Отзывы покупателей о Дитяче крісло Evo-kids Mio Air Pink (Y-307 KP)
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Якісне крісло,гарне на вигляд,зручне .Все згідно опису. Дитина сидить рівненько,завдяки можливостям регулювати спинку.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Нажаль іде в комплекті лише один чохол для сидіння, хотілось би і для спинки також,щоб був. Або можливість придбати окремо їх
Вітаємо, Олена. Дякуємо за відгук, користуйтеся кріслом із задоволенням!
- Святослав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Щойно зібрав.
Візуально і по якості - дуже класне крісло.
Побачимо як служитиме, але є відчуття, що також все буде добре.
Можливість регулювати все підряд - це клас. І відтінок рожевого приємний.- Достоинства:
- Якість, стиль, колір, простота збірки
- Недостатки:
- Не виявлені
Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалось крісло як візуально, так і по якості. Приємно чути, що регулювання та відтінок кольору виправдали очікування. Бажаємо, щоб крісло служило довго і комфортно радувало кожен день.
- Ольга Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Хороший стул, ребенок сидит ровно, минус только что чехол нужно покупать отдельно
Добрий день, Ольга! Дякуємо за відгук! У подарунок йде лише один чохол, який можна одягати на сидіння. Бажаємо дитині тривалого користування!
- Юлия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Дуже гарне та зручне. Швидко збирається, виглядає якісно. Колір то окрема любов) донечка дуже задоволена
Добрий день, Юлія! Дякуємо Вам за відгук, нехай дитина користується ним із задоволенням.
- МарияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Гарний стілець. Дитині зручно. Сидить за звичайним "дорослим" столом.
- Достоинства:
- Налаштовується під дитину, ергономічна спинка. Роліки не їдуть, якщо дитина на стільці сидить.
Естетичний.
Легко збирається за інструкцією. - Недостатки:
- Світлий. Але є змінний чохол для сидіння.
Добрий день, Марія. Дякуємо за фото та відгук. Користуйтеся кріслом із задоволенням!
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Стільчик замовляла для доньки, він їй дуже сподобався, бо насправді дуже ніжно виглядає. Міцний, склався досить легко.
Звертаю відразу увагу, що колір спинки на тон темніший, але чохол до нього такого ж кольору, як і сидіння. Так задумано.
У нас виникло питання щодо заміни спинки, оскільки був якийсь брак на сітці. Продавець відразу сам зв'язався, все владнав і стільчик оперативно замінили. Тому рекомендую продавця однозначно!- Достоинства:
- Дуже гарний стільчик, швидко доставили, зв'язок з клієнтом
- Недостатки:
Добрий день Наталія! Дякуємо за Ваш відгук! Користуйтеся кріслом із задоволенням!
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Якісні деталі, легко складається
Добрий день, Ольго! Дякуємо за відгук! Бажаємо тривалого користування!
- Павло М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Стул просто супер, крепкий, надежный. Купили так как новая парта для ребенка высока, а на этом стуле есть подножка и регулируемая спинка, что отлично настраивается под ребенка.
- Достоинства:
- Полностью оправдал все ожидания
- Недостатки:
- Не выявили
Добрий день, Павло! Дякуємо за відгук! Бажаємо тривалого користування!
- Максим З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
- Віталій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Непогане крісло, дитині зручно.
- Достоинства:
- Ролики силіконові
Доброго дня, Віталій. Дякуємо Вам за відгук, користуйтеся кріслом із задоволенням!
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Крісло шикарне, якість чудова, колір такий ніжний. Бистра доставка і легка зборка. Дякую за якісний товар
- Достоинства:
- Дуже задоволені кріслом
Доброго дня, Ірина! Дякуємо Вам за відгук, користуйтеся кріслом із задоволенням!
- Ольга Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Все легко собрали, проблем с заказом не было
Доброго дня, Ольга! Дякуємо Вам за відгук, користуйтеся кріслом із задоволенням!
- София С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Кресло замечательное, собирается действительно очень легко, я по видео инструкции собрала за 7 минут.
- Достоинства:
- Лёгкая сборка, внешний вид, подлокотники, спинка, подставка для ног регулируются
- Недостатки:
Добрий день, Софія! Дуже приємно отримати від Вас такий відгук, дякуємо. Користуйтеся кріслом із задоволенням.
