу это только плюс(коты не смогут перекинуть. Комплетующие, вставки из дерева!! В предыдущих у нас были пластиковые и вылетали. Посмотрим как дерево теперь, думаем проблем не будет.
Ещё комфортное общение с продавцом, все объясняет без проблем, спасибо Инна!)
ПС если мужской силы на занос нет,берите доставку с заносом!!! Лучше чуть чуть доплатить. Спина дороже))))- Достоинства:
- Мощный, цена-качество
- Недостатки:
- Тяжёлый
- Продавец Your Comfort
Спасибо за доверие к нам и детальный отзыв. Очень приятно, что Вы и хвостик остались довольны. Будем рады видеть вас снова в нашем магазине.
Желаем хорошего дня!
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Довго шукали дряпку яка буде якісною і за розміром підходити для обидвох наших котів. Вибір впав саме на цю і не прогадали. Коти в захваті, перші два дні навіть спускатися з неї не хотіли.
Продавець відповідає швидко, змінили кольори відповідно до нашого побажання. Відправили теж дуже оперативно і з детальною інструкцією як збирати. Проблем зі збором не виникло, коти допомагали як могли :)
Єдиний мінус це сама доставка він Нової Пошти, на жаль, не переглянули посилку при отриманні, а вже коли взялись збирати побачили що палетка та тканина в одному місці порвались. Але це вже претензії виключно до НП, тому переглядайте свої посилочки.- Достоинства:
- Легко збирається, достатньо місця навіть для великого кота
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Класний будиночок, котикам подобається
Індивідуальний підхід (поміняли колір основи за проханням), тобто не обовязково щоб було у тих ж кольорах що на малюнку- Достоинства:
- якісний, міцний та стійкий товар
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і довіру до нас. Ми раді, що ви і котик задоволені.