- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartPLT
Все супер
- Продавец SmartPLT
Дякуємо Володимире за оцінку та купівлю , приємного та вдалого користування
- Игорь к***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartPLT
нет комментария, почему это поле обязательно для заполнения, что за глупость персонала Розетки?
- Достоинства:
- Третий пульт для того же телевизора и, похоже, удачный. Прежде чем купить побеседовал с продавцом и был приятно впечатлён его компетентностью.
- Недостатки:
- Пока нет
- Продавец SmartPLT
Дякуємо Ігоре за залишений відгук та оцінку . Приємного та вдалого користування
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: SmartPLT
Відправили в день замовлення. Все підключилось з першої спроби. Пульт набагато зручніший за той що був в комплекті.
- Продавец SmartPLT
Дякуємо за залишений відгук . Раді що все сподобалось , користуйтесь із задоволенням
- Пісачук В***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartPLT
Ніколи не думав що буде така різниця в використанні звичайного пульта і меджіка. Пульт супер, сервіс супер.
- Достоинства:
- Дизайн, зручність.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Продавец SmartPLT
Дякуємо Володимире за зворотній зв'язок . Раді що все сподобалось , приємного та вдалого користування
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: SmartPLT
Прекрасный пульт! Были небольшие сомнения в оригинальности, в работе. В целом превзашёл все мои ожидания. Синхронизировался с моим ТВ за секунды. Телевизор LG 32LQ63006. Совместимость полная. Перед отправкой позвонил менеджер, уточнил модель ТВ. Заверил что покупка не разочарует.
- Достоинства:
- Получил что хотел.
- Недостатки:
- По работе нет. Всё же дороговат.
- Продавец SmartPLT
Дякуємо Олександре за залишений відгук . Приємного та вдалого користування
- В'ячеслав К***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartPLT
Замовив, в той же день передзвонив менеджер, уточнив модель мого ТВ
і оскільки я замовляв пульт AN-MR19BA він порадив вибрати цю модель - новішу і дешевшу на 100 грн.
Другого дня товар прийшов, вставив батарейки, увімкнув ТВ, натис на пульті кнопку ОК і пульт зареєструвався. Дуже зручно ним користуватись. Продавцю респект!- Достоинства:
- пульт чудовий, в порівнянні із стандартним - небо і земля! Гіроскоп, голосовий пошук, немає непотрібних кнопок як на стандартному пульті
- Недостатки:
- зворотня поверхня гладенька і блискуча - можливо для когось це буде мінусом - видно сліди
- Продавец SmartPLT
Дякуємо В'ячеславе за зворотній зв'язок та оцінку . Раді що все сподобалось , приємного та вдалого користування .
- леся ш***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartPLT
Рекомендую товар і продавця))
- Достоинства:
- Доставка супер швидка, пульт запакований надійно, працює прекрасно, дякую продавцеві))
- Продавец SmartPLT
Дякуємо і вам Леся за купівлю та залишений відгук . Приємного та вдалого користування
- Галина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartPLT
все супер, швидко доставили, все працює
Дякуємо за відгук . Приємного користування
- Александр Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartPLT
Всем доволен, все работает, продавец предложил еще чехлы на пульт, советую всем
- Достоинства:
- Работает
- Недостатки:
- Пока не выявил
- Продавец SmartPLT
Дякуємо за відгук та рекомендації . Приємного та вдалого користування
- юрій і***
Доброго дня
А підкажіть що за чохли ?
- КостянтинОтзыв от покупателя. Продавец: SmartPLT
Все чудово - сервіс, поради, швидка доставка. Пульт брали на заміну старому (вилетіло колесо)
- Продавец SmartPLT
Дякуємо за відгук та купівлю .Раді що вам все сподобалося . Приємного та вдалого користування
- Наталя К***Продавец: SmartPLT
Приємно здивована сервісом. Менеджер зв'язався зразу після оформлення покупки(для уточнення покупки) все розповів, порадив. Це не перша моя покупка на розетці, але відношення таке вперше. Після обіду я оплатила замовлення, а зранку пульт вже був на відділенні НП.
- Достоинства:
- Пульт класний, все працює, підключили без проблем.
- Продавец SmartPLT
Дякуємо Наталя за залишений відгук , та оцінку нашого сервіса . Раді що вам все сподобалося , приємного та вдалого користування