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Дякую розетці, ціна хороша, якість супер, швидка доставка
- Достоинства:
- Дуже легко в збиранні
- Недостатки:
Доброго дня Катерина! Дякуємо Вам за відгук, ми дуже раді, що Вам сподобалося наше крісло!
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Супер зручне крісло, підставка додає зручності. Якість - топ, зібрав сам за 15 хвилин
- Достоинства:
- Зручність для дитини, якість
- Недостатки:
- Колір трохи за світлий, але іншого не було по наявності
Доброго дня Юрій! Дякуємо за Ваш відгук, користуйтеся кріслом із задоволенням! Знімний чохол для сидіння, що йде в комплекті, допоможе вберегти крісло від забруднень.
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Хороше і якісне крісло
Добрий день Віктор! Дякуємо Вам за відгук! Користуйтеся кріслом із задоволенням.
- Надежда Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Хороше крісло, зручне
Все регулюється під дитину- Представник постачальника
Добрий день Надія! Дуже раді, що Вам сподобалося наше крісло і Ви залишили на сайті Розетки своє позитивне враження.
- Анатолий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Крісло чудової якості і зручне для дитини:)
Добрий день Анатолій! Дякуємо Вам за відгук. Користуйтеся кріслом із задоволенням!
- Сергей Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Выглядит качественно, все работает, все нравится.
Доброго дня Сергій. Дякуємо за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Наталия И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Якість стільця дуже хороша, пластик міцний ,стілець комфортний, дитині сподобався, прийшов швидко
- Достоинства:
- Ортопедичний
- Недостатки:
- Не виявили
Доброго дня Наталія! Дякуємо Вам за відгук. Нехай дитина користується із задоволенням!
- Олена О***
скажіть будь ласка де ви замовляли стіл?
- НаталяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Крісло комфортне, гарно виглядає. Великим плюсом є підставка для ніг, яка регулюється по висоті. Також регулюється глибина сидіння та висота спинки. Легко збирається.
- Достоинства:
- Регулюється по висоті, наявність підставки для ніг, підлокітники.
- Недостатки:
- Поки не знайшли
Добрий день Наталя! Вдячні Вам за відгук і прекрасні фото в інтер'єрі!
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Крісло на вигляд і по відчуттям якісне , гарно зроблене . Великий плюс що є підлокітники і підставка для ніг . Легке у збиранні . Все прийшло гарно упаковане.
Окрема подяка за безкоштовну доставку від Розетка :)- Представник постачальника
Вітаємо, Оксана. Раді, що Вам сподобалося крісло! Дякуємо за відгук!
- Аліна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Очень красивое и удобное кресло. Лёгкое в сборке, есть чехол на сидушку .
Добрий день, Аліна. Дякуємо за відгук! Раді, що Вам сподобалося крісло - користуйтеся із задоволенням!
- Анастасия Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Стільчик незвичайний, якість-ідеальна!!!
Вітаємо, Анастасія. Дякуємо за відгук!!
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Давно шукали крісло для доньки передивились багато моделей офлайн в різних магазинах і можу сказати з впевненістю, що це крісло на свою ціну дуже якісне, гарне і зручне. Є пару мінусів, хоча ні це не мінуси, а пара нюансів на які треба звернути увагу і якщо вони для вас не суттєві то не вагаючись можна брати це крісло.
- Достоинства:
- Міцний пластик, гарне, зручне, легко збирається.
- Недостатки:
- Не крутиться, лише на колесах можна повертатися, або ми ще не зрозуміли як це робити, спинка регулюється зовсім трішки, якщо відштовхувався від цього то на наш погляд підійде до років 12 максимум.
Добрий день, Юлія. Дякуємо за відгук! Дійсно, газліфт не має функції обертання, про що є згадка в описі. Більшість дитячих крісел не обертається навколо своєї осі - це сприяє більшій посидючості дитини за столом та формуванню рівної постави. Раді, що Вам сподобалося крісло - користуйтеся із задоволенням!
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Доволі якісне крісло, виглядає добротно. Купував дівчинці 6,5 років, залишилася дуже задоволена.
