Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Подушка ортопедическая с эффектом памяти (35х30х13 см), Nap pillow NJ-137, Белая

Оценка пользователей 4.23/5
  • Отзывы про товар продавца WOLFSHOP
  • Ілля Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP

Замовлення №1407792 можна не відправляти. Вже купив в іншому місці. Відправку обіцяли протягом 24годин... Вже йде 5й день

Достоинства:
    Недостатки:
    Товар не відправили.
    • Продавец  WOLFSHOP

Дякуємо за зворотній зв’язок. Приносимо вибачення за незручності. Ваш відгук переданий у відповідний відділ для підвищення якості обслуговування клієнтів

Отзыв от покупателя. Продавец: Rosenfeld

Продавець подушки таки відіслав,все добре,ще й подарунок поклав. З третього разу,правда. З того часу пройшло 3 місяці і за цей час можу сказати подушки свою функцію виконують,але не те щоб дуже зручні,пластик каркасу трохи сплюснувся і подушка вже не так добре тримає форму.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rosenfeld

Зі мною зв'язався продавець, каже вибачте, виникла прикра помилка, ми вам відправимо вашу подушку а ці ви назад відправте, ну ок, по-людські. І мені присилають... Тепер саме ту подушку, але 1 штуку, на фото видно 1 місце з одного. Хоча я замовляв дві. Я не знаю, чому і що там взагалі відбувається, але співробітники магазину дуже дивні... "Помилилися" , а після... Ще раз помилилися. Ну може третій раз відішлють те що треба...

Достоинства:
    Нема поки що
    Недостатки:
    Подушки так і нема, тобто є 1 замість двох.
  • Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rosenfeld

Я в ШОЦІ!!!! Продавець - ШАХРАЙ! Продавець прислав взагалі не той товар!!!! Замість подушки-тонеля прислали якусь прокладку для ніг!!!! Забирав не я і людина одразу не подивилась шо це! І саме на це і був розрахунок! Буду розбиратися через сервіс розетки!!!!

Достоинства:
    Немає.
    Недостатки:
    Прислали взагалі не той товар!!!
  • Олена К***

Дуже чудова подушка Рекомендую

• Продавец  My Generation Market

Олено, дякуємо за зворотній зв‘язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: FREASCAZ

Зняв наволочку, а в середині подушка якась волога та липка , має неприємний хімічний запах який ніяк не вивітрюється

Достоинства:
    Подушка зручна
    Недостатки:
    З нею щось не так , здається ніби відсиріла чи ще щось запах не приємний, намагався її висушити але це не допомогло
  • Інна Р***

Лучшая покупка в жизни

Достоинства:
    Удобно, рука хорошо лежит, хорошее расположение шеи и головы, не жестка и не слишком мягкая. Идеально все
    Недостатки:
    Недостатков нет
    • Продавец  My Generation Market

Інно, дякуємо за зворотній зв‘язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Татьяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VYCOMPANY

Подушки заказывала на подарок и мне было очень неприятно узнать, что ими нельзя пользоваться, потому что подушки пахнут сыростью, по всей вероятности из-за неправильного хранения.

Недостатки:
    Неприятный запах сырости
  • Ярослав Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: My Generation Market. Размер: 30x35

Релакс піймав лежачи на перевернутій стороні подушки,голова наче в тонелі,шия та хребет відпочивають.
    Переваги:виконує свої функції,ціна.
    Недоліки:не знайшов

• Продавец  My Generation Market

Ярослав,дякуємо за зворотній зв'язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Сергей О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: My Generation Market. Размер: 30x35

Потрібно звикати,якщо для сну, але мені подобається.Зручна та компактна.

Достоинства:
    Переваги:ціна-якість
    • Продавец  My Generation Market

Сергій, дякуємо за зворотній зв'язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Борис К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: My Generation Market. Размер: 30x35

Соответсвует заявленному, отец остался довольный подарком.

• Продавец  My Generation Market

Борис,дякуємо за зворотній зв‘язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Анастасія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: My Generation Market. Размер: 30x35

Понравилось ложить под голову в положении сидя,а также под поясницу.И вообще,норм подушка, можно вертеть на своё усмотрение.

• Продавец  My Generation Market

Анастасія, дякуємо за зворотній зв'язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Евгений К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: My Generation Market. Размер: 30x35

Очень понравилось лежать на обратной стороне подушки.Сразу почувствовалось какое-то облегчение и расслабление мышц в области шеи.

Достоинства:
    Туннель, цена
    Недостатки:
    Пока не обнаружил
    • Продавец  My Generation Market

Євген, дякуємо за зворотній зв'язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Константин К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CENOVOD+. Размер: 30x35

Нормальная подушка. Шея болеть перестала. Идеально ее использовать с другой, обычной подушкой, если вы спите на двух. Ну, или девушку рядом укладывайте - эта подушка для двоих неплохо подходит, несмотря на размер.

Достоинства:
    Перестала болеть шея
    Недостатки:
    Немного жестковата, но это непринципиально
  • Александр З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CENOVOD+. Размер: 30x35

Подушкой это сложно назвать, внутри пластиковый каркас , мягкая часть очень тонкая ощущение что лежишь на пластике

Достоинства:
    Удобная лежать с рукой под головой
    Недостатки:
    Очень тонкая
    • CENOVOD+

Доброго дня, дякуємо за відгук, гарного дня

• Мосненко Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CENOVOD+. Размер: 30x35

Все хорошо упаковано. Приятный текстиль. Немного жестковата (( , но в общем свою функцию выполняет. Спасибо!

Достоинства:
    Выполняет свою функцию
    Недостатки:
    Недостаточно мягкая
    • CENOVOD+

Доброго дня, дякуємо за відгук