- Юлія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group
Лампа воняє (вонюча пластмаса) світить дуже тускло. Гроші викинуті на вітер.
- Продавец Mast Ukraine
Нам дуже шкода що Вам не сподобалась лампа, так, дійсно буває що товари недорогої цінової категорії іноді не виправдовують очикувань. Раніше не було нарікань на цю лампу, а товари які отримують багато негативних відгуків ми знімаємо з продажу.
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: UA National Group
Лампа дуже гарна, світить яскраво, має три відтінки кольору. Швидка доставка, є пульт керування, дуже зручно. Дякую
- Продавец Mast Ukraine
Дякуємо за ваш відгук - для нас важлива думка кожного клієнта!
- Богдан В***Продавец: UA National Group
Вітаю. Прийшло повідомлення, що товар у пункті видачі. Прийшов отримати, а мені замість двох одиниць видають одну, да й вона-лампа кільцева у недуже кондиційному вигляді. Упаковка вся зім'ята, з неї щось випадає, лампа брудна і таке враження що б.у. Довелось відмовиться від замовлення. Зі мною ніхто не зв'язувався.Дякую за "гарне" обслуговування.
- Достоинства:
- не виявив
- Недостатки:
- Упаковка вся зім'ята, з неї щось випадає, лампа брудна і таке враження що б.у.
- Продавец Mast Ukraine
Вітаю, дуже перепрошуємо за ситуацію, зв'язались з Вами!
- Оксана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: BigSmile
Мало того что цена в два раза дороже от конкурентов! Так ещё прислали фиг занет что, заказывала лед лампу, прислали в коробочке, лампа без кулёчка, кулёчек отдельно просто скомкан. Лампа с юсб входом, прямо у входа переломлен кабель! Лампа мигает из-за этого. Ещё лампа работает ТОЛЬКО на максимум, регулируешгь яркость ниже и она начинает писчать, так громко пищит на мозг давит как будто чтото в голове звенит( Очень недовольна. НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!
- Достоинства:
- Никаких
- Недостатки:
- Множестово!
- Богдан В***Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA
Товар відповідає опису, доставка швидка. Все добре. Дякую.
- Достоинства:
- Все працює. Доставка швидка.
- Продавец ShemUA
Дякуємо та раді, що Вам все сподобалося!
- Павел В***Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA
На фото данной лампы - есть подножка/тренога.
По факту лампа пришла без треноги.
Продавец ответил, в описании указано - что лампа идет без подставки/треноги .
Предложили дополнительно купить за 200 грн
Зачет тогда вводить в заблуждение данной фото о комплектации товара ?- Недостатки:
- Нет треноги в комплекте
- Продавец ShemUA
Вітаю!В описі дійсно вказана, яка іде комплектація!На фото забражено,як можно використовувати цю лампу. Протягом 14 днів, в Вас є змога повернути нам товар!