Збирається дуже легко)
Пластик не має неприємного запаху.- Достоинства:
- Недостатки:
- Чохол тільки на нижню сідушку
Добрий день, Олександр. Дякуємо за відгук!
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Дуже кльове крісло, дитина в захваті. Тепер домашню роботу робить з задоволенням)
- Достоинства:
- Якість, міцність
Добрий день, Микола. Дякуємо за відгук! Дуже раді, що дитині тепер так комфортно!
- Кристина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Дуже гарний стілець! Вся сім’я в захваті!
Дякую виробнику за крутий продукт і Розетці за можливість цим продуктом користуватись!
Щиро рекомендую!- Достоинства:
- Красивий, ергономічний, якісний.
- Недостатки:
Добрий день. Дякуємо за відгук, користуйтеся кріслом із задоволенням!
- Бабаченко Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Супер!!!
Добрий день Ярослав! Користуйтеся кріслом із задоволенням!
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Мне бы такой стульчик в детстве)))
Просто нет слов! Радость не только у ребенка!
Прочный, стильный, красивый, качественный! Каждая деталь упакована, легко собирается!
Спасибо производителю за такой качественный товар!- Достоинства:
- Сплошные
- Недостатки:
- Пока не обнаружили
Добрий день, Марина. Дякуємо за відгук, користуйтеся кріслом із задоволенням!
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Крісло супер. Ми дуже задоволені. Якість гарна, перевершило очікування. Все зроблено якісно, зібрали швидко і легко. Регулюється все, дуже зручно, що можна підлаштувати під дитину. Є додатковий чохол на спинку. Колір трішки темніший, ніж на фото, для нас те що треба. Ще порадувало пакування, гарно все упакували.
- Достоинства:
- Все супер
- Наталія М***
Чи відрізнявся у Вас колір спинки і сидіння?
- Оксана
Скажіть, будь ласка, де купували чохол чи він був в комплекті? Дякую
Вітаємо, Оксана. В комплекті до крісла завжди йде один чохол - на сидіння. Спинка крісла - сітчаста, тому чохла не потребує. Окремо чохол не продається.
- Анастасія Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Дуже класне та зручне крісло, мала у захваті.
- Достоинства:
- Легко складається, відповідає картинці
- Недостатки:
Добрий день, Анастасія! Дякуємо Вам за відгук!
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Красиве, матеріали якісні та приємні на дотик. Нічим не пахне.
- Недостатки:
- ціна
Вітаємо, Руслан. Дякуємо за відгук!
- Егор З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Собираются довольно просто. Дочке не понравился тот момент, что на этом кресле нельзя крутиться вокруг своей оси. Поворачивается она только за счёт колёсиков.
- Достоинства:
- Хорошие, довольно качественное кресло
- Недостатки:
- Подойдёт на рост до 150 см, а не до 175, как заявлено.
Вітаємо, Єгор. Дякуємо за такий розгорнутий відгук, він був дуже корисний для нас! По зросту дитини внесемо відповідні виправлення. Користуйтесь кріслом із задоволенням!
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Сильно брудниться сидіння (під попою), незйомна. самому не відчистити тож стільчик загалом треба вести до хімчистки.
- Достоинства:
- Легко збирається, тримає вагу,
- Недостатки:
- сильно брудниться
Добрий день, Олександр! Дякуємо за відгук! Раді чути, що стільчик легко збирається та витримує вагу — це важливі переваги. Приємного користування!
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Крісло легко збирається, симпатичне.
Дуже важко їздить по паркету, коли на ньому сидить дитина. Підставка для ніг постійно сповзає- Достоинства:
- Легко збирати, гарна інструкція онлайн, накидка на сидіння є
- Недостатки:
- Сповзає підставка для ніг. Коли дитина сидить, стілець не їздить
Добрий день, Катерина! Дякуємо Вам за відгук! У даної моделі крісла є стопори на колесах, якщо їх відключити в положення OFF, то крісло нормально їздить з людиною в ньому, якщо ж поставити стопори в положення ON, то колеса фіксуються і крісло не катається по кімнаті. Стосовно підставки для ніг і її фіксації Ви можете звернутися в Сервісний центр Постачальника за тел.: +38 063 503-03-22, і Вам допоможуть з цим питанням.