Отзывы покупателей о Смартфон Xiaomi Redmi Note 12 Pro 4G 8/256GB Dual Sim Graphite Gray
- Христина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Vendedor. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Все добре
- Достоинства:
- Є чехол прозорий
- Василий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Button. Цвет: Gray. Встроенная память: 256 ГБ
- Юлианна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MO TRADE. Встроенная память: 256 ГБ
Доставка швидка. Недоліків ще не знайшла:) Телефон якісний і новий))). Радію що за таку ціну отримала золото. Сфотографувала з поганої камери(
- Светлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Button. Цвет: Blue. Встроенная память: 256 ГБ
Заказала телефон вчера , сегодня уже был у меня, очень быстрая доставка. Телефон работает , зарядное устройство тоже . Очень довольна покупкой, и продавец учёл все мои пожелания.
- Инна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: WOWS. Цвет: White. Встроенная память: 256 ГБ
Можливо щодо камери у мене були зависокі очікування, не варто за цю ціну очікувати результати як у айфона
- Достоинства:
- Загалом хороший телефон, працює добре, швидкий
- Недостатки:
- Але якість фото мені не подобається
- Продавец WOWS
Інна, вітаємо! Ми щиро вдячні за ваш відгук.
Бажаємо приємного користування!
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: protokol. Цвет: Graphite. Встроенная память: 256 ГБ
Всё отлично.
- Анастасія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: protokol. Цвет: Graphite. Встроенная память: 256 ГБ
Замовлення прийшло швидко.Замовляла для сина телефон, все нормально працює, син дуже задоволений.
- Наташа Л***Продавец: Button. Цвет: Blue. Встроенная память: 256 ГБ
Через два місяці користування відійшло гніздо зарядки, використовувався лише оригінальний Кабель. Що робити в такому випадку?
- Інна К***
Звернутися до сервісного центру по гарантії.
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: protokol. Цвет: Graphite. Встроенная память: 256 ГБ
Замовлення отримано наступного дня. Приємним бонусом виявилася наявність прозорого силіконового чохла (не вказаного в описі). Все супер. Рекомендую
- Достоинства:
- Качественная покупка
- Недостатки:
- Пока все Ок
- Продавец protokol
дякуюмо нам дуже приємно
вам гарного дня
- Наталія Л***Продавец: Button. Цвет: Blue. Встроенная память: 256 ГБ
Більше нічим доповнити, Телефон тільки придбали.Продавець зв'язався швидко відправка в день замовлення.
- Достоинства:
- Звук просто шикарний, камера нормальна