- Михаил М***Отзыв от покупателя. Продавец: Мамине щастя
Якість зовсім погана, дуже м'який метал. Дитині 6 років один раз зрізав нігті і вже ножиці стали зажовувати . Дома є ще одні, такі самі, куплені 2 роки тому, щей досі, як нові, і ріжуть добре і не гнуться.
- Достоинства:
- Гострі
- Недостатки:
- Погана якість металу
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Мамине щастя
Гарні ножиці, проблем з використанням не виникло. Рекомендую
- Достоинства:
- Гарно ріжуть
- Недостатки:
- За місяць користування недоліків не виявлено
- Ніна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Spring baby
Дякую за хороший товар.
- Достоинства:
- Гострі
- Лідія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Daddy_BO
Дуже якісні і зручні.Підійдуть як немовлятку так і дорослому
- Достоинства:
- Якісний товар
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Spring baby
Супер,за свої кошти чудові ножиці,вже другі такі беру( перші загубили), зручно і в 3 міс і в 2 роки.
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Daddy_BO
Ножиці сподобались - гострі и безпечні.
- Достоинства:
- Гострі
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Daddy_BO
Ножниці дуже якісні. Беру не вперше саме такого виробника. Спочатку дитині, а це і бабуся попросила собі.
Хочу також відзначити роботу дівчини менеджера, дуже швидко опрацьовує замовлення. Все сподобалось) - Альона З***Отзыв от покупателя. Продавец: Мамина Валізка
Чудові ножиці. Гострі,безпечні. Швидко зробили свою роботу.
Альона, дякуємо Вам за відгук! Ми дуже раді, що Вам все сподобалося
- ІнесаОтзыв от покупателя. Продавец: Мамина Валізка
Ножиці гарної якості, не криві, зручні
Інеса, дякуємо Вам за відгук! Ми дуже раді, що Вам все сподобалося
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Мамина Валізка
Ножниці отримала, все добре, на вигляд гострі, на дитячих нігтиках ще не пробувала, але головне що з закругленими кінчиками і безпечні
Анна, дякуємо Вам за відгук! Ми дуже раді, що Вам все сподобалося
- СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: Мамина Валізка
Дуже сподобались. Користуюсь вже кілька місяців все чудово образа, гострі. Для догляду за дитячими нігтями чудово підійшли.
- Достоинства:
- Гості, модель для обрізання нігтів немовлятам.
Светлана, дякуємо Вам за відгук! Ми дуже раді, що Вам все сподобалося❤️
- Юля Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Мамина Валізка
З ножицями все доре: надійні, добре загострені, швидко прийшли, упаковка ціла.
Це вже вдруге їх купуємо. Перші служать старшому сину вже пару років.- Продавец Мамина Валізка
Юлія, дякуємо Вам за відгук! Ми дуже раді, що Вам все сподобалося❤️
- НаталіОтзыв от покупателя. Продавец: Daddy_BO
Сподобались , дякую за швидку доставку!
- Продавец Daddy_BO
Дякуємо за відгук!
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: Spox
Самые лучшие ножнички для деток. В руке удобно держать. Можно обрезать весь ноготок сразу, а не как "некоторыми" дорогими, кусками (бедное дитя и нервы мамы!!!).
- Достоинства:
- Для меня это идеальные ножницы
- Недостатки:
- Заказать можно только на Новую Почту
- Олександр П***Продавец: Мамина Валізка
Ножиці виконують свою функцію, але - якість китайська - на ножицях вигравіювано "Stainless steel" і прямо цей надпис у нас і заїржавів першим через тиждень експлуатації, бо зберігались ножиці у ванній (на них жеж написано "нержавійка")
- Продавец Мамина Валізка
Доброго дня! Дане пошкодження сталося в процесі використання. Ножиці зроблені із нержавіючої сталі, цей матеріал потрібно витирати насухо після миття та не тримати у волозі.
- Олександр П***
Вибачте, але НЕРЖАВІЮЧА сталь НЕ РЖАВІЄ, якщо її навіть не тримати у сухих умовах.
Цим вона і відрізняється від звичайної РЖАВІЮЧОЇ сталі, якій і потрібен такий уход - тобто - протирання насухо, зберігання у сухому місці і таке інше. - Продавец Мамина Валізка
Доброго дня!
Нержавіюча сталь - це метал покритий хромом, через який не ржавіє метал. Але якщо покриття пошкоджується - то може ржавіти, також причиною може бути контакт із водопровідною водою, яка є агресивна.Тому для миття нержавіючих виробів та поверхонь варто застосовувати відфільтровану воду
- Олександра Б***Продавец: Daddy_BO
Найкращі ножиці для немовлят