Отзывы покупателей о Наушники с микрофоном JBL Quantum 50 Black (JBLQUANTUM50BLK)
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Працюють, хороший звук та мікрофон. Купували для комп'ютеру. Міцні дроти, витримують час від часу сидячого/висячого на них папугу (100гр /-).
- Достоинства:
- Хороший звук, міцні дроти
- Володимир Н***
Маєте класного папугу)
- Василь М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
#моєрозпакування
- Алексей
Как показали себя наушники за время эксплуатации? Обнаружились ли какие либо недостатки?
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Круті вуха. Звук супер. Брав для playstation 5, для шутера. Перевищили очікування.
Не звертайте увагу на коментарі про поганий звук. Такі самі коментарі з 1 зіркою роблять і про вуха за 5 тис грн.- Достоинства:
- Ігровий звук, розподіл звуків і його рівнів в грі, дизайн, зовнішний вигляд , ціна
- Недостатки:
- Для себе не виявив
- Олексій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Дуже круті та зручні навушники, досить надійні за рахунок штекера та матеріалів. Та має як на мене досить не поганий звук.
Є вмикачі для мікрофону та рівнів звуку, які нажаль через півроку дают слабину конструкції, авжеж працюють за рік користування і зараз, але мають досить великий люфт.
За рік користування за весь час користування були тільки дві проблеми:
- Через дві неділі почав тихо працювати правий навушник, після чого поїхав в сервіс центр де сказали що він забився, та поставили інші сітки, які досі не дают забитися навушникам.(В сервіс центрі сказали що друга заміна буде платною)
- Жахливий люфт кнопок через півроку, я чекав такого, але не прям щоб настільки коли після поїздки их в кармані/рюкзаку треба шукати потрібну тобі позицію на регуляторі щоб працювали обидва вуха.
Також скажу про матеріали, вони тут дуже добрі и якісні(не як на т110-500, де пластик був із хто знає чого), особливо добре зроблений штекер. Пережив усе, та й особливості POCO F1, де велика температура з плати йшла на штекер з-за чого поплавилась резина на ньому.- Достоинства:
- Приємний звук, та добрі матеріали. Та великий срок експлуатації (з урахуванням заміни сіток на навушниках)
- Недостатки:
- Жахливий Люфт кнопок та вимикачів через пів року, та прикол з правим навушником, який вирішується через заміну сіток
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Звук на максимумі не супергучний, але якісний.
Порадувало, що з кнопки можна увімкнути як наступний трек так і попередній (бо моя попередні навушники (jbl 110) такого не підтримували. - FomosОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Давайте начнем с того что я не профи звуковод.
Итак: Оценка - 5 звезд. Почему? По фактору цена\качество\звучание. Что вы хотите от наушников за такие деньги?
Распаковав уши я сразу же подключил их через переходник Vention Audio 3.5мм F 4pin к ПК.
Включил музыку и ужаснулся, что я купил??? Басы совсем отсутствуют, звук как из дешевых ушей за 200 грн. Я начал рыть формы и сайты.
1) Для начала обновите звуковые драйвера своей мат платы, я зашел на сайт Asus и скачал дрова под свою мат плату! Я их не обновлял так как юзаю райзеровские уши со своей звуковухой. А колонки звучали вроде как норм даже со стоковыми дровами.
2) Как только поставили нормальные драйвера на звук, лезем в настройки. На скрине я установил для этих JBL дефолтный профиль Bass и немного подкрутил его.
Вот теперь это уже тянет на нормальный звук.
Проблем со штекером у меня быть не может так как он один раз был вставлен в переходник и от туда я его уже доставать буду редко.
Кстати кабель короткий(для ПК), так что учитывайте это. Для мобилы в самый раз.
Хотелось бы конечно что бы тканевая оплетка обвивала наушники аж до самых динамиков, но увы она только до регулятора громкости.
С пакет наушников входят также амбушуры, их 3 вида-размера. Мне подошли самые маленькие. Просидел в них 6 часов, уши или ушные раковине не болят вовсе, это отличный результат, на который я рассчитывал.- Сергій Л***
Підтримую, так само на телефоні, погравшись з еквалайзером добився чудового результату
- Геннадий
Таааак, ну отработали они чуть больше гарантийного периода, один из динамиков начал на процентов 30% играть тише. Ну что ж, купил еще один такие же, они очень неплохие, потому выбор пал опять на них, надеюсь эти проживут дольше.
