- Катерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LedBeam. Цвет: Розовый
При зборі молока, починаючи з 10 мл молоковідсмлктцвач починає всмоктування вже виділеного молока. При сталій лактації не рекомендую
- Достоинства:
- Можна не тримати, тримається в бюстгальтері
- Недостатки:
- Конструкція подачі молока в колбу. Поганий вакуум
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Зеленый
Потрібно прикласти зусилля, щоб приєднати до колби пристрій. Також на сайті заявлений молоковідстоктувач і пакети у подарунок, але прилад прийшов без пакетів для зберігання.
- Достоинства:
- Практично вільні руки і можливість робити в момент зціджування щось інше
- Недостатки:
- Важко приєднується пристрій до колби, інколи в процесі роботи від'єднується і потрібно знову вставляти
- Продавец DZYGARI
Вітаємо, Ірино!
Дякуємо за Ваш відгук та чесний зворотний зв’язок. Нам щиро шкода, що Ви зіткнулися з труднощами при використанні молоковідсмоктувача MONO Hands Free і не отримали обіцяний подарунок.
Ми обов’язково перевіримо інформацію щодо комплектації та передамо Ваші зауваження відповідальному відділу. Також рекомендуємо звернутися до служби підтримки — ми зробимо все можливе, щоб компенсувати цю ситуацію та виправити непорозуміння.
Ваш комфорт та задоволення — наш пріоритет.
З повагою,
команда DZYGARI
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Зеленый
Пропрацював 4 місяці, потім почало погано всмоктувати, не рекомендую
- Достоинства:
- Можна не
- Недостатки:
- Погано всмоктує, поганий вакуум
- Продавец DZYGARI
Вітаємо! Дякуємо за ваш відгук! Нам прикро, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Хочемо нагадати, що наші молоковідсмоктувачі мають гарантійне обслуговування, і ми завжди готові допомогти. Якщо у вас виникли проблеми із всмоктуванням, рекомендуємо звернутися до нас для діагностики та вирішення питання. Можливо, проблема пов’язана із зносом деталей або неправильним доглядом, і ми з радістю допоможемо знайти рішення. Ми цінуємо ваш зворотний зв'язок та прагнемо до покращення!
З повагою, команда DZYGARI
- ІваннаОтзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Зеленый
Порвався внцтрішній клапан в чаші після 5міс користування.
- Продавец DZYGARI
Іванна, вітаємо! Прикро, що ви залишили негативний відгук, а не звернулись до нас за допомогою. Так як маємо для заміни такий клапан. Але така деталь вкрай тендітна в усіх молоковідсмоктувачах і її потрібно охайно мити без використання сторонніх предметів (йоршики, щітки тощо).
- Анастасия К***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Зеленый
Зручний у використанні
- Продавец DZYGARI
Анастасія, вітаємо! Щиро вдячні вам за приділений час та залишений відгук про Молоковідсмоктувач електричний акумуляторний MONO Hands Free зелений. Ми надзвичайно раді, що покупкою ви залишились задоволені та вам все підійшло. Ваша думка для нас дуже важлива та допоможе іншим покупцям зробити правильний вибір перед придбанням даного приладу.
Будемо раді вас бачити знову! Маємо в асортименты багато цікавого для вас та вашого малюка!
З найкращими побажаннями, команда DZYGARI
- Дарина П***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Зеленый
Не пройшло місяця використання він просто поломався. Відключився та не включається. Дуже шкода що немає обміну чи ремонту приладдя.
- Достоинства:
- Зручний, добре відсмоктував.
- Недостатки:
- Швидко розряжається
- Продавец DZYGARI
Вітаємо! Дарина, нам дуже прикро, що ви залишились не задоволені покупкою. Та при отриманні замовлення вам надається гарантійний талон, і якщо протягом місяця після отримання у вас прилад вийшов з ладу, ви могли скористатися правом обміну чи ремонту приладдя в разі виробничої поломки. Такого запиту, на жаль, від вас не отримували і прикро отримати такий відгук після закінчення терміну(.
- Дарина П***
Прилад купувався за довго до використання, коли була вагітна.
А почала користувати після гарантійного терміну.
Гарантія на місяць, то дуже мало. Так як в більшість випадків прилад купується в період вагітності, тобто підготовка. А використовується після. - Продавец DZYGARI
Гарантійний термін на всі товари в нас від 3-х до 12 міс. На даний молоковідсмоктувач гарантія - 3 міс, як і зазначено в описі до товару.
- Екатерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Зеленый
Купила на заміну ручному, то це небо і земля. Підійшло під форму грудей. Це мій другий молокосос і перший handsfree. Так от я це дуже оцінила - можна паралельно щось зробити, руки дійсно вільні. Не треба нічого тримати, вставила в топ і робити свої справи.
- Достоинства:
- вільні руки, швидка доставка
- Продавец DZYGARI
Катерина, вітаємо! Дякуємо вам за приділений час та залишений відгук про Молоковідсмоктувач акумуляторний MONO Hands Free. Ми надзвичайно раді, що ви залишились задоволені покупкою
Користуйтеся в радість!
З повагою, команда DZYGARI
- Стасюк В***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Зеленый
Вагалася довго чи брати собі, але все ж взяла і не прогадала! Дуже виручає в деяких моментах, полегшує материнство і береже моє здоров'я!
За адекватну ціну ви отримуєте вільні руки і гарний настрій)
Не думаю, що підійде прям усім мамам, але на мій розмір - супер)
Як масаж не використовувала - не допоможе на 100%- Достоинства:
- Простота у використанні, виконує усі свої функції
- Продавец DZYGARI
Валерія, вітаємо! Дякуємо вам за приділений час та залишений зворотній відгук! Нам надзвичайно приємно чути такі слова, що покупкою ви залишились задоволені та вам все підійшло! Ваша думка важлива для нас і для наших покупців, яким допоможе зробити правильний вибір у підборі такого товару.
Бережіть себе і дякуємо Вам, що обрали наш товар!
З найкращими побажаннями, команда DZYGARI!
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Зеленый
Чудовий гаджет, рекомендую. Дуже класно, що багато варіантів, сильніше слабкіше і 3 режими) Я хвилювалась, чи треба він чи ні...але за таку ціну, дуже крута річ)
- Продавец DZYGARI
Шановна Анна, дякуємо за позитивний відгук щодо придбаного товару! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволені покупкою! Користуйтеся в радість та із задоволенням!
- Світлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Зеленый
Дякую продавцю. Задоволена на всі 100%
- Достоинства:
- Компактний, потужний і простий в використанні
- Недостатки:
- поки не бачу
- Елизавета М***
Можна цю прозору штуку яка робить тягу, купити окремо?
- Лола Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Зеленый
Товар жахливий нічого не тягне , хотіла повернути товар але його не прийняли тому обирайте кращих продавців і товар
- Продавец DZYGARI
Доброго дня. Нам дуже прикро, що у Вас склалось таке враження про товар. Але це лише Ваш досвід використання і дійсно, молоковідсмоктувачі можуть підходити не всім. Радимо з даним питанням звернутись до лікаря і отримати фахову консультацію. Ви намагались повернути нам товар гігієнічного призначення, який вже був у використанні та немає товарного вигляду. Згідно закону Україні повернення таких товарів не відбувається. Даний молоковідсмоктувач ТОП продажів в нашому магазині на маркетплейсі Розетка і такий відгук ми отримуємо вперше.
- Ігор Є***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Зеленый
Опис актуальний, працює.
- Достоинства:
- Бездротовий