- Юлія А***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Все чудово) працює
- Євген П***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Всё работает отлично!просто не все знают,если вы подключаете монитор к Т2,(как это сделал я),то нужны небольшие танцы с бубном))),вам монитор будет писать-ВНЕ ДИАПАЗОНА,нужно Т2 одновременно подключить к телевизору и монитору(на разных выходах),зайти в настройки Т2(изображения)и там менять частоту и диапазоны,до тех пор пока на мониторе паралельно не продублируется изображение с Т2
- Достоинства:
- Работает
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Подключили ТВ бокс к компьютерному монитору, все работает
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Конвертер працює згідно опису, рекомендую. Дякую!
- Достоинства:
- Все працює чудово
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Зауважень нема
- Достоинства:
- Все працює
- Недостатки:
- Довга доставака
- Михайло Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Не работает, за конвертер и доставку заплатил 400, лучше бы купил что-то другое, вечером подключу проверю ещё к пк, думаю и там не будет работать, сама конструкция выглядит китайской х****й
- Достоинства:
- Большой потенциал
- Недостатки:
- Не работает
- Продавец WOLFSHOP
Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що ви зіткнулися з проблемою у роботі товару.
Щодо вартості доставки – вона встановлюється поштовою службою, і, на жаль, ми не можемо її змінити.
Як компенсацію ми надіслали вам промокод, щоб зробити наступну покупку приємнішою. Якщо у вас є додаткові питання – будемо раді допомогти.
З повагою, WolfShop
- Дмитро Р***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Все працює.
- Достоинства:
- Все
- Дмитро Р***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Працює ідеально.
- Достоинства:
- Все
- Александр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Підключав пс4 до старої плазми, все працює як треба, можу рекомендувати.
- Назар С***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Купував для старого монітора зі входом VGA, щоб підключити до Playstation 4. На жаль, перед цим помилився і купив адаптер без додаткового живлення.
- Достоинства:
- додаткове живлення, що дозволяє старі монітори підключати до нових консолей
- Недостатки:
- не знайшов
- Продавец WOLFSHOP
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Все працюе, брав щоб підключити старий плоский монітор до mi tv stick, доставили швидко, працюе навіть без зовнішнього живлення( напевно через те що у стіка свое живлення )
- Достоинства:
- Все добре працюе
- Недостатки:
- Трохи фонять колонки через які йде звук зі стіка, але це через конвертер чи проблема в дешевих колонках поки не зрозуміло
- Продавец WOLFSHOP
Доброго дня! Дякуємо за чудовий відгук та високу оцінку нашого магазину! Користуйтеся з задоволенням. Будемо раді співпрацювати й надалі! Також, передали ваше зауваження у відповідний відділ для підвищення якості роботи магазину!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Якісний конвертор. Працює відмінно! Купував для підключення до старого проектору.
- Продавец WOLFSHOP
- Ярослав І***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Все працює. Швидко доставлено.
- Продавец WOLFSHOP
Доброго дня! Дякуємо за чудовий відгук та високу оцінку нашого магазину! Будемо раді співпрацювати й надалі!
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Все ок. А що ще треба.
- Іван Б***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Працює добре без нарікань
- Продавец WOLFSHOP
Доброго дня, Іван! Дякуємо за чудовий відгук та високу оцінку нашого магазину! Будемо раді співпрацювати й надалі!
- Михайло М***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Відправили швидко, працює ідеально, і дуже зручно, що є вихід на 3.5, який також працює чітко. Дякую
- Продавец WOLFSHOP
Михайло, доброго дня! Дуже дякуємо за такий приємний відгук та високу оцінку нашого магазину! Користуйтесь з задоволенням. Будемо раді співпрацювати з вами ще!
- Дмитрий О***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Дуже якісно передає картинку, навіть на старі монітори.
- Достоинства:
- Є аудіо роз'єм
- Продавец WOLFSHOP
Дмитро, доброго дня! Дуже дякуємо за такий приємний відгук та високу оцінку нашого магазину! Користуйтесь з задоволенням. Будемо раді й надалі співпрацювати з вами!
- Марк К***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Все ок
- Продавец WOLFSHOP
Доброго дня! Дуже дякуємо за такий приємний відгук та високу оцінку нашого магазину! Користуйтесь з задоволенням! Будемо раді й надалі співпрацювати з вами!
- Федір М***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Отличный конвертер, без тормозов. Советую такой, не пожалеете
- Достоинства:
- Быстрый отклик
- Продавец WOLFSHOP
Доброго дня! Дякуємо за приємні слова щодо нашого магазину. Ми цінуємо кожного клієнта і завжди раді бачити вас знову. Користуйтесь з задоволенням і нехай покупка викликає тільки теплі та позитивні емоції!
- Роман Л***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Зручний пристрій, брав для підключення ігрової приставки до телевізора (і до монітора також підійшло)
Достоинства: компактний , ціна
Недостатки: поки не виявлено- Продавец WOLFSHOP
Доброго дня, дуже дякуємо за високу оцінку магазину та детальний відгук! Ми раді, що ви задоволені покупкою, користуйтесь із задоволенням! Будемо раді співпрацювати й надалі!
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Не працює як декодер,
- Достоинства:
- Недостатки:
- Непрацює
- Руденко В***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Купував для підключення смарт приставки Chromecast HD до монітора Dell (розд. здатн.1440x900). Через цифровий інтерфейс та перехідник HDMI-DVI приставка на моніторі не запустилась тому замовив даний перехідник. На ньому приставка працює, монітор сам підігнав розмір картинки під свої параметри. Звук чистий, не рипить. Затримки сигналу майже не дає. На плазмі при підключенні напряму до HDMI у варіанті трансляції з телефону, суб'єктивно, затримка більша ніж через даний перехідник. Мінус немає зарядки в комплекті, тільки шнур. Загалом рекомендую.
- Достоинства:
- недорогий, мала затримка сигналу
- Недостатки:
- в комплекті немає блока живлення
- Продавец WOLFSHOP
Вітаємо ! Дякуємо за високу оцінку нашого магазину! Ми раді, що ви залишились задоволені нами! Будемо раді співпрацювати і надалі.