- Богдан Р***Отзыв от покупателя. Продавец: SIMCO. Цвет: Black
Неймовірні навушники для геймерів!!! У своєму ціновому сігменті звісно)) А для щоденного використання не так сильно підходять тому що вони досить велекі
- Достоинства:
- Чудовий звук без затримок та мікрофон
- Недостатки:
- Великий розмір для щоденного використання
- Продавец SIMCO
Щиро дякуємо за ваш відгук!
- Сарван М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Трохи тихі, але якість звуку несумнівна
- Достоинства:
- Якість звуку, збірки
- Недостатки:
- Трохи тихі
- Кирилл М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Отличные наушники, но правда для моих ушей они больше. И со временем уши начинают болеть.
- Достоинства:
- Хорошо звук.
- Недостатки:
- Со временем уши начинают болеть.
- Владислав Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Ідеальні для мене навушники, завдяки їх формі вони щільно прилягають до вуха. Звуком задоволений. Провід хороший, є регулювання звуку механічним повзунком та кнопка заглушення мікрофону. Кабель виходить з роз'єму 3.5 під кутом, який не дає кабелю перегинатись.
- Достоинства:
- Ціна, функціональні кнопки на навушниках, форма
- Недостатки:
- Коли я замовив навушники вдруге, то кнопки на них люфтили і тарахтіли
- Сергей А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
По звучанию - ну капли как капли. Все что не из лоукоста и от норм брендов - будет звучать нормально. Но вот что меня действительно поразило - так это их форм фактор. Мне нужны теперь такие же ушки только на блютузе, буду рад если Розетка кинет ссылку в ответ на этот отзыв. Ребята, это самое лучшее что входило в мое ухо после женского языка! Эирподсы со своими "мы померяли 10к человеческих раковин..." - просто тупо имитация бурной деятельности. Вот эти ушки действительно лежат в ухе не то чтобы как "влитые" а как "родные"
- Достоинства:
- Форма
- Недостатки:
- Пока не обнаружил
- Сергей А***
Спасибо компании JBL за то, что вы гнете рынок в колено-локтевой
- Ivan B***
oppo w51
- Станіслав В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Купив для ПК, підклбчив через перехідник . Дуже добра якість звучання . Приємні матеріали , 3 пари змінних резинок . Під час ігор пару раз дуже сильно дернув за шнур , але все добре .
- Достоинства:
- Вимкнення мікрофона кнопка на проводі , також там гучність .
- Недостатки:
- Поки немає
- Satana F*** UAОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Пользуюсь этими наушниками уже полгода, до сих пор как новые. Сижу в них по 10 часов в день, уши не устают, сидят комфортно. Музыку слушать приятно, звук чистый и объёмный. Отлично подходят для шутеров, позиционирование на уровне — легко понять, откуда идёт враг.
Рекомендую использовать вместе с софтом SteelSeries GG, с ним можно ещё тоньше настроить звук под себя.- Александр Ч***
а які налаштування під онлайн шутери у софті SteelSeries GG. можна скрін налаштувань бідь ласка? Перше підключення цих навушніків склало враження, що вони дуже тихі, наприклад у CoD Warzone, та не вистачає більшості звуків у порівнянні з навушниками JBL за 300 грн
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Усе залежить як ви ими пользуетесь, Як що их тягти, кидати куди попало то вони довго не пропрацюють.
- Достоинства:
- Добрий звучання, Як що 3D Звук дуже гарно чутно, Не мішають навколо звуки, Добра ізоляція посторонних звуків, Вже давно ими пользуюсь на комп'ютери и не чого не ламаються.
- Недостатки:
- немае.
- Владимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
хорошие ушки
- Достоинства:
- всё понравилось но ... (в недостатках)
- Недостатки:
- не работает отключение микрофона на устройствах с виндовс,на андроиде работает.может кто подскажет? оценку не занижаю понравились ушки.
- Артём А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Очень красивые и хорошие наушники.
