- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Tamarin Zoo. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.4 кг
Корм сбалансований, склад корму повністю задовольняє. Собаці 7 років і цим кормом користуюсь дуже давно. Рекомендую, якщо бажаєте щоб собака почувалася добре.
Дякую продавцю за оперативність , ввічливість і швидку доставку.- Достоинства:
- Добре сбаласований корм
- Недостатки:
- Ясміна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 11.4 кг
Неймовірний корм! Собаця і я від нього в захваті. Ароматний, смачний, песа хрумає з таким задоволенням що навіть просе добавки. Єдиний мінус що трохи пірваний мішок приїхав, але корм не відсирівший, без бруду, все ок
- Анна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.4 кг
Якісний корм, хороша гранула для собак середньої породи.
Також у порівнянні з іншими кормами цього виробника якісне пакування, добре закривається упаковка. - Тетяна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Tamarin Zoo. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.4 кг
Мені сподобався склад, але купили поки 1,4 кг, бо не відомо чи сподобається він собаці. Запах - не різкий, більш травʼяний, ніж мʼясний. Гранули для Бостон-Терʼєра як на мене ідеальні, бо він їх не ковтає, а жує. Доставка була швидка, за що дякую продавцю.
- АнтонОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 11.4 кг
Корм дійсно класний, навіть запах в нього дійсно схожий на мʼясо запечене, але, нажаль, двом нашим французам не підійшов, туалет жахливий після нього. Доведеться знову шукати
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг
Чудовий корм для мого песика. Їсть із задоволенням. Почувається добре.
- Достоинства:
- Якісний
- Недостатки:
- Сергій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 11.4 кг
Супер корм! Заміняє великий шматок мʼяса, ще й збалансований.
- Достоинства:
- Суперовий, та збалансований
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 11.4 кг
Такий корм, що й сам би їв із задоволенням!
Добрий день!
Дякуємо за довіру та вибір бренду Carnilove ! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
Бажаємо Вам гарного дня!
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг
Класний високоякісний корм, іншого для свого пса й не беру.
Бажаємо Вам гарного дня!
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.4 кг
Взяли на пробу, а прийдеться брати ще, бо класний корм!
Бажаємо Вам гарного дня!
- Ніна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 11.4 кг
Беру для своїх дорослих собак (маю 5 хаскі). Якість шерсті відмінна, стан собак гарний. Цей корм дійсно на вищому рівні, що й робить собак такими ж.
Бажаємо Вам гарного дня!
- Людмила Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг
Маю собаку, йому потрібен м'ясний корм, щоб бути активним і мати багато енергії. Цей корм має гарні рівні гранули, собаці чудово підходять. З'їдається на 100%. Я задоволена.
- Достоинства:
- Гранули, собака з'їдає
Бажаємо Вам гарного дня!
- Олександра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.4 кг
Вирішили спробувати цей корм, то собака (карело-фінська лайка) просто обожнює його! Явно підходить активним собакам, наповнює енергією.
- Достоинства:
- підходить активним собакам
- КамілаПродавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 11.4 кг
Спочатку взяли малу упаковку, тепер замовили велику. Класний корм для дорослих активних собак.
- Тамара Д***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг
Маю песика-активчика бігля. Щоб він і залишався таким активним потрібен підходящий ситний корм, щоб йому енергії вистачало. Ця «мʼясна» лінійка дуже гарно підходить йому.
- Світлана К***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг
Дуже класно підійшов корм для мого канекорсо. Замовлю велику упаковку, так вигідніше.
- Олександр Ч***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.4 кг
Ароматний та якісний корм. Гарний для дорослих собак середніх та великих порід. Помітно, що в складі багато м'яса, ситний. Годую собаку вже більше місяця, то пес активний, чудовий настрій, виїдає порцію миттєво.
- Катерина Л***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.4 кг
Досить ситний, м'ясний. Чудовий на запах корм, мій собака смакував із задоволенням. Пес чекає на чергову порцію із захопленням!
- Оксана К***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.4 кг
Класний сухий корм. Запах домашньої запеченої буженини. Мій йорк уплітав із задоволенням. Завеликі гранули для собак малих порід. Доводилось ламати на 4 частини.
- Недостатки:
- Великі гранули