Отзывы покупателей о 4G LTE WiFi мобильный интернет роутер Novatel MiFi 6620 | Аккумулятор 4000 мАч | Power Bank | Выход под антенну | Киевстар, Life, Водафон

Оценка пользователей 4.83/5
  • Наталя
    Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear

Придбала товар рік тому.Побував в бойових зонах.Працює.

Достоинства:
    Стильний дизайн, сповіщає звуковим сигналом про підключення до інтернету.Зараз ним користуюсь.Рекомендую.
    • Продавец  BestDealYear

Дякуємо Вам за відгук! Якщо виникнуть питання по використанню, завжди можете звернутися до нас за номером з гарантійного талону.

• Алина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear

Непоганий але з антеною більш функціональниший

Достоинства:
    Довго працює вбудована батарея
    Недостатки:
    Якщо не має покриття слабкий сигнал...
    • Продавец  BestDealYear

Дякуємо Вам за високу оцінку! Дійсно, якщо погане покриття, радимо користуватись в антеною - ссылка . Якщо виникнуть питання по використанню, завжди можете звернутися до нас за номером з гарантійного талону.

• Юрій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear

Хороший роутер за свою ціну.
    Ловить покриття добре, швидкий.
    Я задоволений придбаним товаром

Достоинства:
    Працює добре, заряду батереї вистачає на увесь день.
    Недостатки:
    Не має.
    • Продавец  BestDealYear

Дякуємо Вам за високу оцінку! Якщо виникнуть питання по використанню, завжди можете звернутися до нас за номером з гарантійного талону.

• николай

пришлось поменять на другой

Недостатки:
    после проверки оказалось WiFi работает на расстоянии не более 2 метров
    • Продавец  BestDealYear

Доброго дня. Ви повернули цю модель роутера відразу після покупки, замінили на стаціонарний, який більш підходить для будинку з товстими стінами. Ми тестували Вами повернутий роутер, він повністю покривав 3 кімнатну квартиру з панельними стінами, про що Вам було повідомлено, 3 кімнатна квартира, це не 2 метри. Дуже шкода, що Ви залишились не задоволені.

• Леонід З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear

Девайс забрав, працює поки справно, швидкість доволі хороша) Продавець зв'язався бистро. Гарантія все в комплекті

Достоинства:
    Все працює)
    Недостатки:
    Поки не знайшов ніяких
    • Продавец  BestDealYear

Щиро вдячні Вам за позитивний відгук! Якщо виникнуть питання, завжди можете звернутися до нас по номеру з гарантійного талону, будемо раді допомогти :)

• Владимир В***
  • Андрей
    Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear

Зі своїм завданням справляється. Швидкість прийому сигналу та WiFi хороша. Коли переїзжаємо в місця де зовсім нульовий сигнал використовуємо з антеною, тут є гнізда під неї!

Достоинства:
    Потужний акумулятор можна використовувати як Powerbank.
    • Павло

Яку антену використовуєте?

• Андрей