Звук шикарный, басы не плохие
Очень понравилась форма самих наушников, идеально сидят в ухе, альтернатив пока не видел- Достоинства:
- Конструкция, дизайн, звук
- Недостатки:
- Пока не замечено
- Андрей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хороший дизайн.
Провод в тряпичной оплётке.
Кнопки работают на всех устройствах (телефоны, ноуты, мак).
Для тех кто пишет что "звук стали тише", обычно в левом наушники: очень быстро забиваются сеточки на выходе там где одеваются резинки и поэтому звук становится тише - лечится убиранием этих самых сеточек.- Достоинства:
- Хороший дизайн, отлично держатся в ухе, регулировка звука и медиа-клавиши
- Владислав Я***
Дякую за пораду про лівий навушник! Трішки відклеїв сіточку і звук знову прийшов до норми. Навушниками дуже задоволений, купую завжди ї для гри на консолі
- Василь Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Чудові навушники.
- Василь Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Перший день користування, то скажу, що навушники досить варті уваги. Звук чистий баси потужні. Я цілком задоволений якістю. Зовні трішки масивні але у вухах ніякого дискомфорту не відчувається.
- Владислав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Гарний звук міцний кабель
- Виталий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Топ вуха, вже другі такі купляю , перші загубив (
- Достоинства:
- Вони прекрасні для мене
- Руслан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Рекомендую
- Сергій З***Отзыв от покупателя. Продавец: SIMCO. Цвет: Black
За свої гроші дуже не погані навушники
Але вони більш для ігор,перемикання треків відсутнє ,звук сподобався ,мікрофон і звук відключаєтся на перемикачах, все працює- Достоинства:
- Все гарно запаковано,претензій не маю
- Недостатки:
- Мінусів не знайшов
- Продавец SIMCO
Щиро дякуємо за ваш відгук!
- Ярослава П***Отзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam. Цвет: Black
Все супер! Звук чудовий, все працює, навушники створюють враження міцних і надійних
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam. Цвет: Black
Дуже вражений! Чудові навушники з крутим басом та позиціонуванням в іграх
- Достоинства:
- Чудовий звук
- Недостатки:
- Трішки не вистачає кабелю
- Евгений Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
- АматорПродавец: Rozetka. Цвет: Black
Добрі вуха. Можна грати Pubg
- ДанилОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Лично мне всё понравилось и басс есть и высоких тоже норм
- Достоинства:
- Цена качество
- Наталия И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Очень уж меня привлёк их необычный дизайн. Ну и кстати, благодаря этим силиконовым анатомическим накладкам присутствует шумоподавление, они выполняют функцию берушей.
Кнопкой громкости и выключения микрофона практически не пользуюсь. Но проверяла, работают, на ПК в том числе.
По качеству звука ничего не скажу, я не ценитель. Музыку с басами тоже не слушаю, так что мне на их отсутствие/присутствие совершенно параллельно. Звуки слышно чётко и детально.
Использовались в основном для связи в дискорде, микрофон почему-то немного тиховат. - Віталій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Норм за свої гроші
- Достоинства:
- Хороший звук, є мікрофон (можна використовувати як гарнітуру)
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
В використанні 2 місяці - політ нормальний
- Достоинства:
- Зручно сидять у вухах, гарний кабель
- Недостатки:
- Відсутній захист від перегину біля штекеру
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
непогана зручна гарнітура, добрий мікрофон, гарна якість амбюшур
- Достоинства:
- міцний шнурований кабель
- Недостатки:
- тихі
- Захарова С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Чудові навушники, зручні у користуванні, якісний матеріал Спочатку був дискомфорт - боліли вуха, підібравши правильний розмір резинки це можна виправити. Активного шумозаглушення не заявлено та сторонніх звуків ви в них не почуєте. Рекомендую.
- Игорь Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
За свою ціну чудові навушники, музика, ігри, спілкування.
- Достоинства:
- Міцно зроблено, зауважень нема
- Недостатки:
- не знайшов
- Михайло М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Топ за свои деньги.
- Достоинства:
- Качество сборки, материал, звук
- Недостатки:
- Не весь провод обёрнут тканью, только нижняя часть.