Отзывы покупателей о Набор ковриков в ванную комнату Shaggy в комплекте с ковриком для туалета Banyolin SGP05 Голубой 0.6х1 м. + 0.6х0.5 м. Blue

Оценка пользователей 4.85/5
  • Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: SoftSteps. Размеры: 1 x 0.6 + 0.6 x 0.5. Основной цвет: Бежевый

Дуже класні килими, гарна якість, приємні на дотик, чудовий дизайн, добре вписуються в будь-який інтер'єр, покупкою задоволена. Вживу набагато краще, чим на фото. Одразу відправили, порадувала швидка безкоштовна доставка.

Достоинства:
    Красиво виглядають, якісь супер!
  • юрий к***

неплохой вариант.

• Продавец  SoftSteps

Дуже дякуємо за ваш відгук! Нам надзвичайно приємно, що ви обрали саме наш магазин. Ми докладаємо максимум зусиль під час відбору товарів на фабриках, тому щиро раді, що вам усе сподобалося.
      Гарного вам дня та затишку у домі!

• Максим В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SoftSteps. Размеры: 0.8 x 0.5 + 0.5 x 0.4. Основной цвет: Темно-коричневый

Не дуже м'який, неначе з капронової нитки
    Коврик в туалет дуже маленький

Достоинства:
    Недостатки:
    Маленький, не дуже приємний на доторк
  • Анастасія Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SoftSteps. Размеры: 1 x 0.6 + 0.6 x 0.5. Основной цвет: Серый

Дуже швидко відправили, килимки гарної якості, дуже дякую)

• Людмила П***

Килимки просто супер

Достоинства:
    М'якенькі, не ковзають
  • Борис Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SoftSteps. Размеры: 0.8 x 0.5 + 0.5 x 0.4. Основной цвет: Белый

класні килимки - м'які та не йорзають по підлозі, хороша основа. Рекомендую.

• Дмитрий С***

Найс ковричек, рекомендую.

Достоинства:
    Приятный
  • Анна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SoftSteps. Размеры: 1 x 0.6 + 0.6 x 0.5. Основной цвет: Черный

Якісні килимки

• Елена С***

Дуже класні

• Ольга Т***

Гарна якість, надіслали швидко. Рекомендую

• Ярослав Н***

Гарна якість та швидка доставка

Достоинства:
    Якість
  • Ирина К***

Дуже сподобався.