- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: the Blue Elephant. Вес: 600 г
Дієвий засіб для прання таких складних тканин, як тюль та гардини.
Дякую Розетці та її парнерам за відмінну роботу!- Достоинства:
- Якість. Дієвість. Сервіс.
- Недостатки:
- Немає.
- Олена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 600 г
Сподобався, добре відіправ білий тюль без застосування плямовивідників і відбілювачів. Впорався також з білою постільною білизною. При пранні я спочатку замочувала білизну в цьому порошку в тазу, а потім вже прала в машинці. Все добре відіпралося, ніякого сірого відтінку або пожовтіння.
- Достоинства:
- Чудовий порошок для білого тюля та білої постільної білизни
- Світлана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 600 г
Взяла порошок вперше. Прали білий тюль. Зі своєю функцією справився непогано. Для інших білих речей довелося додати трошки відбілювача. Треба спробувати його для замочування.
- Достоинства:
- Порошок не поганий.
- світлана п***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 600 г
Хороший засіб для тюлей і виробів із мережива.
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 600 г
Гарний порошок для білого та гардин.
- Ніна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 600 г
Прала в машині, Результат - тюль білосніжна. Аби воно ще і прасувало :)
- Достоинства:
- Гарний результат
- Кристина П***Отзыв от покупателя. Продавец: TytShop. Вес: 600 г
Порошок супер !! Очень хорошо стирает белое!!! Рекомендую !
- Елизавета Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: TytShop. Вес: 600 г
Саме порошок для білого від цього виробника по якості супер! Білі речі не сіріють, гарно пахнуть
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TytShop. Вес: 600 г
Вдалось натрапити на хороший порошок. Миє біле прекрасно, відстірало давні пятна. Якість прекрасна. Продавець відправляє зразу, без затримок.
- Достоинства:
- Дуже хорошо відстірує біле
- Недостатки:
- Прийде ще раз заказувати
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 600 г
Він дійсно "працює" для різних білих речей.
- Достоинства:
- Гарний порошок
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 600 г
Задоволені. Якісний порошок
- Достоинства:
- Якісний порошок
- Белецкая А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 600 г
Отличный порошок не только для гардин ,но и для белых вещей! Очень удобно,собенно с детьми))Не нужно отдельно покупать пятновыводители для белого,порошок отлично справляется и с гарью на гардинах с кухни,и с пятнами на белых футболках детей)
- Достоинства:
- Отбеливает
- Баденко О***Продавец: Rozetka. Вес: 600 г
Решила я реанимировать старые гардины , доставшиеся в наследство . Купила этот порошок . Результат превзошел все ожидания !!! Гардины стали белоснежные , как новые ! Просто шикарный результат . Я очень довольна , спасибо за качественный товар !!! Думаю так же подойтет для стирки белых вещей .
- Владислав Л***Продавец: Rozetka. Вес: 600 г
Отличный порошок ! Справился с очень старыми пятнами на занавесках , которые хотел выкинуть . Также стирал белое постельное белье - результат порадовал ! Я доволен . Спасибо Розетке за отличный товар !
- Віра П***Продавец: Rozetka. Вес: 600 г
Пральний порошок ефективно видаляє різні забруднення включно з пилом і жиром. Чудово пере штори, білу білизну, скатертини .
- Достоинства:
- Якість прання.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Аксана Л***Продавец: Rozetka. Вес: 600 г
На кухне висят белые занавески и они быстро желтеют и их сложно нормально отстирать. Этот порошок очень качественный, тюль белоснежная , классно пахнет
- Достоинства:
- Качество стирки